Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Narin'in annesi Yüksel Güran'ın adliyedeki kelepçeli fotoğrafı ortaya çıktı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturmasında kasten öldürme suçuna iştirakten tutuklanan anne Yüksel Güran'ın adliyede ifade verirken çekilmiş kelepçeli fotoğrafları ortaya çıktı. Öte yandan Yüksel Güran'ın ifadesinde komşuları olan Nevzat Bahtiyar'ın olaydan 1-2 gün önce Narin'e bir keresinde 20 TL, bir keresinde ise 40 TL para verdiğini söyledi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (20)

Dilek Usta:

Ne oluyor Ne dönüyor Ne çıkacak altından bu işin Ne olursa olsun Kız öldü pisi pisine

Yanıtla5219
Bozkurtlar Diriliyor:

bu kadar sacma bir haber olabilir mi ya... adliyede ki tutuklanan kisiye cicekmi vereceklerdi? kurdela mi takacaklardi??

Yanıtla5160
Hasan ÖZDEMİR:

Gündem değiştirme haberi bunlar ??

19
Fethi Tilki:

nerede fotoğraf yalancı

Yanıtla2875
Erdi Karakuzular:

Konuşmaları için işkence yapsalar şimdi hepsi bülbül olurdu böyle insanlara merhamet insanlık ayıbı

Yanıtla399
Sezgin Sezgin:

Çok aptalca düşünceler bunlar.. Bütün medyanın üzerinde oldugu bir olayda işkence yapılırsa..Adamlar gözaltına alınıp serbest bırakıldığında "işkence gördük" derse dünya aleme rezil olur ülke..

111
Musa Caliskanoglu:

Hiç bir suçun yokkenAcı çekerek öldün masum evlat. ama rüzgarın çok sert esti ülkeyi salladı.

Yanıtla097
Damla Sengul:

hani nerede.

Yanıtla1150
Mustafa Gümüş:

nerede

Yanıtla841
Jack Bigger:

Bir güç ısrarla haftalardır Narin kızımız ile ilgili haberleri eften püften yeni bilgilerle (annenin kelepçeli foto su gibi) gündemin en üstünde tutuyor. Birşeyler oluyor arkadaşlar bu aileye değil Türkiye'ye birşeyler oluyor.

Yanıtla441
Hakan:

bu haberi neden bukadar buyuttuler.bence biseyler donuyor.bu olayi ortaya attilar

Yanıtla335
Ömer:

Gündemi tırtıklama haberleri.

Yanıtla228
bekir yapici:

fotografta kelepcede montaj gibi duruyor, ben sahsen ilk günden itibaren abi anne ve amca üzerinde duruyorum ailenin diger ferdleride olayin aslini biliyor,ihale ya itirafci nevzata yada yasi ufak birine havale edilmeye calisiliyor gibi, ayrica abinin kolundaki isirik izi ilkgün dikkate alinmaliydi cünki insan kendi kolunu isirirsa dislerin genis acik tarafi yüze dönük olur baskasi isirirsa karsiya bakar ve büyük insanla cocuk dis izi cok farklidir.

Yanıtla02
MEHMET EMİN BİRGÜL:

artık medya bile saçmalamaya reyting kasma saçmalığına girdi . adliyede bi zanlının kelepçeli olması gayet normal değil mi ?? kaldı ki haberi yapmışsınız bahsedilen olayın fotoğrafı yok nasıl haber anlayışı bu günlük narin ile ilgili haber kotanız mı var anlamadım .

Yanıtla02
Yarasamemed:

Sürekli narin haber yapmak artık konu değiştirmek amaçlı olduğunu düşünüyorum çünkü Filistin de binlerce narinler öldürüluyolar onlarla alakalı haberler nerde ?

Yanıtla11
Maadet:

yıkacaklar nevzata Bu kadar tantana üzüntü çektiğimiz le kalacağız.. Bu aile mutlu mesut yaşayacak.mi? elde edilen deliller aramalar çekilen emekler hiç mi olacak..Bu kadar basit mi ?

Yanıtla01
metin yilmaz:

Kabak tadı vermeye başladı bırakın devlet işini yapsın düşürün gündemden Millet aç

Yanıtla01
Hasan Kilic:

Turkiyede çok ciddi şeyler oluyor korkmaya başladım bunlardan hersey beklenir muhalefet nerede?

Yanıtla01
sdsfs dfsa:

Fotoğrafı hayal mi edeceğiz

Yanıtla01
Yilmaz Haydar:

olayon bas suclusu kardesi enes öldurdu salimin ogluyla salim de saklamak isterken icinde buldu kendini asil suclu narin kardesi enes salimin oglu ikisi isledi

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title