Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Site yönetiminden akıl almaz vurgun! Miktar tamı tamına 4 milyon TL

Avcılar'da bulunan 11 blok ve 365 daireden oluşan sitede yönetiminin usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle site sakinleri tarafından suç duyurusunda bulunuldu. Suç duyurusu dilekçesinde, yaklaşık 1 milyon lira aidat geliri olan sitede yönetimin aidat paralarını kendi hesaplarında tutarak vade geliri elde ettikleri ve site için alınan malların 3-4 katı fiyatla alındığı iddia edildi. Sitedeki vurgun miktarının 4 milyon TL'yi bulduğu öne sürüldü. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (11)

Doğrucu:

Ya bende virşey sandımdı :) müslümanların en çok sevdiği şeydir faiz yemek nas nas allah allah sonra yallah :))

Yanıtla6547
commer neres:

Faiz değil canım. Kar payı

67
Kara Maske:

Ülkede namusuyla çalışan aç kaldı çalan çırpan zengin oldu

Yanıtla2108
3.DünyaSavaşı:

100 yıldır çağdaşlık peşinde koşarken buraya geldik... Önümüze birçağdaşlık özügrlük diye şey koydular peşine takıldık geldik işte..

00
sinan çayırcı:

Hırsızın biri gider biri gelir. Kendiniz yönetseniz komşunuz çalar .

Yanıtla064
Murat Vural:

365 daireli sitede trilyonluk rüşvetler vurgunlar oluyorsa Ekrem İmamoğlu nün yönettiği her üç günde bir İETT otobüsünün yandığı veya metrobüs kazalarının yaşandığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi nde kim bilir ne rüşvetler vurgunlar dönüyordur . Allah bilir ben bilmem NOKTA

Yanıtla2827
osman Nat:

Atatürkçülerden herşey beklenir

Yanıtla2524
Mehmet Deniz:

basimizdakilerden ogrenmisler normaldir

Yanıtla2016
Musa Gerçekçi:

Bunada habermi diyorsunuz?

Yanıtla813
cumali inan:

Müstahak

Yanıtla35
turan yalçın:

birileri de gelip şu Eryaman yapı yönetimine baksa eski başkan oturduğu binada 5 dairesi bizim yan binada oğluna almış bir daire .birde Ayaş ta bir köy evi yapmış kendine tabiki herşeyi kitabına uydururlar maliyet 1 se 101 yazıyorlar.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title