Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Kulisleri hareketlendiren iddia! Öcalan'ın yeğenine "İmralı" izni verildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'la ilgili yaptığı çağrının ardından bir iddia daha gündeme geldi. Kulis bilgisine göre, Öcalan'ın yeğeni DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan'ın uzun süre önce İmralı'yı ziyaret etmek için yaptığı başvuruya izin verildi. İmralı'ya ziyaretin yakın zamanda gerçekleşmesi bekleniyor. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (18)

Kenan Aslan:

İnşallah samimidirler.Analar ağlamasin.Kan göz yaşı ve açlığın olmadığı Türkiye olur inşallah

Yanıtla10937
Aydin Ayaydin:

bir siyasetcinin samimi oldugunu dusunmen ne kadar akil ve mantik disi. sizi kac defa kandirmalilar ki uyanasiniz. insan uykusunda seytan tarafindan kandirilir, kamyon devirir. siz uyanikken bu adama inanirsaniz ulke devrilir.

14
Hakan:

Yazıklar olsun. Mhp artık Milliyetçi partisi değildir

Yanıtla23117
Faruk Yigit:

Sanırım devlet bahçelinin arkasında hükumet var ve planları belli açıkça. Yoksa kolay kolay izin vermezler o namussuzla görüşmeye Şuan kamuoyu devlet bahçeliye karşı kin ve nefret kusuyor. Ama plan ne neden meclise getiriliyor yeterince aydınlatılmazsa ortalık fena karışacak.

Yanıtla1074
Cem Bozkurt:

Bebek katili diye yırtınıyodun sallayıp duruyodun Chp'ye.... Neoldu bahçeli????

Yanıtla965
Ufuk Gökceoglu:

Neler oluyor???

Yanıtla367
VATOZZ:

Bunu birde ayakta alkışlıyor lar.

Yanıtla749
Özer Doğan:

Kırkbin ŞEHİTİ yok sayıp bir hainden medet umdunuz yazıklar olsun sizin Siyasetinize yuh yuh yuh

Yanıtla638
Baba Yabgu:

Amaç ne MK cocuhlari bu piche kahraman yapmaya mı çalışıyorsunuz

Yanıtla636
Xeyati 2:

mesele sanıldığından daha vahim tehlike kapıya dayandı.amerika ve İsrail buna batılı ülkeler dahil İran rejimini devirmek için düğmeye basmak uzereler.bu durumda Türkiye Büyük göç dalgasıle karşı karşıya kalacak.suriye Amerika desteği ile pyde doğuda iç savaş PKK ve tüm terör hücreleri herekete geçecek.bu da en korkunç bir durumdur.zaten ekonomi durumu ortada Allah korusun.

Yanıtla1711
Erdem:

Tahminimce öcalan ölüyor ölünce karışıklık çıkmasın diye siyaset yapılıyor.

Yanıtla33
Zafer yılmaz :

Düne kadar PKK yı bitirdik, ayak numalarına kadar biliyoruz 300-500 tane kaldı gibi laflar eden bunlar seçim öncesinde chp yi pkk ortaklığıyla karalayan bunlar,yıllardır boş dağlara taşlara bombalar atarak milli serveti yiyenler bunlar. Şimdi terör olarak ilan edilmiş bir grubu sanki karşılarında devlet varmış gibi pazarlık yapacaklar.tek amaçları apoyu çıkarmak,dem partisini anayasa değişikliği için etki altına almak sonra işleri bittiğinde gene dem partisi pkk olarak lanse etmek.

Yanıtla12
Ahmet Yilmaz:

bunlar buraya yazıyorum eyalet sistemi getirmek bu konuyu açtılar açılım açılım deldiler milletin anasını ağlattılar

Yanıtla11
A. Erol:

mhp'yi geriden yöneten şenkal atasagun (amerika) izin vermiştir.. bahçeli kim oluyor!

Yanıtla11
Kemal Çelik:

Mahvettin ortalığı

Yanıtla00
Aydin Ayaydin:

bahceli apoya mhp rozeti takacak mecliste...apo da bahceliye kalasnikofunu verecek... tatliya baglicaklar...

Yanıtla00
Aydin Ayaydin:

sn. bahceli mhp de ulkenin de ayarlari ile oynuyor... mhp lilere de sasiyorum, yok mu bir delikanli aranizda haci baba sen ne yapiyorsun diyecek...

Yanıtla00
ÖzgürÖzgür:

iktidar ve yandaş partisi okadar oy kaybettikten sonra hala nasil daha fazla oy kaynederimin peşine düşmüş Allah akıl fikir versin emi size ...ekonomiyle zaten vurdunuz ,batirdiniz milleti eyw.ama unutmayın ki toplumsal değerler herşeyden önce gelir terörden yıllarca canımız yandı kaç ocağa ateş düştü şimdi gelmiş meclise davet etme cürreti bu kadarına pes doğrusu kendi kuyusunu kazmak bu olsa gerek byy byyyy

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title