Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Avrupa kupalarında play-off karşılaşmaları oynayacak temsilcilerimizin Süper Lig'deki 3. hafta maçları ertelendi

Türkiye Futbol Federasyonu, Avrupa kupalarında play-off müsabakaları oynayacak olan Galatasaray, Trabzonspor ve RAMS Başakşehir'in Trendyol Süper Lig'deki 3. hafta maçlarını ertelendi. Diğer bir temsilcimiz Beşiktaş ise fikstür gereği 3. haftayı bay geçecek. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (6)

İbrahim Demirel:

Ben Avrupa’da mücadele edip başarısız olan takımların 1 yıl Avrupa’dan men edilmesinden yanayım, birde başarısız olan takımlara ödül veriyorlar. Süper lig Ali babanın çiftliği gibi, takımlar ve futbolcular o kadar rahat ki, Avrupa da ilk eleme maçında eleniyorlar.

Yanıtla1220
Oliver:

Tutun ki ilk 4e yerleşen takımlar başarısız oldu, onların yerine 5.-6.-7 ve 8. sıradaki takımları gönderdik, başarıya daha mı yaklaşırız?

10
Fahri URHAN:

Niye erteleniyor ki? Memurlar hergün çalışıp işini yapıyor ve futbolculardan çok çok az maaş alıyor ve gıkını çıkarmıyorsa futbolcular da çıkacak maçını yapacak.

Yanıtla79
Tarık Avsar:

Oynasınlar kardesim niye erteleniyor

Yanıtla48
Zamanla Akıllanan Adam:

ADAM GİBİ KURAL GETİRİLİP SADECE HEM AVRUPA KUPASINDA HEMDE LİGDE ARDARDA DEPLASMANA GİDECEK TAKIMLARIN MAÇLARI ERTELENMELİ

Yanıtla41
ibrahim Poyraz:

Ne de olsa fenerbahçe yok ertele

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title