Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Terör operasyonu nedeniyle 2 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Mardin'in Savur ilçesinin kırsal Pınardere ve Yeşilalan mahallelerinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (15)

Volkan Cetin:

Hadi bol sarı torbalı gününüz olsun inşallah

Yanıtla36180
SeyYah Saruhanli:

elinde silah olanın elbette dedigin olsun ama bu dedigin silahsızlar içinse o torbalardan birine inş sende girersin diyelim volkan.

10
ZAZA Burak:

Peki ölen askerler kimin umrunda?

10
JY:

TEROR BAHANE MAKSAT HALKA EZİYET.

Yanıtla15238
man over:

Ağla sarı torba çocuğu.

01
Orhan Tekin:

Annene selam söyle ! İhmal etme emi yavrum

00
SeyYah Saruhanli:

inş gene olmayan kişilere eskisi gibi eziyet etmiyorsunuzdur. insan kazanmak lazım nefret degil.

Yanıtla13355
Mordo:

Bitlendiler şimdide diklendiler . Gereken yapılacak

00
Yılmaz Yıldız:

Her önüne gelene teror diyorsunuz

Yanıtla8421
İbrahim Demirel:

Bu zamana kadar verdiğimiz şehitlerin bir çoğu hainlik yapan köylüler tarafından yapılmıştır. Kimse kimseyi kurtarmaya çalışmasın. Unutmayacağız.

Yanıtla1267
SeyYah Saruhanli:

Unutmayın şuan terör diye birşey varsa bunun nedeni eskiden yapılan hatalardır ve hala yapılıyor bilmem kürtçe şarkı söyleme al parayi türkçe söyle bilmem kürtçe kabul edilemez bilmem köylerde hain var bu sacmalıklardan cıkın insanları nefret ettirmeyin kazanın insanları benim için türk neyse kürtte odur 2 dilde degerlidir .

Yanıtla3010
Mustafa Engin:

Halk desteği olmasa pkk çoktan biterdi

Yanıtla039
Genco:

SeyYah Saruhanli, Türk topraklarında Türk - Kürt, Köy - Bölge vs diye bir ayırım yoktur. Türk’ün ve Kürt’ün canına ve malına kasteden hain bir terör illeti vardır ve bu illetin hakkından da gelen “ tek milletinin canını ve malını canı pahasına da olsa koruyan Kahraman Türk Ordusu vardır.! “ ALLAH C.C, Ordumuza, Devletimize Mehmetçiğimize, Milletimize hiçbir zeval vermesin bu terör illetini ülkemizden def edip yok etsin, bu terör illetine karşı da Ordumuza Güç ve Kuvvet versin AMİN !

Yanıtla324
Yasef Behar:

Bunlarda Fılıstın lıler gıbı kendı topraklarını ısıtıyorlar ne yapmak lazım yanı herkes bırsey ıstıyor bu dünyada savaşarak alınan topraklar gerı verilmez aynısı Israel için ve Turkıye için gecerlıdır

Yanıtla15
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title