Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Maliye ilk listeyi paylaştı! İşte Türkiye'nin vergi yüzsüzleri

Türkiye genelinde vergi borcunu ödemeyen mükelleflerin yer aldığı 'vergi yüzsüzleri listesi' açıklanmaya başladı. Zonguldak'ta yayınlanan ilk listede vergi borcunu ödemeyen 57 firma ve şahıs var. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (86)

Mordo:

Garibanın 1 tl borcu olsa hemen icra haciz memurlarını zıplatırsınız evlerine araçlarına eşyalarına el koyarsınız. Bunlara neden işlem deilde ismini yayınlıyorsunuz. Çok deişiksiniz çok

Yanıtla8772
Ercan Sönmez:

Bordrolu kesimin vergileri peşin alınırken neden ensesi kalın olanların vergi borçlarına karşılık mallarına şerh konulmuyor?

Yanıtla4517
Orhan Furuncu:

NERDE BU CENGIZ INSAATLAR LIMAKLAR ONLAR BUNLAR BUNLAR ÇEREZ SİZ BUYUKLERI TOPLAYIN

Yanıtla24439
Gokhan selçuk:

İlk sırada 5 li çete var. Tabi vergilerini kararname ile sildikleri için listede yer almıyor. 1 Cengiz holding 2 Eti alüminyum 3 Ağaoğlu holding 4 Torunlar holding 5 Yap işlet devret adı altında kurulan paravan firmalar

Yanıtla33288
Arslan:

Tüpçünün vergi borcunu neden sildiniz?

Yanıtla11266
ATAKAN YILDIRIM:

Mehmet Cengiz yok listede

Yanıtla8203
gunay yanug:

bu ne ya rakamlar komik. gerçek yüzsüzler nerde. akp nerde

Yanıtla22169
ozkan arslan:

sadece 57 kişide yaklaşık 123 M TL (7000 kişinin asgari ücreti) alacak var. Türkiye genelindeki alacak miktarını düşünsenize bir de ülkede para yok deniliyor.

Yanıtla3131
Bartuhan:

Vallaha eskiden bankanın birine 57 tl kart borcum kalmış bende bitti diye umursamadım şimdi o 57 tl için bana hergün mesaj atıyor ve icra takibi başlatmışlar neden zenginden değil fakirden yoksuldan geçiniyor bu ülke el koyun herşeyine madem ödemiyor bu paraları tahsil etseniz zaten garibanda eksik aramazsınız

Yanıtla3113
Yakup Vural:

Hem az alın. Hem de borçlarını TL cinsinden bekletsinler. Nedense hep alt kesimin üstüne biniyorsunuz. Gücü yeten yetene. Nerede Adalet. Sonra gelişmiyoruz. Hadi ya ciddi misiniz?

Yanıtla1107
Remzi Üney:

Bazı kuş beyinlilerin kafası çalışmıyor, zaten üzerine mal varlığı varsa devlet borcuna karşılık el koyar, senin kadar kafası çalışmıyor, devlet kuruş alacağını koymaz.

Yanıtla80
bekir yapici:

dikkatinizi cektimi bilmem bu listelerde Türkiyenin kaymagini yiyen ve milyonlarca vergi borclari defalarca af edilen 5 yandas sirket holding yok, ayrica maliye bakanliginin görevi liste cikarmak degil vergi mükelleflerini takip etmek ve alacagini bir sekilde tahsil etmektir, isletme vergi borcunu ödemiyor ama ticarete devam ediyor böyle sacmalik olurmu.

Yanıtla08
Gokay Ergul:

Büyük holdingler ne durumda Mehmet bey beşli çete diye tabir edilen firmaların ne kadar vergisi affedildi demiröreni ne kadar vergisi affedildi AK Parti'ye Erdoğan'a biat eden kaç tane iş adamının borcu vergisi sıfırlandı

Yanıtla07
Mutlu Can:

30 bin liralık vergi borcumu hesaplarıma bloke koyarak 45 bin faiz ile geri aldınız. Milyonlarca borcu olanlar için bir çözümünüz vardır.

Yanıtla05
ARSLANOĞLU Hakan:

Ekonomiyi düzeltmek için Vatandaşın cebine göz diken bakan görevinde başarılı bir bakan değildir. Cebe göz dikmek kolaylıktır.

Yanıtla05
Mehmet Akkın:

şu memelekete soyan vergi borçlarının silinen tarikat vakıflarına tarikatlara pompalanan yüzsüzleride ifşa edin

Yanıtla04
Murat Bahar:

Neden bu kadar beklediniz ki bu kadar taviz neden verildi ?

Yanıtla04
Abdullah Atik:

Bu haber doğruysa yine aklımızla oynuyorlar üç milyon beşmilyon borçlardan bahsediliyor :)) büyük balıklar varya hani .!! elli milyon üstü borcu olanları ifşa edinde görelim ..

Yanıtla04
Sebahattin Yakar:

adanadakiisverenlerin çoğu vergi vermiyor aclklasanlza

Yanıtla03
Sebahattin Yakar:

aşamadaki işverenlerin hepsi vergi vermiyor açıklasanıza gt ister hep yandas

Yanıtla03
pusatalfa:

Neden alım satımlarına haciz uygulanmıyor

Yanıtla03
Cesan Lu:

Vergi borcunuzu yatırmadığınız zaman faiz olarak yüzde 10 uygulanıyor. Ama bankaya bu parayı yatırdiginiz zaman yüzde 50 faiz alırsınız. Devletin parasıyla para kazanmak duruken ne den af gelecek olan vergiyi yatırmak istermisiniz. Hükumetin görevi bunu tahsil edecek yargı kanunları uygulamaktır. Yayinladiniz ne oldu şimdi yüzleri mi kızardı..

Yanıtla03
Yunus Akcan:

Onlar vergi yüzsüzleri peki ya son zamanlarda işçinin,emeklinin gırtlağına yapışığ vergiiii diyen yöneticiler ne yüzsüzü???

Yanıtla03
Cesan Lu:

Devletin kasasını 3 milyar 31,5 milyon lira zarara uğratan silinme İşlemidir.Vergi borcu silinen kişilerin listesi: Cengiz İnşaat: 420 milyon, Turkcell:426 milyon, Albayrak: 55 milyon,Tüvtürk:767 milyon,Gün-Er İnşaat:18 milyon, Akbank:89,200 milyon,Ak Sigorta:241 milyon,Exsa 290 milyon,Şişli Fightgale Hastanesi:20 milyon,Suzan Sabancı:9 milyon,Sabancı:8 milyon,Emlak Konut:334 milyon,Akfen:19 milyon,Jokey Kulübü 154 milyon,Elektromed Elektr:119 milyon silinmiş.

Yanıtla02
Zübeyir Kıvrak:

VERGİ BORCUMU ??? YOKSA : İDARE ET ABİ YADA TORPİL BORCUMU??? BURADA GÖREV YAPAN DEFTERDAR VE ONA BAĞLI BİRİMLER NE İŞ YAPMIŞLAR ONLARA BAKIN...

Yanıtla02
Hikmet Bal:

merak etmeyin yakında affolur bunlar

Yanıtla02
bekir yapici:

gecenlerde tv kanalinda vatandasin 2 kurus borcu icin ihtar geldigi bir diger kisiye 5 kurus icin haciz geldigi söylenmisti, dogrusuda budur ben almanyada yasiyorum burdada maliye 1 ct. icin postaya 70 ct. öder ama alacagi 1 centi tahsil eder, bu kurallar c.baskani dahil tüm vergi mükellefleri icin gecerlidir, kanunlar ve kurallar adamina göre ona ayri buna ayri ikdidara yakin veya uzak diye uygulanmaz ve vergi kacirmak agir suctur.

Yanıtla02
SİZE RAHAT BATIYOR:

1-Şirket isimleri neden yok? 2-Garibana gelince direk icra faiz falan bunlara neden işlem yapılmıyor? 3- "X" te yayınlanan son 3 yıl vergi vermeyen büyük şirketler neden bu liste de yok?

Yanıtla02
ahmet türkmen:

Devlet değil misin. borç yayınladın ama sonrasında gönder haciz memurlarını al paranı. Garibanı da biraz rahat bırakın

Yanıtla02
Huseyin TAŞER:

Devlet niye alamıyor mu bunlardan bu parayı memurun çalışanın maaşından peşin kesmeyi biliyor

Yanıtla02
Er San:

Aslında bu listenin ilk sırasında açık ara olacaklar vardı ama hükümete yakınlıkları sayesinde vergi borçları sıfırlandığı için şu an hiç borçları yok gözüküyor . Ama bunu gören Mevlam var . O bilir zamanı geldiğinde ne yapacağını .

Yanıtla01
Nurettin Şimşek:

İfşa olmaları iyide.Enselerinden niye tutmiyorsunuz.Mal varlıklarına niye el koymiyorsunuz.

Yanıtla01
Yahya Akçay:

ya bu sdiszin vergi borçlarını sildiğiniz firmaların ne kadar borçları vardı onları lisdede götemrmemek miçin mi sildiniz inşaat firmalarından bahsediyory dünyanın ilk 250 firması arasına girin bu firmalar nerde dünya sıralamasına girecek kadar büyüklerse vergiler nerde

Yanıtla01
Mehmet Sahin:

Bu ne acizlik apartman aidatını ödemeyen listesi asar gibi. Devletsin tahsilatıni yap.

Yanıtla01
Zafer yılmaz :

İyice milleti aptal yerine koydular. Birileri dur demesi gerekiyor. Neyi kimden saklıyorlar. Büyükler dururken küçükleri gösterip biz görevimizi yapıyoruz mesajı vermeleri boşuna. Bu küçüklerin hepsini toplasan 1 tane büyük vergi vermeyene denk gelmez.

Yanıtla01
Uzman:

Ulan alsanıza bu borçları siz devletin başındakiler değilmisiniz ? 1 tl borcumuz olsa haciz üzerine haciz yeriz avukatlar sürekli arar şu gün geliyoruz kapınızı kırarız şöyle yaparız alırız eşyaları derken.

Yanıtla10
Selim AYDOĞAN:

Oe ları milletin cebine dalacağınıza bu oe larından alın parayı

Yanıtla01
vatandaş:

mal varlıklarına el konulsun. bir daha ticaret yapamaz damgası vurulması gerekir.

Yanıtla01
Adem:

Dürüst olmak zor be.bkz.Köfteci Yusuf

Yanıtla01
İsmet Kaya:

Destek olarak biz de Facebook’ta paylaşabilir miyiz şarjlar iyicene un alsın ünlenensinler

Yanıtla01
Endr Yamac:

vay be büyük holdingler hep ödemiş nedense

Yanıtla01
Can:

Üç kuruş vergi bunlar , kimi kurtarır toplasan 10 tane ev almaz . Gerçek büyükler önemli. Eski ergenekoncu bile var içlerinde

Yanıtla01
Emrah Laloglu:

zenginden alamayınca anca liste ile ifsa edersiniz benım 2000 ıkıbın TL vergi borcundan dolayı butun hesaplarıma bloke koyan devlet elımı kolumu bağlayan devlet e bak beee ulan adalet burada degıl ahirette olacak zalimler için yasasın cehennem hatam olsun zerre hakkım varsa

Yanıtla01
emin demirtaş:

NE GÜZEL ADALET YAA DÜŞÜNDÜKÇE İNSANIN CANI SIKILIYOR SGK BORÇUNU 1 AY GEÇİKTİRSİN İNSANLAR İLAÇINI ALAMAZ BİR VERGİ BORÇUN OLSA ALIM SATIM ARAÇ MUAYNESİ YAPTIRAMAN ADAMLARIN MİLYONLAR BORÇU VAR KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL ALMAK

Yanıtla01
Kubilay Yalçınkaya:

Bunların hepsi paravan şirket bir TL alamazlar

Yanıtla01
Kralçıplak:

Devletin tahsil etme gücü yokmu, üç kuruş para kazanmaya çalışan seyyar Satıcıları zabıtalara dövdürmek kolay tabi, hadi tahsil edin görelim

Yanıtla01
Ayhan Aksoy:

AKP öldü yok artık

Yanıtla01
İbrahim Coşkun:

Bunlar büyük değiller ana büyükler nerde ?

Yanıtla01
Veysel Karakoc:

Bu 5 li sirketler nerde

Yanıtla01
MEHMET EMİN BİRGÜL:

hadi liste tek bunlar diyelim ee ne yapıldı ??

Yanıtla01
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title