Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Erdoğan'ın imzasıyla 4 üniversitede bazı fakülte, yüksekokul ve enstitüler kapatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 4 üniversitede bazı fakülte, yüksekokul ve enstitüler kapatıldı, yerlerine yenileri kuruldu. Boğaziçi Üniversitesi Aydın Doğan İletişim Enstitüsü de kapatılanlar arasında yer aldı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (15)

ARSLANOĞLU Hakan:

Okul kantinlerinde 35 Liraya tost yiyen öğrencilerle, Meclis lokantasında porsiyonu 30 Liraya Döner yiyenlerle aynı Ülke' de yaşıyoruz.

Yanıtla18325
samet:

Üniversitelerin yüzde sekseni tabela üniversitesi zaten hepsinin kapatılması lazım başka türlü eğitime kalite getiremezsin sınavda ilk üç yüzbine girenler dışında kimseyi üniversitelere almamaları gerekir gelişmiş ülkelerin çoğunda sistem böyle işler geri kalanlar ara mesleklere yönlendirilmeli.

Yanıtla18308
erkan gyurt:

haber başlığı yanıltıcı. aşağıdaki metinde kapatılanlara bakın, sonra yeni kurulanlara bakın. aynı kurumun "enstitüsü" kapatılmış, aynı işlevde "fakültesi" kurulmuş. yalnızca isim ve prosedür değişikliği var.

Yanıtla672
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Sarayın kapatıldığı günleride göreceğiz çok şükür

Yanıtla2044
Muharrem Hozar:

Özel olan herşey kapatılmalı bu ülkede

Yanıtla454
Alkurt:

Bilim fenden haber verin

Yanıtla337
Ibrahim Arpaci:

HEYT YAVRUM, KAFANA GÖRE TAKIL KİM GEÇER SENİ

Yanıtla521
Mehmet Anıl Mete:

Bütün üniversiteler İmam Hatip Üniversitesi olsun, aydınlanmak isteyene bir kitap yeter...

Yanıtla167
A. Erol:

Patnos Sultan Alparslan Doğa Bilimleri ve Mühendislik Fakültesi adında bir yer neden var ki??? uyduruk isimleri olan uyduruk yerler... bunun yerine TABİAT MÜHENDİSLİĞİ yazarsın olur biter. okulların isimleri 2-3 kelime olmalı.. 10 kelimeden oluşan okul ismi olmaz! Şehit Uzman Çavuş Harun Şenözüar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.. böyle saçma isimler koymayın artık. TEKNİK LİSE yazarsın olur biter! ....türkiye, zır cehaletin merkez üssü!

Yanıtla316
Hüseyin Yardımcı:

Saçma sapan konuşma samet

Yanıtla82
Reşat:

İlk başta bir parti yok olmalı yoksa eğitim diye bir şey kalmaz

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title