Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Oğlunu 20 gün önce kaybeden Safiye Soyman sahnelere döndü! Yorumlar ikiye bölündü

Uzun yıllar MS hastalığı ile mücadele eden oğlu Harun Akaröz'ü 28 Temmuz'da toprağa veren Safiye Soyman, sahnelere döndü. "Oğlum benim hep sahnede olmamı isterdi. Biz sanatçılar için sahne hiçbir zaman kapanamaz" sözleriyle durumu sevenlerine açıklayan Soyman'ı eleştiren de var haklı bulan da... Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (29)

Hüseyin Öner:

doğurup sokağa atmamışya yarım asır her türlü ihtiyacı ile ilgilenmiş taktir edilecek bir insan allah razı olsun evladınada allah rahmet eylesin nalına mıhına vurmak ayıp ayıp

Yanıtla24282
YalancıSavar:

Bi de sokağa atsaydı her türlü imkan varken. insan yas tutar metam yaşar. tolumlarda hangi ırk din olursa olsun. bir matem olur. 40 gün bekleyebilridi.

512
VEFA:

En insanca,adaletli , hakkı teslim eden gerçekçi bir yorum olmuş. Ömrünüze bereket kardeşim!...

00
Emre Ürker:

Safi 40 bekleseydin safiii

Yanıtla51161
Metin Yalcin:

Dinimiz islam'da 7 si, 40'ı, senei devriyesi diye bir şey yok sonradan dinimizde var denilerek sokuşturulmuş bidatlar ..

115
Haluk Ekici:

40 gün diye bir şeyin islamda yeri yoktur. Dine bir şeyler sokuşturmuşlar. Sen de çok biliyormuş gibi , yarım yamalak dini bilginle kimseyi yargılama.

37
Pc Copat:

kim işyerini 40 gün kapatmış bir örnek alalım?

20
efkan sonkan:

kimse bilemez ne yaşadığını

Yanıtla12156
osman orenlioğlu:

Yakını ölenler işlerine güçlerine 40’ı çıkınca mı gidiyorlar

Yanıtla16148
Yıldırım YILDIZ:

İş demiyor kimse eğlence diyor osi

27
Hamit Gündoğdu:

Yaşamayan bilmez.. biz gecekondularda yaşam zorluğu ile büyümüş aileyiz. 6 nüfus tek çalışan rahmetli babam.. bizde de rahatsız olan sonradan rahmetli olan bir abim babama televizyon almasını söylerdi. Olmadı alamadı babam ve abim vefat etti. Ertesi gün babam iş çıkışı eve televizyonla geldi.. oğlum fethi istemisti de dedi..

Yanıtla11109
Canım Türkiyem:

Kıyamam :( travma olarak kalmış. RABBİM Cennetinde buluştursun

00
ŞEVKET DURAK:

Bence olmmadı çok ayıp enkazından bir kırkı çıksaydı

Yanıtla5630
Kenan Tepretoğlu:

Komşuda cenaze olsa 40 gün biz yas tutarız, ah hayat ah boşsun hakikaten

Yanıtla2740
YalancıSavar:

40'ını çıkarmalıydın Safiye abla... Acelen neydi?

Yanıtla2832
Yıldırım YILDIZ:

Acısını farklı atlatma biçimleri diye yazanlar , sürekli alkol tüketen biri de gündüz aile ferdi vefat etti diyelim ki baş edebilmek için akşam içmeye devam etsin gibi olmuş yorumlarınız , 3 ler 7 ler 40 lar 52 ler bar toplumda , ama enazından 40 maneviyatına uyulmalıydı düşünceme göre

Yanıtla3017
ismail bey :

İslamda 7 gün, 40 gün,52 gün diye bir şey yoktur...

14
Hamit Gündoğdu:

İslâm inancında yas 3 gündür.. fazlası günah sayılmaktadır..

Yanıtla313
Mehmet Acıoğlu:

Üstünü kapatmak içinde oğlum isterdi demiş ama para hırsı ayrı bişey tabi

Yanıtla411
Vatandaşın biri:

Bekara karı boşaması kolay. Yapılan sözleşmeler var. Sözleşmenin feshi ile Safiyr Soyman’a yüklenecek yaptırım var. O gece yerini ayırtmış onlarca müşteri var. Sizler yakınlarınızı kaybedince 40 gün işe gitmiyor musunuz?

Yanıtla69
Erol Birol :

Hanımefendi engelli olan oğlunu sonuna kadar büyük bir sevgiyle baktı. Yazıklar olsun bu anneyi eleştiren kişilere. Oğlunun mekanı cennet olsun. Allah annesinede sabırlar versin.

Yanıtla410
murat özbaş:

dogru karar.evde oturmak yerine islerine guclerine yogunlasirsa kendini daha cabuk buluyor insan.Kendi karari kimseyi ilgilendirmez.

Yanıtla39
tapletsaban Ozturk:

Evladı engelliydi ve beklenen bir sondu napsın kadın

Yanıtla39
MEHMET EMİN BİRGÜL:

her insana böyle anne olmaz 40 küsur yaşına kadar bebek gibi ilgilandi baktı bi umut düzelir dedi ama vefat etti yanlış olan topluma 40 günün geçip sonra başlamasaydı ama oda acısını böyle dindiriyor

Yanıtla45
Uğur Onur:

Kimisi acısını farklı şekilde bastırır.Saygı duy ve geç.

Yanıtla43
ismail bey :

İslamda 40 gün veya 52 gün diye bir şey yoktur.. Bu bayan kendini böyle rahatlatıyor ve acısını unutuyor olabilir...Zaten yaşam tarzı, bulunduğu ortamlar itibariyle düzgün bir hayatımı var ki, işi dine bağlıyorsunuz..

Yanıtla13
Erdadas İl:

Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor bir durum ama safiye hanım yeter daha bu kadar para kazanma hırsı nedir acınızı yaşayın oğlunuzun adına fakir sevindirin bu nasıl bir yürek nasıl bir anlayış anlamadım

Yanıtla22
Yeliz Ateş:

Çalismak iyi gelecektır belkıde bu şekilde kafa dağıtacak bılemeyız Allah sabır versin

Yanıtla11
rana jeylin:

ALLAH RAHMET EYLESİN

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title