Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Didem Arslan'dan ses getirecek Narin mesajı: Aile biliyordu sustular, yazıklar olsun

Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolan Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından bakanların mesajlarında aileye başsağlığı dilememeleri dikkatlerden kaçmamıştı. Cinayetin içinde aile bireylerinden birinin olabileceği konuşulurken programında aileyle defalarca görüşen gazeteci Didem Arslan Yılmaz'dan ses getirecek bir paylaşım geldi. Yılmaz "Aile biliyordu, sustular. Yazıklar olsun" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (25)

JY:

TAMAM OLAY BİTSİN ARTIK AİLEYE BAŞI SAĞ OLSUN, MİNİK KIZ IŞIKLAR İÇİNDE UYUSUN AMA KONUYU KAPATALIM. BU ÜLKENİN EN BÜYÜK DERDİ EKONOMİ ONU KONUŞALIM.

Yanıtla1K94
Şenol:

Ülkenin en büyük derdi senin gibiler

7194
Süleyman Şah:

ne ışığı LED mi floresan mı halojen mi hangisi. bi bitmediniz aaqq

11115
Ebu Huzeyfe:

En büyük sorun ülkedeki kripto yhduler bunu konuşalım

1184
Ata_Mete:

Aşiretin üyesi gibi yorum yapmışsın,bence bu yorumun ihbar kabul edilmeli ve sende sorgulanmalısın!

673
Ahmet:

Kardeş senin sözlerini begenmemisler ama doğru diyorsun. Birilerinin amacı da bu zaten. Gündem başka şeylerle dolsun da kötü gidişat unutulsun. Yoksa hergun o kadar haber olacak konu var ki. Merhamet damarı kabaran halkın minik bir kızın dramını haklı olarak önemsedi. Mayanin tuttuğunu görenler de köpürterek devamını sağladı.

84
Siranuş Nermer:

ögonomi mi abi

25
BERAT HALİD:

Bozuğum yok cebinde bozuk olan varsa şu dilenciye zatsın sakız gibi yapıştı

23
umudum var:

ne yani hayvan gibi karnımızı doyuralımda ne olacaksa olsunmu,peki senin çoluğunun çocuğunun başına gelse böyle söylermiydin yine, yazık çok yazık insan olmak yeter, tanımayıp hüngür hüngür ağlayanda gördüm.

13
Onur Yener:

Sendeki bu o. çocukluğu genetik mi yoksa sonradan mı???

11
I Bor :

Senin torunlarına yer verende hata..

10
Medeni Bayduk:

Ülkenin asıl meselesi AHLAK.m Maalesef onuda ekonominin çok gerisinde bırakıp sanki paran varsa hiçbir sorunun kalmayacağı düşüncesi insanlara benimsetilmiş durumda yazık çok yazık.

Yanıtla11556
Emin Cakir:

Allah kimseye evlat acısı vermesin amma böylelerinede evlat vermesin. Yarın sabah arkadaşları okula başlayacaklar kendi günahsız cennet yüzlümde kara toprağa. Kadere bak be ????????

Yanıtla8554
muratemre yılmaz:

İyi de bakanlar niye başsağlığı dilesin?Çocuk tecavüzlerinde bir kereden bişey olmaz diyenler,çocuğun kendinrizasiyla olmuş diyenler nasıl bassagligi i dilesinler..

Yanıtla321169
Tarafsiz Bakiş:

?? Umarim bu dedikleriniz dogru degildir. bu kadar iğrençlik beklemiyordum. Ben bir kaza sonucu olmuş olan bir cinayetin saklanildigini hep tahmin ediyorum

36
Shef :

Peki Narin ne yapmış olabilir ki tüm aile bu zalimliğe bu insansızlığa göz yummuş olsunlar ? Bazı suçları sadace İDAM temizler.

Yanıtla6449
Citoles Cipralex:

İdam olsa asla gerçek suçluları idam etmeyecekler, yine suçsuzları veya en hafif suçu olanları idam ederler

732
Emre null:

Allah sonumuzu hayır eylesin çocuklarınızın koluna falan konum gösterici bileklik takin köydeki camilerin Kuran kurslarının yyolu köye uzak olmamali hepimiz öleceğiz 90 milyon insanı ancak devlet egitebilir bilinclendirebilir ben fakir gariban kul ne yapabilirm

Yanıtla13110
Citoles Cipralex:

Peki ailenin bildiğini ve sustuğunu sen nerden biliyorsun demezler mi?O zaman sen de ailenin bildiğini ve sustuğunu biliyorsun ve susmuşsun Didem.

Yanıtla3277
must Wolf:

Yayın yasağı olduğu için susuyor

00
faruk merttürk:

Örgüt kararı.

Yanıtla5350
Osman Köse:

Vay kuzum ceylan gözlü narin can Allah rahmet etsin sana bunu yapanlardan Allah kat kat hesap sorsun

Yanıtla177
ilker oymak:

ALLAHIM Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun

Yanıtla160
Serdar Kocakaya:

devletin yapmış olduğu bu kadar masraf bu kadar polis ve asker iş gücü bu kadar mesai ve ekipman masrafı eğer aike işin içerisinde ise hepsi tazmin edilmeli

Yanıtla02
Aslan Öztürk:

Bu olayın bukadar ulusal medyaya verilmesi cok ama cok manidar ben sorarım her gün kacırılan kaybolan annesi tarafından yada ailesi tarafından öldürülen yok mu sizce ya komik olmayın işinize bakın yazık seviyemiz bu kadar Tabi cocuk kücük ve masum Alah Allah Affetsin bizi nediyim.da

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title