Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

ABD Başkanı Biden: İsrail, İran'ın petrol sahalarını vurmamalı

ABD Başkanı Joe Biden, İran'ın füze saldırısına misilleme yapmaya hazırlanan İsrail'e dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Biden, "İsrail makamlarıyla sürekli temas halindeyiz, İran'a yanıt konusunda hemen karar vermeyecekler. İsrail, İran'ın petrol sahalarını vurmaktan başka alternatifleri düşünmeli. İsrail Başbakanı Netanyahu, hiçbir hükümetin İsrail'e daha fazla yardım etmediğini hatırlamalı." dedi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (39)

Emir Güler:

BU 2 KÖPEK BİRBİRİNİ IŞIRMAZ....

Yanıtla12226
Feda Meleni:

İsrail demek abd demektir boşuna polimik yapmayın insanların aklıyla oynamayın İsrail'i kuran abd dir

Yanıtla13134
Mazlum DOĞAN:

İsrail İngiltere kurdu

241
İlyas Özel:

İngiltere

139
Son Yörük:

Savaslarda aciklamalara inanmayin suandaki gidisat iyi degil israil ancak rusya cin ulkelerin mudahalesinden korkar baska turlu durmayi dusunmuyorlar.Turkiye karismamali eger karisirsa zaten icimizde bekleyen hain bir kesim var onlara gun dogar icerdeki dusmanlarla ugrasmali yoksa savasa sevdalanirsak elimizde son kalanlarda gider toprak olarak fazlada dusmanlik yapmaktan kacinmali korktugumuz icin degil hazir degiliz teknolojik olarak.

Yanıtla2177
Pompei Müftüsü:

Hem ayranım dökülmesin hem ……. Mesin ayağı

Yanıtla570
Mete Han:

adam diyorki petrol rafinelerini kesin vuracak bilginiz olsun ey dünya

Yanıtla468
Yücel AtaBir:

İsraille iran çok iyi anlaşıyor iran kocaman ama etkisiz balistik füzeler atıyor füzeler ışık çıkartıyor ama etki yok israil askeri havalimanlarına askeri birliklerine degil daağa taşa yolluyor . İsrailde ona ek olarak iranı hafiften okşayacak iran ile israil bir.kardeştir ama bunu bazı gözü iran sevgisi ile bürünenler anlayamaz anlaman için sahaya bak bir birlerini resmen ilerletiyorlar

Yanıtla2046
Güven önemlş:

niye o kadar İranlı komutan şu bu öldürülüyor, İsrail ve ABD askeri ölüyor. kardeşler anlaşsınlar bitsin

813
SeyYah Saruhanli:

hep biliyorlar ne nerde gözleri hep petrollerde savaşları başlatıp silahlar satıyorlar üstüne yıkılan ülkeyi soyuyorlar hırsızlar bunlar zengin böyle oldular zaten . inş birgün zeki biri cıkarda sunların oyununa oyun cevirir.

Yanıtla137
yunus ceylan:

Admin ufak at ufak haber yapıyorsunuz çizgi film animasyon u değil 500 füze atmis tüm dünya haber kaynaklarına göre 180 ile 200 arasında olan bir rakamı 500 e çıkardınız

Yanıtla115
Panther Panthera:

Amerikada gas / petrol fiyatlari her gecen gun dusuyor, Secim yaklastikca dahada dusecek, secim politikasi, 1 gallon 4 litreye esit. Bazi yerlerde 2.30 gallonu. Senin savasin benim petrol fiyatimi etkilerse dikerim diyor.

Yanıtla111
Erdal Alaçam:

Yemez vuramaz....

Yanıtla38
Erol Birol :

Abd İsrail ortak çalışır. İsrail İrana vurursa abd hazır bekliyecektir. İranın işi çok zor. Bence abd pusuya yatmış iranın bir, yanlışını bekliyor. Sakına bu işe karışmayalım derim. Biz kendi sınırlarımızı sağlam bir şekilde koruyalım bu yeter.

Yanıtla06
Sansasyonel Salvo:

Yekten bizim ülkeye de salça olacaklar gibi , olmayan bir şeyi var gibi gösterip hedef biz olacağız. Ama bilmedikleri bir şey var . Savaş Türkün düğünüdür ..

Yanıtla41
Yavuz Sultan Selim:

Tabii canım.. Demokrasi getirirken petrollere çökecen.. Sağlam kalsın istiyorsun.. İnsanlar ölsün petrol sağlam kalsın..

Yanıtla04
SøftAlmila Merhaba Ponçiklerim UwU:

Haber başlığı süper .rest çekmiş Ne olacak bu altını dolduramadığınız başlıklar

Yanıtla12
FA null:

hedef gösteriyor çakal petrol sahalarını vur diye

Yanıtla03
Akıl:

İsrail yüzünden petrol fiyatlarını arttıracaklar. ABD nin İsrail e uşaklığı bitmiyor, bitmeyecek.. Gerçi tüm senato ve kongre yahudi den besleniyor ..

Yanıtla02
A B:

Bu da şunu gösteriyor kuyulara çökeceğim mesajı var dünyanın gangsteri

Yanıtla02
Mehmet Yarba:

Bunların dediklerine inanan İran, sürekli dayak yiyiyor !

Yanıtla01
Sez null:

yürüyen ölü

Yanıtla01
Lutfi Erdonmez:

En büyük hatayı baştan beri şeytanyahu yapıyor bedelini mutlaka ödemeli

Yanıtla01
Akıl:

Ödetelim de önerin ne ?

00
ASar Gnc:

hakem konustu.

Yanıtla00
Aras Yılmaz:

israil iranın petrol rafinelerini vurursa iran da amerikanın suriye ve ıraktaki petrol rafinerilerini vurur. Abd yine kendini düşünüyor.

Yanıtla00
sinan çayırcı:

Tüm hayatları ellerinden alınan günahsız bebeklerin Kahrolası petrolden daha değersiz olduğunun itirafı gibi haber.

Yanıtla00
Mengele:

Petrol sahslarini vurursa petrol fiyatlari firlar buda amerikada enflasyon yükselir demokratlar secimi kaybeder onun icin iran petrol sahdlarini vurdurmaz fakat israil amerikayi tanimiyor silah ve para gönderdigi müddetce amcasi göndermese düsmani bu kadar

Yanıtla00
Hikmet Bal:

bu köpek ler kendileri için petrol sahası durmamalı diyiyor vurursa petrol fiyatları artar ABD de

Yanıtla00
Emrah Günay:

tabi petrol sahalarında ne işi var masumları hastaneleri kampları vursun Rabbim elbet sizin belanızı verecek.

Yanıtla00
Ütopik Yorumcu:

3 köpek diyecektin sanırım

Yanıtla00
emin gormecikli:

amaç başka gaye başka

Yanıtla00
Kubilay Can:

İsrail İran'ı vurdumu,kendi sonunu getirir.abd bile onu kurtaramaz,iranin arkasında Rusya,çin,Kuzey Kore ve diğer ülkeler var.zaten Kuzey kore bahane arıyor..

Yanıtla00
murat özkan:

Adamlar vuruşurken bile haberleşiyor ya vuruşcaz ya sevişcez diyo buradan ne çıkarırsın İran’ın attığı füzeler çöl Bedevileri içindi

Yanıtla00
Ömer C:

Hiç bir Devlet'de Taliban kadar cesaret yok,Dalga geçilen Taliban Büyük Şeytan Amerikayı Dünyaya rezil etti ve Amerika apar topar Afganistandan kaçmak zorunda kaldı. Allah yolunda Savaşanların Yardımcı Allahtır ve Allahu teala gerçeken iman etmiş olanlara Zafer nasip etti ve edecektir.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title