Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Şatafatlı hayatları geride kaldı! Polat ailesi, arkadaşlarının yardımıyla geçinmeye başladı

Tahliye olduktan sonra eski hayatlarına geri dönen Dilan Polat ve Engin Polat'ın geçimlerini nasıl sağladığı ortaya çıktı. Konu hakkında açıklama yapan ailenin avukatı, "Evlerinde oturmaya devam edecekler, araçlar TMSF bünyesinde otoparkta tutuluyor. Yakın akraba ve arkadaş desteğiyle geçiniyorlar" dedi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (115)

ASPAVA38:

TÜH..GÖRÜYONMU..NE ETSEK..SOSYAL YARDİMLASMADAN YARDIM Mİ VERSE DEVLET Kİ..YADA BİZ CUMA SADAKALARIMİZI... GÖNDERELİM..YAZİK YAAAA..:::)))) EDİTÖR SENDE BU TUZAĞA DÜŞÜYOSUN.. GERÇİ YARIN BUNLAR ÇIKAR İKİ AĞLAR. BİZİM SAF MİLLETİMİZ İNANIR..:)))

Yanıtla00
sinan çayırcı:

Plan işliyor , şimdi bunlar para shov yaparlar mı sizce gerçi bu beş gram muhakeme yeteneği olmayan arkadaş daha neler yapacak ama tutuyorlar . Beş parasızsız haberi de bunun bir parçası olamaz mı ?

Yanıtla00
M C:

la hey la heyyy cok üzücü para toplama kampanyasi organize edilsin yazikkkkk????

Yanıtla00
Erkan Iyik:

Tabi ????????

Yanıtla00
Muro:

Tabi tabi, bizde yedik. Gerçi iban verseler para yollar bizim millet.

Yanıtla00
Nurimu Buluş:

bunlar serbest bırakıldığına göre demek ki suçsuzlar o zaman el koyduğunuz malları da geri verin

Yanıtla00
Ismail Celik:

sizi kullananlar mutlaka sizi besliycek besliyodur kimi kandiriyosunuz hata baskasinin ustunde bile mali vardir bu tiplerin 40 sene ile yargilanirken disardalarsa o iste halolmustur sahsi gorusum

Yanıtla00
Fatih Inal:

Kıyamam. Ne yapsak acaba. Polatları kalkındırma vakfı mı kursak.

Yanıtla00
1 2 3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title