Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

3 torunu katledilen dede konuştu! Cani baba, çocukları "Özledim" diyerek İzmir'e çağırmış

İzmir'de babaları tarafından öldürülen 3 çocuğun dedesi Necati Akkaplan, "Çocuklar bizimle yaşıyordu. Vesim, özlediğini söyledi. 'Benim görmeye hakkım yok mu?' dedi. Çocuklar 2 hafta önce babalarının yanına gitti. Böyle bir şey yapacağını düşünseydim, çocukları aldırırdım" dedi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (8)

OkuYorum:

Dün yorumlarda kadının günahını alanlar, çocuklarını bırakmış gitmiş diyenler, tüm suçu kadına atanlar utanır mısınız şimdi, sanmam.

Yanıtla12136
Rasim Karakaya:

Dedenin söyledikleri akıl alır gibi değil. Hadi komşularına kızını öldüreceğini söylemesinden haberi yoktu diyelim. Daha önceden senin kızını (çocukların annesini) arayıp çok büyük bir olay olacak diyen birisinin bunu yapabileceğini düşünememek saftiriklik değil mi?Çok büyük bir olay ne ola ki diye insan bir düşünmez mi?!

Yanıtla2024
Seydo:

Bu kadının babası değil ki. Öldürenin babası.

Yanıtla361
Fatih Sultan:

Okuduğunu da anlamamışsın

00
Emre null:

pozitif ayrımcılık diyedir kadınlar iyice simartildi kadın kocasının hzimetkaridir Kuranda nisa 34. ayette erkekler kadınların efendisidir yöneticisidir çünkü evin bakımını ihtiyaçlarını onlar çalışarak kazaniyor bu yuzden mealinde ayetiyle erkeğin kadından daha çok haka sahip olduğunun ve reisleri olduğunu emreder kesinlikle evlilik sözleşmesi olmali ve erkek dovmedikce şiddet uygulamadikca kadın bosanirsa nafaka almamalı ve çocuklar en az 15 hatta 18 yaşına varmadan boşanmak yasak olmalı

Yanıtla211
İNAN DIRAZ :

Çocukları katleden cani baba ne kadar suçlu ise buna sebep olan kanun ve yasalarda yani bunları yasayan ve uygulayanlarda bu vb olayların dolaylı azmettiricisi olarak bi okadar suçlu ve vebal altındadırlar.

Yanıtla414
Selman:

timsah gözyaşları

Yanıtla86
Brh atr:

bu adam öldürmeyi kafaya koymuş hepinizi öldürürdü o zaman

Yanıtla16
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title