Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Tartışmaların odağındaki imam hatip müdürü bu kez de müdür yardımcısının kapısını kırdı

Bursa'da "Okulda başı açık kız öğrenci istemiyorum" çıkışında bulunduğu iddiasıyla tartışma yaratan bir imam hatip ortaokulunun müdürü bu kez de tekmeyle kadın müdür yardımcısının kapısını kırdı. Müdür yardımcısı tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedilen görüntülerde müdürün kapıyı kırarak yanındaki erkeklerle birlikte içerideki eşyaları dışarıya çıkardığı anlar yer aldı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (33)

Zulkarneyn :

Ülkenin geldiği durum bu. Namaz kılıp başı kapalı ama ahlakı olmayan insanlar. Oysa ki siz peygamberimizi hiç anlamamışsınız...

Yanıtla40690
osman kara kara:

Sorunumuzda bu zaten belli kurumların başına getirilen kişiler o devlet kurumlarını kendilerinin malı zannedip yasaları kuralları hiçe sayıp kendisinin altında görev yapanları patronu zannediyor. Bu müdürün kaçıncı mukaatı bu hala o makamda oturuyor olması şaşırtıcı!

Yanıtla26386
Son Yörük:

Anlayamiyorum basortusune sozum yok ama ona gelene kadar okadar cok haram varki lutfen dini kullanarak biryerlere gelmeye calismayin inanin yorulduk islamiyeti cok farkli anlamissiniz zorla basortu taktirip sonra birsuru kiz basortuyle cikip birsuru ahlaksizlik yapiyor dinde zorlama olmaz bunu unutmayin kabadayiliginizi cocuklari kullanan tecavuz eden tarikatcilar var onlara kullanin.

Yanıtla20282
Pervin tınaz:

bu ülke daha nereye kadar geriye gidecek nekadar daha insanlık çıkacağız

Yanıtla34245
JY:

BU TÜR BASKICI İNSANLAR ÖNCE İSLAMDAN SONRA TÜM DİNLERDEN SOĞUYUP DEİST OLMAMIN SEBEBİDİR. AMA ONLARA MİNNATTARIM HUZURU BULDUM.

Yanıtla68119
CAN Işık:

Ahlaksız insanlar doldu DİN adı altında

Yanıtla14166
Senrey26:

bu civanmerti gazzeye yollayın.

Yanıtla9165
Tn Ko:

İyi yapmış çok mühim bir olay

Yanıtla11416
Göktuğ Alperen:

kim bu tipler

Yanıtla677
Tamer Çakır:

Bu güne kadar sağlam bir eğitimden geçmediği için bu içgüdüsel hareketler normaldir bir gün akıllanır inşallah

Yanıtla655
Sonby Erdm:

kahrolsun siyasal islam . yaşasın Mustafa Kemal Atatürk ve cumhuriyeti

Yanıtla1812
Mehmet Vatandaş:

O kırdığın kapı devletin malı ve onda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var islamla zerre kadar ilgin yok

Yanıtla015
Denizci:

Normal okula başı kapalı gidebiliyorsa İmam Hatip okuluna da bak açık gidebilir yanlışsam düzeltin

Yanıtla113
Mustafa Çataklı:

Ayağınla tekmelediğin kapı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin okuluna ait bir kapı, evinin ya da ahırının kapısı değil! Ne kadar haklı olursan ol, devletin malına bu şekilde zarar veremezsin seviyesiz ve devlet terbiyesinden mahrum adam! Bir de dindarlığı temsil eden bir kimliktesin! Allah islah eylesin senin gibi nadanları!

Yanıtla013
Kadir Tokay:

Hz.Muhammed (S.A.V) olayın buralara varacağını hiç tahmin etmemiştir.

Yanıtla210
Kemal TAŞKIN:

ilgi haber doğru ise eğer görüntülerdeki kişi okul müdürü ise devletin okulunda milletin vergileriyle yapılmış inşa edilmiş okulun kapısını tekmeleyerek kırarak resmen devlet malına zarar veriyor ve millete zarar veriyor bu kişi hakkında işlem yapılması Bunu halen nasıl görevde tutuyorlar aklım sırrım ermiyor. Şayet odaya girilmesi gerekiyor ve eşyaları çıkarılması gerekiyorsa Çilingir marifetiyle o kapı açılabilirdi ama şahsi kişi direk kapıyı tekmeleyerek devletin malını hiçe sayıyor ne güzel

Yanıtla011
Erkan kaplan:

Vallahi yapabilen Hristiyanlığı seçsin. Allaha şükür huzuru buldum İnsana saygı Doğa’yla saygı Allah’a saygıyı burada öğrendim

Yanıtla55
Cem ABACI:

Şahsi eşylarimı ben toplarim dediğine göre,görevi son bulmuş muhtemelen bu sonuca nedenn olarak da kendince diretmiştir bir şeyleri.Peşin hükükmlü olmayıp heriki tarafı dinlemek lazım.

Yanıtla64
Pole star:

Kamu malına zarar vermekten hakkında işlem yapılması gerekir...

Yanıtla17
Dağıstan:

Güç aldığı mutlaka bir odak vardır...

Yanıtla17
Mustafa Yörükoglu:

Sadece kadının gözüyle izledik acaba kadın ne yaptı okulda?Bu tür haberleri tek taraflı izlememek lazım.Yanlı haber yapılmış!

Yanıtla33
Nurullah Ceylan:

Din adamı değil, insanları dinden soğutmak için seçilmiş İbn-i Seneler her çağda karşımıza çıkmıştır.

Yanıtla03
Fahri URHAN:

Provakatör bu.

Yanıtla12
hikmet yaşar:

işit ciyi okul müdürü yaparsanız ne gözleyecektiniz ki

Yanıtla02
osman Öztürk:

Yaaa heralde olay görünen şekliyle değildir.Muhtemeldir ki mdr.yrd.sı görevden alınmış ama odayı bosaltmiyor,onun içinde yerine gelen mdr.yardımcısı göreve başlayamıyorum olabilir.Yoksa kimse durduk yere böyle birşey yapmaz.Haaa çilingir çağrılıp açtırılması tabii ki daha iyi olurdu.

Yanıtla10
fahrettin kılınç:

Haramı helali çok iyi bilen zat-ı muhterem acaba kırdığı kapıyı kendi cebindenmi yaptıracak merak ettik.

Yanıtla00
Revolver:

soru şu: bu vahşi hâlâ müdür mü?

Yanıtla00
Yoruldum:

Wer yetkiyi al etkiyi

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title