Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Rakam öyle böyle değil! Milletvekilleri ve bakanların alacağı zam belli oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın asgari ücrete ara zamma kapıları kapatmasının ardından milyonlarca çalışanın hayali suya düştü. Alım gücü düşen vatandaş ay sonunu getirmekte zorlanırken milletvekili ve bakanların maaşlarında ciddi bir artış olacak. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (122)

VEFA:

Bu nasıl bir yüzsüzlüktür ki emekliye 10 bin TL aylığı reva görürken, siz bu kadar yüksek bir maaşı gönül rahatlığıyla alacaksınız. Milletvekili mi yoksa milletyükü mü anlamadım!..

Yanıtla161K
SüLeyman Kiyağ:

Bunlar Milletvekili değil , Milletskci

101K
Cem ABACI:

Artık şu Hadisi Serifi unutmayın."Nasıl olursanız öyle yönetilirsiniz"Karar vericiler mars tan gelmiyor.Halk içinden çıkıyor.Aile eğitimi önemli yiyorsa...

8651
Alp ALGAN:

Dün Red verenler nerede. Milletvekilleri ne işe yarıyor. Ben daha görmedim memlekette. Bir kere hayatımda vekil gördüm o da seçim yakındı. Bu sistem kökten kaldırılmalı bence. Belediyeler de aynı şekilde milleti soyar başka bir şey yok.

3305
CAN Işık:

Millet soyucu

3211
MHSN SRC :

haramzadeler

2208
Gelir Geçer Her şey:

Cem Abacı bu işte bir yanlış olmalı. Biz dünyanın en ahlâklı en erdemli toplumuyuz. Bütün milletlere örnek olan üstün milletiz. Hak desen adalet desen bizde dostun gıpta ettiği, düşmanın kıskanıp korktuğu bir milletiz. Allah'ın ahlakıyla ahlaklanmış bir millet hakkında suizan ediyorsun

12234
Abdullah KARAMAN:

Süleyman... :)))))))))

1120
Ben bilmemm:

Acaba Türk halkının içtiği suda birşey mi var ? Akaryakıt, gıda, milletvekili zamları. Işsizlik, enflasyon... Kimse hiçbirseyi protesto etmiyor! Ilginç.

042
Seko:

Allah ...... ......

016
Murat Korkmaz:

+100000

012
Şaziye Ceyhan:

Günün sorusunu, Muhalif Vekillere sormak isterim... O degıl de bir emeklinin almadıgı zam oranını biz de haketmiyoruz diyip kaç kişi bunun üzerine konuşma yaptı... İş paraya gelince hepiniz İktidar partisinden yanasınız ...

Yanıtla17671
Sm57:

Meclisin hiç sorun çıkartmadığı durum kendi maaş zamları hepsi el ele veriyor

1477
Ben bilmemm:

Bir dönem milletvekilliği yapan emekli nasıl oluyor biri bana lütfen anlatsın. Ben 35 yıl sonunda 19 bin TL alırken benim seçtiğim milletvekili nasıl 4-5 yıl sonunda 250 bin TL alıyor? Bu mu Adalet. Milletvekili maaşı asgari ücretin 3 katı olmalı. Emeklilik ise aynı 4A 4B şartları gibi olmalı..

02
Pole star:

Desene herşey yolunda, meclisin ekonomisi düzelmiş :)

Yanıtla2522
Ömer Can:

İyiki ölüm var cennet var cehennem var

26430
Citoles Cipralex:

Ömer Can işi dinle imanla cennet cehennemle milliyetçilik vatanla yerlilik millilikle açıklamaya çalıştığın sürece onlar keyif yapacak, yapılması gereken sandıkta gerekeni yapmaktı ama herkes kendi kaderini kendisi belirliyor.

13167
İSMAİL KILINÇ:

Ömer can cennet ve cehennem olsa idi dinciler bu kadar rahat davranamazlardı.not dinci diyorum dindar demiyorum

2176
oğuzhan erciyes:

Mehmet ŞİMŞEK bey bunları görmüyor sanırım

Yanıtla3458
Bandorma:

Ama emekliler herseyi goruyor. Yedigi ayazi unutmazlar…

19246
Erdem Sen:

iki elimiz yakinizda olacak diger tarafta...

Yanıtla11191
öncevatan:

Tabi ya en çok siz hak ediyorsunuz.. Yazık bu maaşla meclise gidip gelmek kolay mı. Yine de yetersiz bence sesinizi duyurmalısınız sonuçta çok yoruluyorsunuz!!!

Yanıtla5183
hakan aslan:

adı milletvekili. millet sefalet içinde ama vekil lüks içinde. bu ünvanın adı değiştirilsin. millet bensem benim vekilim benden çok daha iyi şartlarda yaşamamalı.

Yanıtla0145
Ben bilmemm:

Ooooh Ne güzel. Bizim emeklilere zerrrrre acımıyorum.. iyi oldu. Hem bakan maaşı hem de milletvekili emekli aylığı 47 bin lira zamla 241 bin liradan 288 bin liraya çıktı..

121
Mustafa Hoca:

Vekil olmasa asilin hiçbir değeri yok bir milyonda alsa azdır nede olsa seçilmiş kişiler asil varsa vekili için vardır.mecliste gece gündüz çalışmak kolay iş değil el kaldır el indir vekillerimiz her şeyin en iyisine layıktır.saygı ve sevgilerle. türkiye cumhuriyeti vatandaşı

Yanıtla1097
İlyas Özel:

Bence asgarî ücreti 5000 TL düşünsünler bu sayede emekli maaşı askerî ücretin iki katı olmuş olur. eflasyon düşer her şey yoluna girer bunlar da hiç bir şey bilmiyor canim. kafa yine zehir :)

Yanıtla688
Sm57:

Abi napıyon sen adamların aklına düşürme böyle şeyleri

042
Hamit Gündoğdu:

Yahu milletle dalga geçmeyin.. bizim ülkede devlet memuru hariç seçilerek gelen genel veya yerel yöneticilerin aldığı maaş için göreve geldiğine inanan var mı? Avrupa'da var ama bizde yok çünkü gelişmiş bir ülke değiliz.

Yanıtla345
ORHAN GÜVEN:

Bunların maaşı bahane, ihaleler ŞAHANE....

Yanıtla047
Rıdvan Doğan:

" Allahım her kim yetimlerin , yoksulların kul haklarını yiyorsa onları bu dünyada da ahirette de gün yüzü gösterme Allahım. Amin "

Yanıtla044
Mert Kafkas Sahin:

Bu millet bunu hak etti. Hala ısrarla bunlara oy vererek

Yanıtla439
Pole star:

Meclisteki her bir mv oy alarak geldi iktidar yada muhalefet farketmez... Bizim yönetim sistemi yanlış ister parlamenter sistem olsun ister başkanlık ...

022
şahabettin Ayyıldız:

Bunun hesabının sorulmayacağını znnediyorlar Allah ın da mutlaka hesabı vardır

Yanıtla139
Nuri:

SUC ONLARIN DEGİL BİZİM HER ZAMAN AYNI SENORYA SEÇİM ZAMANI GÖZLERİMİZİ BOYARLAR SEÇİMDEN SONRA BİZLER KİMİZ Kİ BUNLAR BİZLERE MÜSTAHAK

Yanıtla039
Nuri:

ÖLÜMDE VAR KİMSE YE KALMAYAN DÜNYA SİZLEREDE KALMICAK ŞİMDİ SIZ YEYIN İÇİN HESAP GÜNÜ ELBET GELECEK

Yanıtla039
NAKRE:

Millete hizmet edenlerin milletten daha fazla aldığı bir ülkede adaletten bahsedilemez emekli hakettiğini almaz asgari ücretliye zam yapılmaz milletvekilleri ve bakanlara zam yapılır yazık

Yanıtla038
Zarif Müslim:

Rabbim yedirmesin onlara bu paralari, biz evde hesap kitap yapıyoruz, ay sonunu nasıl getircez nerden kısalım diye .. bitirdiler ülkeyi yediler, içtiler, çaldılar usandik artık insanca yaşamak istiyoruz artık..

Yanıtla032
gökmen yıldırım:

Seçim yakındır bu halk en fazla bir sene daha tahamül eder bunlara görüşecez

Yanıtla031
İsmail oruç :

En başta ben olmak üzere ya çok korkuyoruz yada tamamen uyuşturulduk.

Yanıtla031
Susuz Yaz:

600 tane adami beslemek zorundayiz. O yetmiyor tüm sülalesine dis yaptirip. Özel hastane giderimi karsilayip meclisze yedigi kuzu pirzolanin parasini vemrmek zorundayiz bu ülkeye 300 velik yeter 600 birilerinin gönlünü yapmak icin yapildi zaminda özal bu isin öncüsü

Yanıtla030
Mehmet Küçükosman:

Ben böyle bir millet görmedim.yiyen yiyene

Yanıtla029
Murat Erzine:

Diyecek birşey kalmadı sözün bittiği an

Yanıtla027
Jon snow:

Şaka gibi ya

Yanıtla026
xavi alonso:

Ula 85 milyon insan var hadi 20-30 milyonu çocuk de. Ya 17 tane bakana yapılan zam ile hala asgari ücret ve emeklilerin maaşı ile kıyaslıyorsanız ne deyim. 16 milyon emekli oldu 16 milyon kişi ile 17 tane bakan ve 1 CB maaşı ve zammı kıyaslanıyor. Çocukları yetiştirirken onun çoçocuğu şöyle yapıyor , büyüyünce yaşıtların evleniyor , yaşıtın doktor oldu gibi hep kıyaslamalar yapıyorsunuz. Şimdide kendinizi kıyaslıyorsunuz ama hala ne ile kıyaslayacağınızı öğrenememiş olarak toprağa gireceksiniz.

Yanıtla260
Tamer Çakır:

bu para bu ülke şartlarında size helal değildir . helal haram pek ilgi alanınız değil ama ben demiş olayım

Yanıtla025
Bandorma:

Milletvekillerine asgari ücret verilsin, ihale verilmesin, kıyak emeklilik kaldirilsin hak edenlerinki de iptal edilsin.. Halktan biri gibi yasasinlar zorlukları…

Yanıtla025
Sokrates:

aktif vekil aylıkları yarıya emekli vekil aylıkları en düşük emekli aylığı sewiyesine indirilsin

Yanıtla025
İSMAİL KILINÇ:

Bize bu yakışır teşekkür ederim x parti ve o partiyi şaha çıkaranlara verdik yetkiyi gördük etkiyi ama erken seçim veya 2028 de görürler etkiyi

Yanıtla024
Sezgin Efe:

Ne desek boş doymazlar doymuyorlar

Yanıtla024
Baba Yabgu:

Az yapmışsınız 1 milyon yapın çok yoruluyorlar

Yanıtla023
Ahmet Yaşar:

Sayın Mehmet şimsek bakanlar ve milletvekilinin daha çok alması için tasaruf dedi.

Yanıtla022
dost net:

ADALET BUNUN NERESİNDE...! HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. YAZIKLAR OLSUN...

Yanıtla021
Ramazan Özdemir:

onlara yetmez doymuyorlar çünkü

Yanıtla020
Cafer Kılıçaslan:

kökünü kazıdılar emeklinin

Yanıtla020
Wonder Woman:

CHP İyi parti Dem bütün emekli muhalif TBMM de olan vekiller bakanlar hani nerdesiniz cebiniz para dolması emekçiden daha mı önemli? Peki sizlerin samimiyeti nerde?? Çıkın açıklama yapın deyin ki biz istemiyoruz iptal ettirin.Her kesime zam olmadan kabul etmeyin hepiniz bir olup niye yapmıyonuz? Yok arkadaş insan iyi yada kötü olsun herşeyiyle samimi olmalı öyle bukelamun gibi renk değiştirmemeli.

Yanıtla020
özgün özen :

milletvekil sayısı 450 di 650 oldu bence yine düşürülsün 450 ye tasarruf için sonrda 300 yeter bence..

Yanıtla020
Wonder Woman:

Adamlar zaten zengin peki emekçi?? Emekçi olmasa siz bi hiçsiniz ey zenginler!.. Bütün ülkece iş bırakın bak bakalım neler oluyor görelim. Emekçi,köylü milletin efendisidir.

Yanıtla020
Abdullah Atik:

Sefa sizin ,Cefa garibanın ,Borçta yiğidin kamçısı, vurun beline şaklasın ..Bu dünya gelip geçici sınav veriyoruz sınavı iyi geçen kazanır .!!

Yanıtla019
Abdullah Dökmeci:

Birileri 28 bin lira miktarda zam alırken alt tabaka emekliler yüzde 19 24 lerde zam alacakken hiç utanma diye bir duygu olmaz mı acaba ? Bu saygı duyulan Aziz Milletimizi canlı canlı öldürmeyin nolur. Tek kelime ile YAZIKLARLAR OLSUN.

Yanıtla019
Sm57:

Bal tutan parmağını yalar sözü cuk diye oturmuş

Yanıtla018
mekanci1 genc:

Bakan ve vekil maaslari acilen düşürülsun acilen

Yanıtla018
Murat Uzun:

seçim gelecek sandıkta cevabını vereceğiz insallah

Yanıtla017
Ser Dar:

O zamların her kuruşunda emeklilerimizin alın teri, umutları ve nasır tutmuş ellerinin izi var ona göre yiyin.Afiyet olsun!

Yanıtla017
Tolga:

Vatandas a ÜFE TÜFE Ankarada Milletvekillerine acik büfe ….merak ediyorum haltan yanayim diyenlerden kac kisi bu fais zama itiraz edecek

Yanıtla017
vatandaş:

bu adamlar vatandaşı hiç düşünür mü

Yanıtla014
Abdulmenav Aydemir:

Oh be fakire para yok

Yanıtla113
Abdullah KARAMAN:

Eskiden kırk haramiler vardı. şimdi ise 550 haramiler.

Yanıtla013
Abdullah Direk:

tok açın halinden anlamaz

Yanıtla012
Alfa tr:

Bir ülkede millet nasıl sömürülür işte tam kanıtı bu.

Yanıtla010
1 2 3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title