Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Bahar nezlesi şikayetiyle hastaneye giden 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti! Her şey serumdan sonra oldu

Bursa'da 7 yaşındaki Yüsra Türkoğlu'nun yanlış serum sebebiyle hayatını kaybettiği öne sürüldü. Acılı aile sorumlular hakkında şikayette bulunurken Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan otopsinin ön raporu çıktı. Raporda, kalbin altı ve sol yanında, göğüsün orta kısmında, akciğer sağında ve solunda, kalp duvarında kanlı sıvının biriktiği ve boynun yan kısmında kanamalar olduğu ifade edildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (9)

Kara Maske:

Mekanı cennet olsun. Sorumsuzluk bir insanın canına mal oldu. Hastaneler sıkı denetlenmeli bir çok devlet hastanesi bu durumda

Yanıtla10148
Doğrucu Mahmut:

Yaygın anjioödem gelişmiş.Serum içindeki iğneler allerji geliştirmiş.Özellikle vitaminler çok allerjendir.Bunu ne doktor tahmin edebilir ne de başkası .Allah rahmet eylesin.Gripte serumun yeri yoktur ama milletçe iğne-vitaminli serum hastası olmuşuz.Her ilacın farklı yan etkileri vardır

Yanıtla256
Ay kural:

Türk doktorları pandemi bahane ederek sonrası iyice umursamaz oldular. Hastaneler Allah emanet oldu..

Yanıtla1443
Zeki Anti:

Hekim yok bu ülkede sadece bolca müşterisi olan devlete kapak atmış bunu da beğenmeyen, akşam olsa da bir an önce eve gitsek düşüncesinde bir sürü devlet memuru var. Buradaki şartları beğenmeyip yurt dışına gidenler de var onlar da orada çok mutlu havası çiziyorlar ama buraya dönmek isteseler de gurur yapıp dönemiyorlar. Aslında gidenler için de bir daha devlette çalışamayacak şekilde düzenleme yapılması şart.

Yanıtla1931
Ferhat Uras:

Doktorlar kendilerini dokunulmaz görünüyor. Meslek kusurundan kaynaklı soruşturmalar soruşturma iznine tabi kılındı. İnsan hayatı iyice ucuzladı. Canımızı, bedenimizi teslim ettiğimiz sağlıkçılar sıkı denetlenmeli.

Yanıtla1436
the doctor:

Ben şimdi haberi baştan sona okudum. Yavrumuza başsağlığı diliyorum. Yalnız akciğerde, kalpte ve boynun iki kısmında kanamadan bahsediyor. Serum değil başka bir problem var görünüyor, bu olayı nasıl seruma bağladınız. Otopside de seruma bağlı, bu yönde bir bulgu yok. Zaten nedeni de şu an anlaşılmamış, inceleniyormus. Sonuç çıktıktan sonra haberi yapsanız daha iyi olmaz mı? Sonuclanmamis bir olaya hüküm vermişsiniz. Herseyden önce bir baba olarak, ailemize de çok sabırlar diliyorum.

Yanıtla222
Tandogan Dogan:

boyle turkiye olmaz olsun cocuga cok yazik olmus

Yanıtla13
Murat Kuş:

Çocuğun fotoğrafta gözleri belli sıkıntılı durumu

Yanıtla02
CENGİZ HAN:

Hastalık durumunda kullanılan serumlar, at kanı kullanılarak yapılır. Aile o gün et yemiştir ve et de, at eti içeriyordur. Vucüt hemen antikor üretmeye başlamış olmalı ve bunu anlayamadıkları için müdahalede geç kalındığından, doğal olarak sonuç ölüm oldu.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title