Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Sağlık Bakanlığı, bebekleri öldüren çeteyle iş birliği yapan 19 hastane için harekete geçti

Sağlık Bakanlığı, kamuoyunda yenidoğan çetesi olarak bilinen suç şebekesine yönelik açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "Sağlık Bakanlığımız tarafından söz konusu hastanelerin faaliyetleri hakkında başlatılan inceleme sonucu hukuki yaptırım süreçleri devreye alınmıştır" denildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (64)

Bülent Çoban Izol:

ceteyle calısan hastaneleri kapatilmasi lazım bakanın hastanesi kapatilması lazim birdaha mal sahibi hastane acmamak şartıyla ömürboyu icerde cıkmayacak

Yanıtla5293
Nilay Durmaz:

Çete başı Reyap Hastanesi'nde çalışıyormuş. Onu neden kapatmadilar acaba.

02
Sefa Altun:

HADİ O HASTANELERİN İSİMLERİNİDE YAYİNLAYİN GORELİM...YERSEEEE...

00
VATANDAŞ:

%0,1 domuz eti koyanı ifşalıyorsunuz ya paylaşınisimlerini, bunu da görsünler.

Yanıtla13185
İbrahim Demirel:

Hastaneler kapatılmasın, devletin himayesi altına girsin. Suçlulara önce 1000 kırbaç, devamında ise idam. Bir müsibet bin nasihat dan iyidir demişler. Bu milleti islah etmeyi bilmiyorsunuz.

Yanıtla8177
Mehmet Deniz:

bütün özel hastaneler kapatılmalı siyasetçilerin ve barbarlarin rant kapısı olmuş

00
Cengiz Tuğlu:

Günaydın diyelim o zaman.

Yanıtla6134
ZİYA BAŞKAN:

insanlar yıllarca mücadele ediyor para harcıyor bebek sahibi olmak için hepsini atsın gitsin

Yanıtla0135
huseyin eskin:

Az daha dursalardı da SGK'yı biraz dahha dolandırsalardı. Erken olmadı mı?

Yanıtla3120
Ceyhan Karagöz:

En küçük bir şeyde basın açıklaması yapan sağlıkçılar nerede gören var mı yazıklar olsun

Yanıtla185
H G:

Bunlar zenginleri sever. Fakir bunu yapsa yer yerinden oynardı. En fazla sembolik para cezası ve faaliyete devam. 3.dünya ülkelerinde bile bu olaylar yaşanmıyor. Sorumlu belli de ülkece üç maymunu oynama hali mevcut...

Yanıtla279
black Diamond:

sağlıklı bebeğimizi van hayat hayat hastanesi yeni doğan servisinden zorla aldık vermiyorlardı gereksiz yere tahlil yaparak devletten para alıyorlar. oranında denetilmesini istiyorum.

Yanıtla071
Adam olacak çocuk:

Hepsi Instagram hesabindaki gönderileri yoruma kapatmış..

Yanıtla040
fatih YAMAN:

Bunlarda onur gurur ve haysiyet kalmamış bunlar şereflerini kaybetmişler bakanmış bunlar önce insan sonra adam olsunlar sonra bakan olurlar. Böyle rezalet dünyanın hiçbiryerinde görülmedi bu ne rezilliktir yahu. Özel hastane sahibi bakan özel hastanesinde yeni doğan bebek öldürtmüş göz yummuş böyle şey olabilirmi ya.

00
Seckin:

Allah yardımcımız olsun çeteler heryere girmiş. Ülke Muz cumhuriyetine döndü

Yanıtla06
Atilla Han:

Demekki gercek bebek katili israil degil bunlarmis!

Yanıtla05
Özgür Ari:

özel hastahane özel okul bunların hepsi kapatılmalı yoksa işte böyle devleti dolandırırlar

Yanıtla05
Louis Tay:

Ülke çürümüş

Yanıtla04
erkan yüksel:

coğu beylıkduzu bolgesınde bıldıgımız guvendıgımız hastaneler..bu nedırya neye guvenecımızı sasırdık..NASIL BIR ULKE OLDUK YA..devlet dusmus paranın derdıne..yazık gercekten bebeklerı bıle koruyamıyoruz ..ne adalet kalmıs ne duzen ..

Yanıtla04
Ömer Biçer:

Yav nediyeyim allah belanızı versin be nasıl bi ülkede yaşıyoruz

Yanıtla04
Onur D. null:

Bu hastanelere devlet el koysun o Savcılar hakimler en ağır cezaları versinler. !!!

Yanıtla04
Nabi Karadeniz:

Kontrol mekanizmalari icin, yillarca devleten para edenleri, onlara ruhsat verenleri, denetleyenleri, ne yapacaksiniz..parti kapat-hastane kapat-restorant kapat- ne olacak herseyi kapatma ile cozum olmaz, denetleyenlere veya daha denetlemeyenlere ne olacak.

Yanıtla04
Mahmut Özdemir:

Urfa'da da özel hastaneler de böyle olaylar neler dönüyor neler

Yanıtla04
MASARİ:

Savcıyı tehdit etmeseler ortaya çıkmazdı, yazık

Yanıtla04
Ser_hat:

Özel hastaneler ateş pahası olmuş.üniversite hastanelerinde profösöre ameliyat olmak ateş pahası olmuş..

Yanıtla03
Nurhan Zeliha:

bu gibi insanlari isletmelere cok buyuk ceza verilmeli

Yanıtla03
Adem Sevindik:

Sağlık Bakanı,İçişleri Bakanı,insanlar ölünce mi işinizi yapacaksınız,O işi zaten cenaze hizmetleri yapıyor.Denetleme ve düzenleme yok zaten devleti gözgöre göre soyuyorlar..

Yanıtla03
Atilla Han:

Butun akepe godamanlariyla boy boy resimleri var bu cetebasinin

Yanıtla03
engin hazlipinar:

Sadece hastanenin kapatılmasımı cinayetin cezası?

Yanıtla03
Sertaç:

Kesinlikle hastanelerin kapatılması doğru bir karar değildir devletin el koyması lazım Bakanlığa bağlı devlet hastanesine dönüştürülürse hem halk hem de çalışanlar mağdur olmayacaktır.

Yanıtla02
M Y:

Artık ne görüyorsun, ne duyuyorsam, ne izliyorsam... hemen inanıp atlamıyorum. Arkasında ne plan var, ne hesap var bilemiyoruz. Dün iyi olan, bugün kötü... Bugün kötü olan yarın iyi... ( İyiki bilmem şu hastane var mı diyeceğiz. ) aktarılan bilgilere göre yapılan çok çok iğrenç, affedilemiyecek boyutta. 10 tane bebeğimizin ölümüne sebep olmuş... yargımız gereğini yapacak... Ülkem adına bu haberlere maruz kaldığımız için çok üzgünüm..

Yanıtla11
Sefa Altun:

HADİ O HASTANELERİN İSİMLERİNİDE YAYİNLAYİN GORELİM.....YERSE..

Yanıtla02
Mahmud& Muhammed &Mustafa:

Hastanelerin isimleri yukarıda tek tek yazıyor

00
Ayaz hayat:

isim değiştirip dewmke

Yanıtla02
Nilay Durmaz:

Çete başı Reyap Hastanesi'nde çalışıyormuş onu neden kapatmadilar acaba

Yanıtla02
bekir yapici:

bunlara halkin kacta kaci inaniyor dersiniz cünki sosyal medyada halk tepki vermeye ve 1 - 2 tv kanali olaylarin üzerine gidince arkasi gelmeyen sözler göstermelik veya milletin gazini almaya yönelik aciklamalar geliyor saglik bakani bu gün bir kac özel hastahaneyi kapattiklarini söyledi ama ne hikmetse 2-3 hafta önce istanbul etilerde kapatildigi söylenen bir özel hastahanenin faliyetine devam ettigini hatta burada yanlis tedavi sonucu insanlarin yasamini yitirdigini tv haberlerinde gördük.

Yanıtla02
Benim Kkk:

Sebeblerden biri de Memlekette Oy alan insan en makbul insan sayilırsa, haketmedigi yetki itibar ve saygıyı görürse hakedenlerden bu itibar alinip Oy alanlara kalydırılırsa o saygın mesleklerin mesuplarina Oy alanlar profesör olsan ne yazar diye hitap ederek itibarsızlaştırırsa yüksek zeka egitim bilgi beceri ve disiplin gerektiren unvanlarda doğal olarak gelişen ahlaki değerler ve diğer güzel hasretler sonbahar yaprakları gibi dökülür işte böyle ucubeleşirler.

Yanıtla02
İsmail Note:

Hastanelere el konularak devlet ek bina olsunlar. Ayrıca tüm mal varlıklarına el konulsun . kimin kanına girilmişse tespit edilerek gereken tanzimler yapılsın bence . Buna iş birliği yapanlarda Aynı cezaları almalıdır Adalet dağıtın lütfen.

Yanıtla02
aslan Ak:

Pandemi den sonra zaten sağlıkçıların büyük bir kısmi çok şımardı zaten aslında bunlara yeni düzenleme ve maaş cezası getirin düzelir her şey

Yanıtla11
man over:

Bakın şimdi para cezası verirler.Bu hastaneler bu işten kazandıkları paranın yarısını verir devam ederler.

Yanıtla01
AGulden:

184 Saglik bakanligi sikayet hatti. Biz hatalari bildirmez isek devletten herseyi gormesini bekleyemeyiz oyle degilmi?

Yanıtla01
Sokrates:

usulsüzlük yapan hastane kapanıyorda usulsüz gıda yapıp satan neden kapanmıyor

Yanıtla01
huseyin Aktas:

Firat sari pkk uyeliginden 5 yil hapis yatmis. tip fakultesini okumus diploma almis profisyonel terorist bebek caniligine devam etmis?? universitelerde militan yatistiren cahape sirtini sivazladiginiz gencleriniz bunlar.. simdi kafanizi baska yere donderirsiniz hak tv de bu konuyu neden acil islemiyorsunuz?? bu canavarlarin ideolojisini neden konu edinmiyirsunuz? troller sizde ayni kefedesiniz.

Yanıtla01
Ejder Kara:

Bunlar insan olamaz.

Yanıtla01
Sencer:

Bu hastaneler direk devlete aktarılmalı hastane sahiplerinin ve bu işin içinde yer alan herkesin malına el konularak ceza evinde hayatına devam etmesini sağlamak gerekir

Yanıtla10
Mahmud& Muhammed &Mustafa:

Benim bebeğimi de Devlet hastanesi anlaşmalı olduğu yukarıdaki hastanelerden Avrupa Şafak Hastanesi'ne gereksiz yere sevk etti.19 gün bebeğimi alamadım. Elhamdülillah benim bebeğim yaşıyor. Şu anda da 6 yaşında.

Yanıtla01
A. Erol:

sağlık devlet işidir

Yanıtla01
pusatalfa:

Normal bir vatandaşın devlet hastanesine gittiğimizde bile eğer siz değilseniz bildirin diyen, soran devlet bunca yüksek fiyat ve cana mal olan olayı neden görmemiş şimdiye kadar.

Yanıtla01
Bilirkişi:

Depremde denetleyenler ile dere içine imar verenler masumdu. Beton şirketleri ise mükemmeldi. Ölenler ise suçlu çıktı. Bu mantıkla burada bebekler suçludur !

Yanıtla01
Muhammet Şifa CİHAN:

Hukuki yaptırım ? Tam olarak ne bu hukuki yaptırım? 3-5 milyon ceza mı? Bir bebeğin hayatı bu kadar mı? Kapatsanıza bu pislik yuvalarını!

Yanıtla01
Mutlu SÜTÇÜ:

canım ülkemizi dışarıdan kurallı görülen ama altı boş bir yapıya getiren hükümeti derhal istifaya çağırıyorum. bu iş sizin için bu şekilde son bulmuştur. yazıklar olsun ne hale getirdiniz canım vatanımızı. ülkemiz sayenizde vatan millet sakarya sözü ile yok hükmündedir.

Yanıtla01
Tahsin Uslu:

kim olmuşuz

Yanıtla00
????? ????:

Gostermelik bir iki yeri kapatırlar onlarda sonra isimlerini değiştirir yine devam ederler....

Yanıtla00
Enez ResuL Güneş:

uyanda balığa gidelim.bunlarin hepsinin mal varlığına el koycan

Yanıtla00
Büşra :

Bugüne kadar aklınız nerdeydi. 112 ambulans şoförü bile işin içinde. Hiç mi kimse denetlemiyor. Ne vicdansız insanlar var.

Yanıtla00
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title