Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Tüyler ürperten olay! "Her nefis ölümü tadacaktır" dediği anda kazaya karıştı

Sakarya'da cenaze arabasının arkasında ilerleyen otomobil sürücüsü, "Allah'tan geldik, Allah'a döneceğiz. Her nefis ölümü tadacaktır" dediği esnada korkunç bir kazaya karıştı. O anlar eşi tarafından saniye saniye kaydedildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (13)

Zeki Anti:

Tamam o birden çıkıyor da sen sokak arasında nasıl o kadar hızlı gidiyorsun onun cevabını da ver..

Yanıtla15736
Nilay Durmaz:

Adam gayet makul bir hızda gidiyor. Kaldı ki adam o an orda duruyor bile olsa motor duramaz ve gelip ona vurur altına girerdi.

02
uCube :

Hızlı mı gidiyor? 10'la mı gitmesi lazımdı? Ona bakarsan cenaze aracı daha hızlı gidiyor. Burada suçlu aramaya gerek yok, önemli olan kimseye bir şey olmamış. Motor hızlı gelmemiş olsa, karşıdan gelen aracı görmüş olurdu ve park edilen aracın orada zaten durup kontrol etmesi lazımdı ama olacağı varmış olmuş. Olmuşun önüne hiçbir türlü geçilemez. Allah yardımcıları olsun sağlıklarına biran önce kavuşsunlar. ;))

02
Hayrullah Karakuş:

Hızlı derken

01
remat tamer:

biri park etmemesi gereken yere park etmiş biri elinde telefon çekim yapıyor biride karşıdan bişey gelirmi demeden allah ne verdiyse karşı şeride geçiyor..görüntüdeki 3 araçda suçlu (cenaze aracı hariç)

Yanıtla3860
Tranko Buskas:

Cenaze aracı da suçlu. O ölen de suçlu. o gün o dakka ölmeseydi bunların hiç biri yaşanmamış olacaktı.

22
Nilay Durmaz:

Adam çekim yapmıyor eşi çekim yapıyor yanında

03
MÜCAHİD:

kimse, her nefis ölümü tadacaktır a yorum yapmamış , sebepler birer perdedir sizin de yarına çıkmaya senediniz yok , o halde bu günden tövbe edip hayırlı ameller işleyiniz. en azından bu haberden böyle bir ders çıkartabilirsiniz kendinize.

Yanıtla641
Rasim Karakaya:

Abi sen ne kral adamsın. Ben olsam böyle motor kullanıp kazaya sebep olan, zamanımı ve malımı ziyan eden, canımı tehlikeye atan kişileri ziyaret etmem. Bir de hastaneye gitmiş.

Yanıtla718
Canım Türkiyem:

Önce can unutma. RABBİM korusun her türlü şerden fitneden musibet ve beladan kötü ölümden cümlemizi. Amin. Unutma ALLAH'TAN GELDİK ALLAHA DÖNECEĞİZ, Her nefis ölümü tadacaktır sonunda RABBİMİZE döneceğiz. Para geri gelir can gitti mi dönüşü yok

00
Erkin Cuma:

Motorçilar çoh çizli

Yanıtla124
Seydo:

Çok büyük iş olmuş.

Yanıtla311
orhan duz:

Hizlisin mercoo

Yanıtla44
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title