Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Avcılar'da kaybolan 13 yaşındaki Sevda bulundu! Emniyetteki ifadesinden sonra babası gözaltına alındı

Avcılar'da 3 gün önce kaybolan 13 yaşındaki Sevda Yılmaz Kadıköy'de bulundu. Polis ifadesinde dilendirildiğini ve şiddet gördüğünü söyleyen Sevda Yılmaz koruma altına alınırken babası ise gözaltına alındı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (18)

Ahmet Çakır:

bir çocuk evden kaçıyorsa ailesini alın ilk sorguya.çünkü çocuk sevgi ilgi şefkat ve saygı göremediği ailede durmak istemez.

Yanıtla62352
Emir Emre:

biz nasıl durduk ya bunca sene

00
sinan çayırcı:

Genelleme yapan insanlara dayanamıyorum bir de bilmiş bilmiş net olarak böyledir demelerine . Sevgi ve şefkatin olduğu ailelerde de çocuk evden kaçabilir başka nedenler de olabilir.

00
İbrahim Demirel:

Yanlız iyi incelemek gerek. gerçekte olabilir, iftirada.

Yanıtla19227
XYZ:

Köken Adana gibi

Yanıtla47115
Volkan Durmaz:

Hayrola bilader Adanalılar la bi sorunun mu var?

6040
Kemal Öztürk:

Ulan siz insan misiniz yani kokenin önemi ne

1767
Salih Kandıralı:

Adana da yaşayan İzmirli.

2010
Hasan Ağa:

Volkan olsa ne olur olmasa ne olur

718
Serkan Şenol:

Ben çocuğun böyle bir konuda aile telefon almıyor diye tümüyle yalan söylediğine tanık oldum.

Yanıtla588
Ahmet BAYHAN:

bencede buna benzer bı durum vardır

00
Mustafa Tukat:

Böyle baba olmaz olsun!

Yanıtla2454
Emin Görmecikli:

yorumsuz

Yanıtla757
Cafer KILIÇ:

Baba baba degilki iskele babası

Yanıtla718
Martin Sikertel:

Yahu katilin, hırsızın arsızın adını saklayıp yüzünü gözünü mozikliyorsunuz. Şu kızcağızın adını sanını, yüzünü açık etmeseydiniz be; zaten yeteri kadar travma yaşamış.

Yanıtla014
Yıldırım YILDIZ:

Bir müşterimin usta başı kızı tarafından şikayet edilerek tutuklandı kız tacize varan ifadeler verdi adam tam 1 yıl içeride kaldı , adamın geliri iyi tabiki anladı ki kız para olmadan ev dönmüyor ben yalan söyledim dedi . Derdi rahat rahat dışarı çıkmak arkadaşları ile gezmek , istediği saatte eve dönmek miş . O yüzden çok dikkat etmeli . Çocuğun annesi benim haberim yok diye ifade vermiş ne kocasını ne de kızını suçlamamış ortada kalmış kaba tabirle ya sustu ya da şaşırdı gerçek çıksın diye bekledi . Tehlikeli bir durum iyi araştırılmalı .

Yanıtla110
Brh atr:

çok eski zamanda bu şekil bir vakaya rastlamıştım kız kaçmasının gerekçesini hep babasının üzerine atıyordu sonradan anlaşıldı ki kız bir kaç tane arkadaş kurbanı olmuştu kadıköyde sokakta yatan kişlerin elinden zor kurtardık kızı oradki ortama girince dünya ile pek ilgisi olmuyor Rabbim sabır versin oturduğu yeri değiştirsinler bir an önce

Yanıtla03
Ahmet BAYHAN:

eminimki Ufak bı tartışmadan dolayı kaçmıştır arkadaşları aklına girmiştir bı baba çocuklarına bişey diyemiyor artık hemen şikayet ediliyor illaki içlerinden beş para etmezler çıkacak ama bı Baba çocuklarına bişey diyemicekse ne bilim

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title