Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Putin korkutan gelişmeyi doğruladı: Kuzey Kore askerleri Rusya-Ukrayna savaşında

Rusya-Ukrayna savaşında gerilimi tırmandıracak gelişmeyi Putin doğruladı. Kuzey Kore birliklerinin Rusya'da olduğuna dair uydu görüntüleri hakkında konuşan Rus Lider, "Fotoğraf varsa bu ciddi bir şeydir, eğer görüntü varsa bir şeyleri yansıtıyor demektir" dedi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (13)

Kasım Ekşi:

Gün gelecek Ukrayna halkı liderine hesap soracak,"bizi ABD menfaatleri için neden kırdırttın"

Yanıtla26304
SeyYah Saruhanli:

putine helal olsun böyle biri lider olmalıydı bizdede.

Yanıtla58180
Köksal Çelik:

AB bugüne kadar ukrayna için 118 milyar dolarlık yardım yapmış, abd ise 75 milyar dolarlık yardım yaptı buna rağmen kazanamadılar üstelik 300 milyar dolar değerinde rus parasını dondurdukları halde..

Yanıtla694
Selim Şahin Şahin:

Kuzey Kore askerleri Rusya'nın yanında SAVAŞA GİRMİŞLER..... Rusya'ya yardım ediyorlar.... Bizim "RECEP" ise, Allah (c.c) Kuran'da emrettiği halde (ENFAL SURESİ, 73. AYET) Filistinli Müslümanların yanında SAVAŞA GİRMEYE YANAŞMIYOR, tam tersine, onlara yapılan KATLİAMI "12 AYDIR SEYREDİYOR".... "RECEP" in bu yaptığı, ENFAL SURESİ'nin 73. Ayeti'ne göre ÇOK BÜYÜK GÜNAHTIR..... Üstelik, Türkiye İsrail ticareti de DEVAM EDİYOR !... YAHUDİLERİN bu RECEP'E "MADALYA VERDİĞİNİ" herkese hatırlatırım...

Yanıtla5528
remat tamer:

ne olmuş yani amerikalısı ingilzi almanı fransızı ukrayna tarfında savaşıyor

Yanıtla1167
Ömer Tokgöz:

Abd aynı ırk iki ülkeyi birbirine kırdırdı asıl soru kırdıranmı suçlu kırılmak için yer arayan beyinlermi siz anladınız onu !!!!!!!!!

Yanıtla022
Halit:

böylece k.kore gerçek savaşta askerlerini eğitmiş olur tecrübe başkadır sonra saldırı

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title