Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Kredi kartından katkı payı düzenlemesi komple rafa kalktı

Limiti 100 bin TL'yi aşan kredi kartlarından savunma sanayii için yıllık 750 TL'lik katkı payı alınmasını içeren düzenleme yeniden görüşülmek üzere ertelenmişti. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla tepki çeken düzenleme yeniden TBMM'ye sunulmayacak. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (75)

Orhan Demir:

Yasa Reis.. sen olmasan ne olurdu halimiz? Ne makaran görürdük, ne kömür ne de kredi karti borcu, magarada yasamaya devam ederdik.

Yanıtla00
Cevap :

Tepki gelmeseydi kanun geçecekti.

Yanıtla00
CENGİZ HAN:

Kredi kartını kapatacaktım zaten, bahanesi oldu. Saçma salak bir uygulama olacaktı, uygulansaydı. Devlet, vatandaşını düdükler mi hiç?! Az kalsın, düdükleyecekti!?

Yanıtla00
Adem:

İyi ki varsın Reis Yoksa bu Ak Parti bizi ne yapacaktı Not Şakadır Aman diyeyim durumdan vazife çıkarmayın

Yanıtla00
Ibrahim Yarbey:

Darisi tapu ve diger islemlerden kol saatlerinden alinacak vergilerin basina.

Yanıtla00
Jack Bigger:

Herkesin kredi kartı kendi borcunu ifade eder. Yani birşey alınca kredi kartı ile ödeyip borçlanıyoruz değil mi? Adamlar borcun vergisini alacaklardı yaa neredeyse. Dünya tarihinde böyle birşey ne görüldü ne de görülür birdaha. Borcun vergisi ??

Yanıtla00
Zafer yılmaz :

o kadar milletvekili okadar bakan burokratlar var dunyanın maaşını alıyorlar ekstre kazançlarıda ayrı.Biri çıkıp üretimi hareketlendirelim demiyorlar.Alışmışlar en kolay kaynak insan.Vatandaşın üstüne çıkmayı ekonomiyi biliyor oluyor.Vatandaş bu saatden sonra tepkisiz kalmayacak.Hele hele vatan,toprak,din üzerinden yapılan siyasete inanmayacak.

Yanıtla00
hakikitosunpaşabenim:

demirören nin milli piyangosundan alın savunma fonunu

Yanıtla00
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title