Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Derin yarıkların oluştuğu bölgede korkutan görüntü: Mahalle komple hareket halinde

Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Madenli beldesinde sağanak yağış sonrası çatlaklar ve yarıklar oluştu. Risk altında olduğu belirlenen 2 ev tahliye edildi. Etkili olan sağanak yağış, il genelinde birçok noktada heyelanları beraberinde getirdi. Çamlıca Mahallesi Muhtarı Süleyman Alay, mahallenin komple hareket halinde olduğunu ve olası bir heyelanı beklediklerini belirtti. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (2)

Sihirbazın Çırağı:

emekliler, kamu personelleri, polisler, askerler, doktorlar, öğretmenler..... hepsi de maaşlarının helal olduğuna yemin edebilecekleri kadar eminler fakat onların hiç birinin maaşı ve kullandıkları yetkiler ne işsizliği sıfırlıyor, ne bir katma değer olarak dönüyor ne de ülkede asgari ücret yerine asgari gelir konuşuluyor ne de sahte bir pandemi ve ülke insanına yönelik dışarıdan yapılan psikolojik savaşlara engel oluyor. Ama imamlar, vaizler, müezzinler, müftüler maaş almaya devam ediyorlar.

Yanıtla76
Mali Müşavir:

allahın bela vermeden yaşatacağınımı sanıyor insanoğlu

Yanıtla011
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title