Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

MEB'den yeni düzenleme! Aradığınız öğrenciye artık ulaşılamayacak

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim yılında getirdiği düzenlemeyle sınıf içinde cep telefonu başta olmak üzere bilişim araçları bulundurmak artık yasak... Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (35)

Hasan ÖZDEMİR:

Peki ücretsiz olan eğitimde o parası bu parası adı altında para toplamaya da son verildi mi acaba ?

Yanıtla52452
3.DünyaSavaşı:

49 yaşındayım bildim bileli okulda para toplanır. o parası bu parası diye. Neyin kafasını yaşıyorsun? Öğretmenler kitapları defterleri hangi kırtasiyeden alacağına kadar söylüyordu. Bu hükümet ilk öğretimde devrim yaptı kitapları ücretsiz dağıttı. Çok çağdaş öğretmenlere sormak lazım para toplama işini..

34
Orion Onion:

Şimdi para neden toplanıyor biliyon mu hacı. Okula ödenek az geliyor. Ödenek temel temizlik malzemeleri gibi şeylere harcanıp bitince öğrenciler diyor perde alalım sınıfa. Hoca diyor 50 şer lira getirin alalım. A4 kağıdı sınırlı gönderilir okullara. Öğrenciler ekstra test çıkarmasını isterse öğretmenden, toplanıyor vs. Kısacası okula gelen ödenekle ilgili diye biliyorum. Yoksa öğretmen kendi harcaması için toplamıyor. Gidin sorun niye toplanıyor diye. İşinize gelmezse vermezsiniz.

02
vatandaş osman :

Bağış o bağış

01
Ömer Yüksek:

İmam hatiplere gidin bakın, kimse para istemiyor ve herseyleri fazlası ile var. Bu değirmenin suyu nereden geliyor ??

00
Yusuf ODEMIS:

Hayır tabiki de. Çalmaya her daim devam

00
Serkan:

verme kardeşim.devletin ögretmenine güven.sen gidip benim cocugum şu öğretmene kaydirilsin dersen, sendende 3 5 alirlar.Gerçi artik öğretmen seçmekte otomatik yapildi. parami aliyor şikayet et bakalim alacak mi?sen hakkini savun.

00
Hakan Günde:

tezek parası alınmaya devam edecek....

00
esra ceylan:

Akıllı tahtayı da kaldırsınlar bence. Bizim çocukların izlemediği şaban filmi kalmamış. DERS SAATİNDE Çocuklara film açıp öğretmenler odasında çay kahve sohbet keyifleri bitsin artık.

Yanıtla79372
Martin Sikertel:

İnternet de kaldırılsın, insanları sapkınlığa, cinayete teşvik ediyor; toplum ahlakını bozuyor(!) E al işte aynı zihniyet. Yahu sizin çocuklar bir yeniliği, icadı amacı doğrultusunda kullanmayıp işin fırlamalığına yöneliyorsa akıllı tahtanın suçu ne?

010
Martin Sikertel:

Yahu sizin çocuklarınız teknolojiyi amacı dışında, kötü niyetli kullanıyorsa akıllı tahtanın suçu ne?

08
Orion Onion:

Sanırım o öğretmen eksiliğinden dolayı oluyor. Müzik gibi branşların ders saati az olduğu için öğretmen gönderilmiyor.O dersi de alakasız öğretmenlere veriyorlar böyle boş geçiyor. Atıyorum müzik dersini müdür yardımcısına yazarlarsa ne olacak ? Böyle şaban izlenir. Ders programına bakın. Matematikçi beden dersine giriyorsa mebe veli olarak söyleyin öğretmen gönderin diye.

14
3.DünyaSavaşı:

beğenmedikelri 40 TL maaşı çok güzel hak ediyorlar. sonra da çağdaş modern öğretmen oluyorlar

13
telepati:

Zaten yasak değil miydi???Bizim çocuklar okula girerken idareye bırakıp çıkışta alıyorlardı

Yanıtla12184
Brh atr:

aynen

00
Lale:

Aynen okul aile yónetimi adı altında para toplamakta kaldırılsın

Yanıtla11164
Rıdvan Polat:

Çok geç kalınmış bir karar ama yine de isabetli

Yanıtla1381
Hasan Soylemez:

çok iyi

Yanıtla1573
mehmet avci:

Olması gereken bu zaten İngiltere de yasak

Yanıtla856
Martin Sikertel:

Çok önceleri yapılması gereken bir şeydi, iyi bir karar. Fakat anayasada haberleşme özgürlüğü var; anayasaya aykırı olmaz mı bu iş? Çünkü bizim zamanımızda askerde cep telefonu yasakken tabur komutanı askerin birini diskoya atmıştı cep telefonundan, asker de mahkemeye verdi haberleşme özgürlüğüme engel oluyor diye; komutan iç hizmet kanununda yasak olduğunu söyleyince hakim anayasanın iç hizmet kanunundan üstün olduğunu söyleyip tabur komutanını haksız bulmuştu.

Yanıtla2525
Salih Kandıralı:

Aptallar her zaman cesaretli ama saçma sapan kararlar verirler.

Yanıtla1818
Yıldırım YILDIZ:

Okullara hizmetli verin güvenlik görevlisi verin , kayıt için ilkokullar 50.000 TL den başlıyor iyi bir yere yazdırmanın bedeli olmuş 130.000 TL . İstihdam böyle sağlanır yandaşa 3-5 maaş vermeyin okullara büyüklüğüne göre eleman verin , kapıya güvenlik koyun, boş konu boş iş yapmayın

Yanıtla413
serkan avlu:

derse girmeden alınmalı ok. okula getirilmemesi hayır dumanlamı haberleşecez

Yanıtla37
Lale:

Ayrıca akıllı saat kullnilirsa iyi olur

Yanıtla26
huseyin yurttas:

öğretmenlere de yasak olsun. acil işi olan müdürden ulaşsın. bazı öğretmenlerin de öğrencilerden kalır yanı yok.

Yanıtla71
Özgür Karakaş:

Özel okulda bile yasaktı yıllarca, yeni mi yasak oldu. Akıllı saat bile takamıyordu çocuk izin vermiyorlardı.

Yanıtla07
CENGAVER:

evet kaldırılmalı akıllı tahtada çocuklar ders boyu çizgi film seyrediyor. Çocuk hergün ne seyrettiğini anlatıyor. Okula göndermeyelim evde seyretsin ne gerek var. Öğretmende rahat rahat sohbetini yapsın.

Yanıtla41
Mustafa Çaglar:

Komediye baak...Daha önce öğrenci sınıfa telefonmu getiriyodu yeni öğrendim..Vay başıma

Yanıtla13
özgün özen :

çok dogru bir karar sınıf annesi nedir ya?

Yanıtla13
Damla Sengul:

öğretmenlere de yasaklansın

Yanıtla20
Orion Onion:

Bence disiplin kuralları katı olmalı. Ve de yaptırımı olmalı. Bazı öğrencilerin velisi ilgisiz olduğu için çocukları da sorumsuz oluyor. Okulda ders çalışan çocukları da engelliyor. Disiplin cezası da almıyor yaptığından da geri kalmıyorlar. Kısacası eğitim öğretim hakkını engellemeye çalışan öğrencilere disiplin cezası verilmeli. İlgili,çocuğunun bir yere gelmesi için çaba gösteren velilerin çocukları harcanıyor, okulda ders işlenmesini engelleyen sorumsuz velilerin cocukları yüzüne.

Yanıtla00
Dağıstan:

Okul kapılarında önlem alınmalı , çocukların beslenme çantaları doldurulmalı , sınıf içindeki gruplaşmalar engellenmeli , hepsinin birbirine saygı ve sevgi duyması sağlanmalı , daha da önemlisi geleceklerine yön verecek teknolojik eğitime ağırlık verilmeli

Yanıtla00
Hasann hasann:

olması gereken

Yanıtla00
DODOK DODOK:

Hasan Bey, lütfen zor sorular sormayalım...

Yanıtla00
Sinan Özufacık:

Organ mafyası bunu beğendi. Kapalı tutma zorunluluğu getirseniz ?

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title