Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

İkinci el araç satışında Güvenli Ödeme Sistemi başarıyla uygulandı

Ticaret Bakanlığı, ikinci el araç satışında uygulanan 'Güvenli Ödeme Sistemi'nin dolandırıcılığı önlediğini ve taraflar arasındaki ihtilafları azalttığını bildirdi. Sistem, 27 Eylül itibariyle zorunlu hale geldi ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (6)

Comment:

Bence devlet buradan da kendine bir çıkar sağlamak için uydurduğu sistem. Tc nin kanunları kime güven veriyorda bu sistem tamamen devlet harç almak için çıkardı

Yanıtla4632
Turgut Alperen:

Sizin için bu devlet ne yaparsa yapsın boş. siz her olayda, her işte devleti karalamak için, fitne fesat için varsınız. Bir kimse böyle bir olayda dolandırılsa, bu sefer de bu devlet vatandaşı korumak için hiçbir şey yapmıyor diye yaygarayı kapatırsınız.

813
Bahtiyar Mete:

Bi bitmediz hamınızın.

41
Sümer İlkimen:

Aynen gerçekten çok başarılı işlem 135 TL kesiyor hesaptan. Ayrıca aynı banka olursa yapabiliyorsun. Gidip hesap açıp sonra kendi bankana aktarırken tekrar 110 TL banka çalışanı yaparsa 440 TL alıyorlar. Sistem güzelde çok eksik mevzu var. Bir an önce çözülmeli. Birkaç araba satsak tüm bankalara musteriyiz.

Yanıtla337
Hikmet Bal:

bir yıl sonra kesilen harç %200zam yaparlar burdan da vatandaşı soyarlar araç muayene istasyonu da olduğu gibi

Yanıtla135
Tek Yes:

Dolandırıcılık, Üçkağıtcılık, ?erfsizlik,... Türkiyede, her an heryerde.

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title