Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Üç Bakan, Diyarbakır'da Narin'in kabrini ziyaret etti! Narin'in hiçbir akrabası ile görüşmediler

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin'in kabrini ziyaret etti. Bakanlar, cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın kabrinin bulunduğu Tavşantepe Mahallesi Mezarlığı'na dua etti, mezara çiçek bıraktı. 3 bakanın da Narin'in ailesinden, akrabalarından ve köylülerden hiç kimseyle görüşmeden mezarlıktan ayrıldığı öğrenildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (34)

Köfteci Jardel:

Sırf Kürt halkının oylarını almak ve anayasa referandumundan istediği neticeyi alabilmek adına bu cinayeti magazinsel hâle getirdiler. Her gün Narin gibi tonla çocuk öldürülüyor yoksa. Kimin haberi oluyor? Tiksiniyorum artık.

Yanıtla338239
Yalçın Karaduman:

Adam doğru yazmış

2633
Mehmet Vatandaş:

Vallahi helal olsun gündemi nasıl unutturuyorlar. Evet içimiz yanıyor Narin ve başka Narinler için ama biraz fazla uzadı üstelik haber yasağına rağmen yeter yargı gereğini yapar

Yanıtla165240
sezgin sucin:

benim anlamadığım gündemde ne var ya ne olmuş yani gündemi değiştiriyorken derken

920
Anty-Partizan:

Ama Yapmiyor..Yapar mi Dersiniz ?

521
Ömer:

Yargı ve diğer kurumlardan karanlık ellerinizi çekim. Yargı adalet gereğini yapar.

718
Vlkn Shn:

Showmen hepsi gelelim şimdi ekonomiye

Yanıtla102203
Türkiyem:

Acilen Narin Meleğimizin mezarının devletimiz tarafından yaptırılması lazım. Ah be Narin kendi evladım gibi üzüldüm. içimizi parçaladın yüreğimizi dağladın. Evet sen şu an Cennettesin sana kıyanlar ise Cehennemi boylayacakları günü beklesinler. Yaşasın zalimler için cehennem.

Yanıtla12193
Tati Mimi:

gostermelik haber cok guzel

Yanıtla64102
husnu durmaz:

bu ülke meselesi oldu ya bildiğim kadarıyla bu na benzer binlerce olay var Bizim ülkede niye diğerleri bu kadar göndem de tutulmuyordu bu haber sabahtan akşama kadar haberlerde maksat ne onu anlamıyorum???

Yanıtla50107
ali taş :

Ne güzel şov. helal olsun.

Yanıtla4582
Birşey demedimki:

Mızılay eski başkanının kızı motorlu gence çarpıp öldürdü. Serbest dolaşıyor ortalıkta . Gencin cenazesine hiçbir bakan katılmadı. Bu ziyaretler ise şov amaçlı.

Yanıtla16101
Hakan Kahveci:

Helal olsun devlet adamları budur

Yanıtla7141
Mert Kalyoncu:

Evinde kafası kesilerek öldürülen 14 yaşındaki Çağla Tuğaltay için neden aynı hassasiyet gösterilmiyor? Benzer şekilde Nigar Kevser Şahin, Gizem Sel, Damla Çelik ve Yasemin Durgun cinayetleri için neden aynı devlet hassasiyeti gösterilmedi? Bazı çocukların hayatı değerli, bazılarının önemsiz mi? Oy ve siyasi rant meselesi değil mi her şey?

Yanıtla2077
Savaş Esentürk:

Yaşananlara şov diyenler Narin konusunu çok uzattınız diyenler o dilinizi kopartırım

Yanıtla113
Hacer Kalkan Bayram:

Bu işte bir iş var gene türkiyede neler dönüyorki bu kadar uzadı gündemi değiştirdiler Kabak tadı verdi artık Çocuk falan değil mesele günde kaç yüz tane çocuk kayboluyor bu bakanlar nerde

Yanıtla48
Salih Kandıralı:

Güzel Şov

Yanıtla110
Kralçıplak:

Şov şov şov

Yanıtla010
sezgin sucin:

helal bizim insanımıza bu yakışır

Yanıtla71
Ali Tokgönül:

Bir kaç oy nelere kadir yarabbiii . Ne Narinler kopuyor bu hayattan bakanlar ! ( Neye bakıyorsanız ) Bu rahmetli kızımızın ablası da gitmiş bu hayattan . O da muammaymış bakanlar ( Özellikle adalete bakan , bakan ) . Ne olmuş nasıl olmuş araştırılmamış . Merdivenden düştü denilmiş bakan..........

Yanıtla08
SEYYAH61:

Dışarıda görüşme yapılacak bir akraba kaldı mı hepsi içeride diye biliyorum

Yanıtla08
Akıl:

Bu hafta 4 Askerimiz şehit oldu araç kazasında, onları da bir ziyaret edersiniz artık.

Yanıtla08
Furkan Kutlay:

O güzel melek yüzlü kızcagaz emin ellerde Allah’a emanet günahsız gitti en azından ya Biz ne yapacağız?? Ne diyeceğiz Allah’a ?

Yanıtla16
Orhan Erdoğan:

Desenize kahraman olmuşlar.

Yanıtla07
JokerAllame:

Hani WhatsApp konuşmaları yayinlanacakti ?

Yanıtla05
Yalçın KIZMAZ:

Valla bulaşan bakanı bir arada katledilen bu güzel meleğin cenazesinde bir arada gördük inşaallah çocuk kadın istismarcıları katilleri tereristler için idan kararı çıkartmalarda görürüz.

Yanıtla03
melek erdoğan:

Reklam

Yanıtla12
İrfan Karlıdağ:

Şovdan başka Bi şey değil. Ülkede adalet kalmadı yargı mensupları suçlulara empati besliyor. Sanki idam edeceklermiş gibi gündemde tutuyorlar. Zaten cezaevleri de otel, Bi de Psikolojim bozuk dedimi tamamdır. Devlet artık yeğenini öldüren katilin psikolojisini düzeltmekle uğraşır.

Yanıtla03
İsa Hizarcı:

Yorumlara baya sak sak çı gelmiş

Yanıtla02
Ayaz hayat:

gündem değiştirme için neler göreceğiz bu olaya gelene kadar ülkede bundan çok vaka var

Yanıtla01
emin demirtaş:

vicdanı kurumuş bi köy halkı ben olsam bende görüşmezdim

Yanıtla01
Çakır:

Bildiğini söyleyemeyen vekil dostları heyetin yanında o vardı...

Yanıtla01
muratemre yılmaz:

Eee ne oldu gittinizde..?Yol vs mastaflariniz gene bizden gitti...

Yanıtla01
Asim Bayraktar:

Yaaa hiç birşey çıkmaz hepsi çıkar orada aşıret i bile takmazlar yazık yapılan devletin masraflarına oraya bakanlar ooo ensarioğlu bile konuşamıyorrr gerisi hikayeee. Hem çok buyutulecek bir olayda deyil daha dun 4 asker kazada öldü bu bakanlar onların mezarınada biii hitseler ailelerin dertleri ne bii baksalar süper olmaz mıııı bu bii çocuklk olur anne baba sağlam yaparlar on tane dahaa

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title