Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Aksaray-Ankara karayolunda yolcu otobüsü devrildi! 6 kişi öldü, 34 yaralı var

Aksaray- Ankara karayolu Acıpınar köyü girişinde, sürücünün kontrolünden çıkan otobüs devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 34 kişi yaralandı. Adalet Bakanı Tunç "Kazayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, 3 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir" açıklamasında bulunurken Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu "Soruşturma en kısa zamanda sonuçlandırılarak gereği yapılacaktır" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (36)

Murat Türkoğlu:

hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun yaralılara da acil şifalar dilerim

Yanıtla2270
Damla Sengul:

uyumuştur büyük ihtimalle. uyku önleyici elektronikte sistem tüm otobüslere zorunlu hale gelse kimse ölmez. şoför uyuyunca koltuk, kemer direksiyon titreşimi. çok basit.

Yanıtla4194
World Videos:

Ölenlere Allah rahmet eylesin. Bu otobüs şoförleri otobüsü hayvan gibi kullanıyorlar. Şoförler neye göre seçiliyor belli değil, devlet hiç bir firmayı denetlemiyor. Bütün firmalar birer katil gibi. 2 ay önce ben ve 6 kişilik ailem ile birlikte Kamil Koç firması aynı şekilde otobüsü devirdi. Hiçbir firma yetkilisi ilgilenmedi. Allah'a şükür ölen olmadı. Lakin bütün yaralılar kendi imkanları ile tedavi oldu. Ne devlet ilgilendi, ne firmalar.

Yanıtla10107
ENSON:

Otobüs Şöförleri bir çeteden farkı yok, Türkiyede kimse kimseyi takmıyor kural kanun hak hukuk nedir bilen yok en iyi eğitimlisi bilene bilmiyor terör estiriyorlar, Devlet öyle ağır Trafik yasası çıkarmalı ki kurallara uymayan şahısların araçları hiç geri verilmemek üzere ellerinden alınmalıdır, şu an aklıma gelmiyor hangi ülke sanırım Avrupa ülkesi olsa gerek Trafik kurallarına uymayanların elinden Araç alınıyor Devlet bu araçları ikinci el olarak satıyor.

Yanıtla899
Baturan Kozan:

Allah rahmet eylesin yaralılara da Allah tan acil şifalar

Yanıtla275
Bey Efendy:

Akhisar otobüsüne çok bindim ben.. Bu firmadan uzak durum şoförleri psikopat yolcuya öyle davranıyorlar ki ağzını acsan dövecekler. Araçları sürüşleri zaten facia.

Yanıtla366
Ahmet25 :

Eskiden yollar kötüydü, sürücüler iyiydi. Şimdi yollar iyi sürücüler kötü. Çünkü çekirdekten yetişme şoför yok, çünkü herkes 12 yıl zorunlu eğitim okuyor, herkes üniversite okuyor.

Yanıtla366
Elif Şahan:

Allah rahmet eylesin.Lime uykuda yakalandılar.Mekanları cennet olsun.diğrr vatandaşlara saglık versin

Yanıtla345
BS:

Allah rahmet eylesin çok üzülüyorum böyle haberleri okuyunca oysa ki ne umutlar ile binmiş olabilirler o otobüse. Şoförler biraz daha dikkat etmeli bu tür yollarda .

Yanıtla228
Netherill:

allah rahmet eylesin.

Yanıtla321
Gokay Ergul:

Ya insanlar trafik kazasında vefat etmiş siz öldü deyip ağır bir kelime kullanıyorsun vefat etmiştir diyemez misiniz Bir terörist öldürüldüğü zaman etkisiz hale getirilmiştir diyorsunuz ama bir trafik kazasında bir vatandaşımızı öldüğü zaman öldü diyorsunuz çok bir ağır kelime bu yazdığınız kelimeleri cümleleri dikkat edin lütfen sayı editör

Yanıtla05
Marin Célia:

O kadar dikkatsizce bilincsizce süruyorlarki uyudumu kim bilir, yazik degil mi bu insanlara o kadar can tasiyosun o onu solluyor bu bunu solluyor, hiz yapiyorlar anca tirlar ve otobusler !! Allah rahmet eylesin ölenlere sabah sabah ùzùcù bir haber yaralilara acil sifalar

Yanıtla03
ARSLANOĞLU Hakan:

Yolcu taşıyan otobüslerde lastik çok önemlidir. Asfalta ilk yağmur düştüğünde asfalt çok kaygan olur. Araç kaymaya başladığında kontrolden çıkar. O nedenle otogar çıkışlarında tüm otobüslerin lastiklerinin kontrol edilmesi gerekmektedir. Hepsi can taşıyor.

Yanıtla03
HALİL BAYINDIR:

Tam uyku saati

Yanıtla02
Serkan Gümüşsoy:

Düm düz yol direksiyonu düz bağlasan Ankara'ya varırsın. Kesinlikle şoför sabah sabah uyumuştur başka izahı olamaz.

Yanıtla02
Cafer KILIÇ:

Bence uyumuştur ve hızlı gidiyordur ölenlere Allah Rahmet eylesin

Yanıtla01
Hacer Kalkan Bayram:

Artık yeter yaaa bu şöförller neden sürekli kaza yapıyor uykusuz dinlenmeden yola çıkıyorlar milletin canına kastediyorlar yazık günah değilmi 3 savcı görevlendirilmiş keşke sokağa saldığınız katiller içinde aynı hassasiyette olsanız

Yanıtla10
Yasin Soysal:

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.

Yanıtla01
Mülayim:

l.z{dd137 VFED..CL. .F....ID 0,168-932,582 #7f0a005b app:id/answerText aid=1073741833}

Yanıtla10
Hasan Mutlu:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ailelerine başsağlığı dilerim

Yanıtla01
pusatalfa:

Öncelikle hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Şu konuda yetkililere sesleniyorum; Otobüs kazalarında çok sayıda insanımızı kaybediyoruz fakat hiç çözüme dair ders ve tedbir alınmıyor. Otobüsler sefere çıkmadan önce terminallere kurulacak sağlık merkezindeki hekimler tarafından alkol, alkol ve madde kullanımı ile ilgili sağlık kontrolünden geçmeli, ayrıca yedek şoför kaydı da yapılıp ondan sonra aracın hareketine izin verilmeli. Aksi halde çok canlar gider

Yanıtla01
Ay kural:

Vefat edenlere Allah rahmet eylesin. Yaralılara çok geçmiş olsun. iki şeritli Düm düz yol abi .Yola uykusuz çıkmanın bedeli ağır olmuş..

Yanıtla01
Cemal Fırat:

çok ilginç plakası ve sürücüsü tespit edilememiş hangi çağda yaşıyoruz çok garip hayatını kaybeden yolcularımıza Allah'tan Rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum.

Yanıtla01
FONCUSAVAR:

Çok geçmiş olsun

Yanıtla00
Zeki Sevindik:

yollar cok guzel yavasgitmiyorlar

Yanıtla00
Mahmut Karataş:

l.z{808b4c VFED..CL. .F....ID 0,158-808,545 #7f0a005b app:id/answerText aid=1073741826}

Yanıtla00
Musa p:

Yavaş giden otobüs şoförü görmedim

Yanıtla00
Alkan Karaoglu:

Gereği yapılsa ne olacak, o kadar insan öldükten sonra

Yanıtla00
Burk Atnc:

Ülkemizde bunlar artık normal haberler hiç kimse şaşırmıyor çünkü her ay 1 firma otobüsü devrılıyor Burda almanyada Flix Bus firması var uzun yola giden tek firma okadar iyi olmamasına rağmen kaza ölüm oranına bakarsak bizdeki 180 firmadan çok daha düzgün yıl olmuş 25 aynı otobanlar Turkıyede de var ama düzgün sofor yok egıtım yok ağzında sigara Allah’a emanet gıdıyor yolcular sag sağlım memleketine varan şükür etsin orda otogarda yerleri öpsün gerçek bu gulmeyın Allah rahmet eylesin olenlere

Yanıtla00
SeyYah Saruhanli:

allah bilir şöförlüge devam eder bukada kişinin sebebi olan kişi can taşıyorsunuz kendi canını saymıyorsan milletin canından ne istiyorsun birinin annesi birinin babası veya cocugu öldü gitti neden çünki şöför dikkatsiz. kansızlık bu ömür boyu hapse atılmalı ehliyet verilmemeli birdaha.

Yanıtla00
ahmet kelleci:

Emniyet kemerinin önemi çok büyük lütfen otobüslerdede kemerimizi takalım Allah rahmet eylesin

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title