Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Özgür Özel, "Kürtlere bir devlet teklif ediyorum" sözlerine açıklık getirdi

Partisinin grup toplantısında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, "El yükseltiyorum Devlet Bey. Ben de Kürtlere bir devlet teklif ediyorum" çıkışıyla dikkatleri üzerine çeken CHP lideri Özgür Özel, sözlerine açıklık getirdi. Özel, "Ben Kürtlere 86 milyonla birlikte eşit vatandaşlığı iliklerine kadar hissettikleri, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bizlerle birlikte sahibi olmalarını teklif ediyorum" ifadelerine yer verdi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (22)

Emin Cakir:

ya arkadaş bana birisi çıksın desinki Türkiye Cumhuriyetinde Kürt halkının Türk halkından şu konuda kanunda veya şu hususda haksızlığa uğruyor. bu ülkede bakan ,başbakan dahi olabiliyorken neyin sorunu var merak ediyorum doğrusu. yani emekli olunca Türk'e fazla maaşmı veriyorlar işçi olduğunda Türk fazla maaşmı alıyor veya askere gidince Kürt fazlamı askerlik yapıyor. Türk, Kürt, Çerkez, Abaza vs kimse bu memleketin bu vatanın TC kimliğini taşıyorsa hepsi kardeştir kimki ayrım yapıyorsa galleştir şerefsizdir. NOKTA

Yanıtla9159
Oğuzhan Koç:

Ya kardeşim eşit değilmiyiz zaten anlamadım ki ne diyonuz siz.

Yanıtla889
Hasan Kastamonulu:

Kürtlerin temsilcisi PKK imiş gibi pazarlık noktasına kadar getirdiniz. Bunlar TC düşmanı ve iktidar bu hainlerle beraber iş tutma peşinde. Tek dertleri o koltuktan inmemek.

Yanıtla543
Sinan akdaş:

evet bende Kürt kardeşim ile eşit hallerde yaşamak istiyorum. mesela elektrik faturası ödemek istemiyorum, mesela devletin özellikle tarımda yaptığı yatırımları bende istiyorum.

Yanıtla737
Hidayet Unal:

bu memelekette Kürt Türk sorunu yok iç içe yaşıyoruz ama sorun çıkarmaya çalışan siyasiler var..

Yanıtla224
Xeyati 2:

chc bunu diyorsa meymenet Yok Kürtlerin devleti var hepimizin devleti .bu devlet çatısı altında Kürt olarak yaşamak.

Yanıtla218
Yusuf Kaymak:

benim aslımda Kürt benim bir sorunum yok nerden çıkarıyorsunuz bu uydurmaları

Yanıtla218
Ahmet Çakır:

Resmen kürtlerin temsilcisinin pkk olduğunu devlet eliyle tasdik ettiniz.Tarihe kara bir leke daha yazdınız alkış...????

Yanıtla214
Emre Özcan:

ne mallar zaten kurtlerde bu ulkenin vatandaşı kime ne teklif ediyorsun bzi bölmeye calisan terör örgütü

Yanıtla110
Mesut Yiğit:

Kadın erkek eşit olacak deyip pozitif ayrımcılık diye birşey çıkardılar. Şimdi de bu çıkarsa başımıza yaşayacak yerimiz kalmayacak.

Yanıtla17
Eren Hüseyinoğlu:

Ben kürdüm ve herkes gibi eşit haklara sahibim artı ayrıcalığım olan yerlerde var :) yani asker olarak kimliğim var ne biliyim salak saçma algılama yer vermeyin Allah aşkına. bu arkadas da kendince nabız yokluyor , ters tepince hemen RR yapıyor.

Yanıtla01
Mustafa Aydogan:

Şuna neden açıklık getirme gereği duyuyor? Abi adamın ne dediğini anlamak çok mu zor?

Yanıtla00
Erdi Kaplan:

Aynı trende devam. Maksat gündem değiştirmek. Seni de unutmucaz Gözlüksüz Özgür bey

Yanıtla00
Mustafa Yörükoglu:

İyice şaşırdınız,oy için gözünüz döndü?

Yanıtla00
Ersan Bingol:

Biz başka ülkede mi yaşıyoruz? Ben hiçbir yerde, Kürdün ezildiğini görmedim. Aksine Türkler eziliyor. Zaten Türk/Kürt birbirine karışmış. Her ailede Kürt gelin/damat var. Kız almış vermişiz. Bu ülkede sayısız Kürt, siyasetçi, milletvekili, bakan, bürokrat, kamu çalışanı var. Kürtlerin sorunu tam olarak ney?? Kaldı ki, PKK sadece Türklerin değil, aynı zamanda Kürtlerin de düşmanı. Hepimiz biliyoruz ki, içlerinde Kürt'te var Türk'te ama en çok Ermeni, Yahudi, Rus, Avrupalı ABD lı var. PKK'yla yapılacak barış hem Türklere hem Kürtlere ihanettir.

Yanıtla00
Akıl:

Kürtler batıda rahatça yaşıyor , acaba doğuda Türkler bu kadar rahat yaşıyor mu ? Asıl ırkçılığı Kürtler yapıyor, batıya göçenler mecburen birlikte yaşamayı öğreniyor.

Yanıtla00
İrfan Çapın:

Kime ne teklif ediyorsun zaten eşitlik var ya sev ya terket awk neyi teklif ediyorsun mvl

Yanıtla00
alper zerey null:

kurtlerin kullandığı kaçak elektriği bile ödüyoruz daha ne istiyorlar bir Türk te olupta kurtte olmayan hak nedir?

Yanıtla00
Mehmet ŞaFaK:

Kürt sorunu diye diye sorun yaşamıyorsunuz

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title