Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Vatandaşlar isyan ediyordu! 2 alanda fahiş fiyat için harekete geçildi

Ticaret Bakanlığı et fiyatlarındaki düşüşü tüketicilere yansıtmayan kasaplara cezai işlem uygulanacağını duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı da kitap, kırtasiye ve diğer öğretim materyalleri için öğrenci velilerinden kanuna aykırı şekilde "fahiş fiyat" talep eden bazı özel okullara inceleme başlattı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (60)

demir Can:

Yav he he

Yanıtla27394
Sefa Altun:

İNSANLARIN AKLİYLA DALGA GECMEYİ NE ZAMAN BİRAKİRSİNİZ ACABA;-)

Yanıtla21333
Dağıstan:

İthalat Baronlarını hallettiniz de sıra kasaplara geldi

113
Cumali Yılar:

yav ne düşüşünden bahsediyorsunuz yemin cuvali 550 lira maliyet yüksek et dusuk ali babanin ciftligi var gidip ordan belaş yem saman ot alıyoruz

Yanıtla83147
Yasemin Kırlangıç:

Zam geldi 2 gündür nasıl oluyor bu

Yanıtla11206
Salim:

BUNA KİM İNANIR KADİR İNANIRRRRRRRRRRRRRR

Yanıtla11183
by nokta :

Kadir bile artık inanmıyor

00
Sefa Altun:

NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRDILAR....

Yanıtla8171
vatandaş:

mal varlıklarına el konulsun. bir daha esnaflık yapılamaz cezası verilsin.

Yanıtla40124
İLK SAV:

İnsanların malına el koymaya ne kadar meraklısınız. İslam Hukukuna göre el koyamazsınız Sadece savaşta düşmanın malına el koyarsınız. Modern Hukuka göre ise suçtan elde edilmişse (mesela uyuştucu satışı, kumar gibi) el koyarsınız. Siz neye inanıyorsunuz? .

83
Sefa Altun:

EEE DUNE KADAR NERDEYDİNİZ GÜNAYDIN.....

Yanıtla11150
Tahsin Dönmez:

Bitirdiler toparlamaya çalışıyorlar.

Yanıtla9132
Sinan Uygun:

Kocaeli Kandıra ya da Bir el atın

Yanıtla1066
bekir yapici:

lafa bak esnaf sadece kar amacli hareket edemezmis, sen akaryakittaki karindan vaz geciyormusun tarim koparatifi karsiz satis yapiyormu sen sürekli vergiye zam yaparken kiraya elektrige suya sürekli zam gelirken maliyet ve giderleri artan esnafin zam yapmamasi az karla veya maliyetine satmasi mümkünmü ayrica ticaret kazanmak icin yapilir birilerinin ikdidarini devam ettirmek icin degil kanun ve kurallari esit uygulayin denedimi saglayin rüsveti önleyin dürüst esnaf zaten geregini yapar.

Yanıtla216
İbrahim Coşkun:

Devlet önce 5 dolara aldığı eti 15 dolara satmayı bıraksın geriye düzelir

Yanıtla113
Mustafa Duvarcı:

trend petrolde düşüyor dünyada ama bizde hala benzine mazota zam

Yanıtla110
Abdullah Arslan:

BENIM ANLAMADIĞIM SEY ŞU ZATEN DEVAMLI OLMASI GEREKEN DENETIM NEDEN ARA ARA YAOILIYOR

Yanıtla010
A B:

Sonuç = Yine Hüsran

Yanıtla010
Arif İnanç:

Bizi aydinlatmaniz gerekmiyor mu? "HAKSIZ KAZANÇ" Oranı kaç olma lı? Ben tüketici bir emekliyim. Ama öğrenmek istiyorum. Mesela bir kasap 10 diğeri 20 bin kira veriyor; % 65 kira artışı olacak. Yani kapatsınlar dükkanlarını. Işte denetlemenin nereden başlayacağına karar vermek lazım.Oturduğunuz yerden ben yaptım ile olmuyor.Bakin emeklilere oldu mu Geçen Temmuz da! Olmadı. Eliniz de KOOPERATIF MARKETLER, ET SÜT KURUMU, TMO ve daha nice devlet kuruluşları var. KULLANMAYI ve ISYEMEYI bilene.

Yanıtla010
Mutlu Sutcu:

Siz onu bunu boşver in devlet bitmiş okeye dönüyor. Devlet okullarının istediği bağışlara dur deyin. devlet dairelerinde şehir dışına ve şehir içinde göreve gönderilen kabul heyetleri devlet misafirhanelerinde yemek yediği zaman müteahhitler den para isteyen kurumlarıda denetleyin. Bu ne başıboşluk bir durum böyle. Devletin misafirhaneleri ne durumda düşünün artık vay halimize.

Yanıtla010
masteng aston:

Kac oldu boyle haber cikti varmi degisiklik.uyanin...

Yanıtla09
Pc Copat:

Gsm operatörleri cafe restorant barlar giyim sektörü ayakkabı sektörü oto yedek parça vs her yere denetim yapabilirsiniz ama kamusal olarak akaryakıt doğalgaz elektrik ve su yüksek olur işyeri kira denetimi olmazsa heee sektör kurban edilmiş olur sadece

Yanıtla18
Burak Palabıyık:

sana ne kardeşim isteyen istediği fiyattan satar, herkesin aldığı fiyat, maliyet kira gideri vs aynı mı? Veya etin kalitesi aynı mı? Serbest piyasa... Sen esnafın sattığı fiyatla değil, enflasyonla ilgilen.

Yanıtla54
ARSLANOĞLU Hakan:

Çiçeklerin çöplerden daha güzel olduğuna sinekleri ikna edebilir miyiz. Edemeyiz. Fırsatçıları da ikna edemezler. onlarda insanları kazıklamak kandırmak alışkanlık huy olmuş.

Yanıtla09
CAN Işık:

Ceza keser anca dahada artar FİYATLAR ne olacak

Yanıtla09
tepkili vatandaş:

Türkiye'deki kasapların galericilerden, emlakçılardan farkı mı var?

Yanıtla36
ali batuk:

Millete yansımamış denetlese ne olacak göstermelik bir kaç firmaya ceza yazacak. olan her zaman ki gibi biz millete oldu. geçmiş olsun.

Yanıtla18
Erener:

Çok korkmuşlardır şimdi hatta daha çok zam yaparlar.

Yanıtla08
Gungor Gurbuz:

koyun eti 750 lira

Yanıtla08
Arif İnanç:

ADI serbest ekonomi. Başka fiyat yok mu denetlenmesi gereken? Mesela zeytin ve zeytin yağı? Kaça alınıyor? Kaça mal oluyor. Kilosu 350 tl ediyor mu etmiyor mu? Zincir marketlerde ve depolarda ne var , kaç ton var? Kasap istediği gibi satmaya devam edecek. Tarlada domates 1.7 tl. Alan yok ama bize satan da yok. En ucuzu 10tl. Pardon 8.95- 9.90 tl gibi zincirlerde. Çok yazık çok. Emeklere yazık.

Yanıtla08
murat:

Tabi bizde inandık

Yanıtla07
Arif İnanç:

Yorum bile gereksiz. Saygılar herkese.

Yanıtla07
Abdullah Atik:

Bir kuruş indirim görmedim ..!! Bindirim var.. 2 gün önce aldığım sade pohaca 20 tl bu gün aldım 25 tl neden zam yaptınız diye sordum piyasa şartları dedi ….

Yanıtla07
Huseyin Gulbahce:

Ben 47 yaşındayım bu ülke insanın rahatı için çalışan bir tane ne iktidar nede muhalefet partisi görmedim

Yanıtla15
Yalcin Kocer:

Harekete geçmişler halay çekmek için değişen bir şey olmayacak

Yanıtla06
kor AK:

İLK ÖNCE ZİNCİR MARKETLERDEKİ ET FİYATLARINI KONTROL EDİN %20 YAĞLI KIYMANIN 400 GR LIK FİYATI 140 TL Yİ GEÇMEMELİ.BU MARKETLER KAFALARINA GÖRE BİR GÜN 220 DEN BİR GÜN 180 DEN SATIYORLAR

Yanıtla06
bekir yapici:

avrupada oldugu gibi bizdede serbest ekonomi politikasi var bu aslinda piyasaya rekabeti getirir, avrupada hükümetler fiyatlara mudahale etmez ama vergi dahil kuvvetli sekilde her yönden denetler tederikci ve üreticilerin sebebsiz anlasmali sekilde karsilikli fiyat yükseltmesini önler zam yapilmasi gerekiyormu arastirir, bizdede belediyenin degil kanunen ticaret bakanliginin piyasayi gözetim ve denenetleme görevi var ancak nedense gözetim unutulmus denetimide sadece para cezasi zannediyorlar.

Yanıtla06
İnsan Doktoru:

Zaten normal olması gereken bu değil mi? Bizim ülkede asıl olması gereken neden mağduriyet yaşandıktan sonra sanki extra birşey yapılmış gibi haber yapılıyor?

Yanıtla06
METE DONDURAN:

Bravo enflasyon bu şekilde düşecek.

Yanıtla05
duyarlı vatandaş:

İnanan var mı ?

Yanıtla04
Osmanlı evladı:

Var Bizim kadir inanir

01
Martin Sikertel:

Bir de şu lokantalara el atsanız? Abarttıkça abarttılar, şımardıkça şımardılar. Tamam zaten yiyemiyorduk ama en azından canımız ayda bir döner falan çekiyordu, nefsimizi köreltiyorduk; şimdi çorba içerken dahi kaç kez düşünüyoruz.

Yanıtla04
Kasım Ekşi:

Haberde iki alanda yazıyor ya şaka herhalde

Yanıtla04
Özcan Özcan:

SARAYDAKİ SOSYETE HARİÇ HERKES EKONOMİNİN BU HALE GELMESİNDEN SORUMLUDUR.

Yanıtla04
Huseyin Gulbahce:

İnsanoğlu hakettiği hayatı yaşar

Yanıtla04
Mengele:

Dün ogluma özel okuldan lise son sinif kitaplari aldim 30,000 TL 25,000 Bin lira servis ücreti 4 km okul ücreti 40,000 bin lira

Yanıtla12
Cafer KILIÇ:

Hep göstermelik denetim yapıyorlar tasruf yukarıdan başlar

Yanıtla03
Mengele:

Zamlar cok az biraz daha fazla olsun lise üniversite ne anlarsiniz ki kurankurslari bedava size yeter

Yanıtla03
Okan Yilmaz:

Yahu Allah aşkına ne yapabilirsiniz sen adama serbest ekonomi vergiye dayalı sistem getir adam tuttuğunu sağ bırakmayınca hakkında işlem yapıcam lan sen kime işlem yapıyorsun adama sen istediğin fiyata satabilirsin diyorsun nasıl kalkıp işlem yapıcaksın mesela.) Yoksa şu mu kardeş sen dümenden bu cezayı al ben enayilerin gazını alayım 6 ay sonra sana bir vergi affı iş biter sıkıntı yok bu ülkede milyonlarca lira vergi kaçıranlar maks 10 ay yatıyor ??

Yanıtla02
isa yatar:

Bir halt yiyeceğiniz yok hikaye denetlmemeymiş

Yanıtla01
Sedat Macit:

parası var diye böyle insanlara çocuk emanet edilmez buda benim fikrim

Yanıtla01
Keramet Gul:

Havaalanlari sıra ne zaman gelecek merak ediyorum

Yanıtla01
Alioz:

Söylenecek çok söz varsa neyse..

Yanıtla01
Ahmet Yilmaz:

bi zahmet mazot dogalgaz elektrik su bunları da denetlesinler

Yanıtla01
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title