Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

19 yaşındaki caninin kitaplığında kemik sıyırma bıçağı görüntülendi

Eyüpsultan'da Ayşenur Halil'i ve Edirnekapı Surları'nda İkbal Uzuner'i öldüren Semih Çelik'in odasının fotoğrafları ortaya çıktı. 19 yaşındaki caninin kitaplığında bir bıçak olduğu görülürken, bu bıçağı kasapların kemik sıyırma amaçlı kullandıkları öğrenildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (4)

Hamit Gündoğdu:

Artık bıkkınlık geldi..ve millet bunaldı bu tip canice haberleri duymaktan ve okumaktan.. idam şart ve beklemeden anında infaz.. çünkü milletin sabrı Taşmak üzere.. çünkü son yirmi yılda artarak devam eden sapkınlık, sapıklık ve akabinde yaşanan insan katliamları ülkemi tanınmaz hale soktu.. kısaca adaleti sağlayın ve kanunları işletin ve çözümü millete bırakmayın.

Yanıtla286
Necla Dora:

Lahavle VELAKUVVETI ILLABILALLAH CELCELALUHU TOVBE TOVBE ESDAGFURULLAHH ILK OGRETMEN ANNEDIR +BABADIR BOSUBOS DOLANAN YIRTICI HAYVAN GIBI OLMUSLAR EDEB DEYIN CE AHLAK DEYINCE DE MODE ONLAR ICIN COK BILIYORLAR KENDILERINCE ALLAH ISLAH ETSIN HIDAYET HERKESE VERILMEZ

Yanıtla713
Abdulkadir Y:

Alllah lanet etsin

Yanıtla015
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Çok okumaktan fazla araştırmaktan ve sınavlarla gençler yarıştırılmak istendiğinde çoğu gençlerin psikolojisi bozuk ülkede, Allah yardımcısı olsun gençlerin.

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title