Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Zincir markette torunu yaşındaki kızı taciz etti! O anlar kamerada

Bir zincir markette yaşlı bir adamın torunu yaşındaki bir kız çocuğunu taciz ettiği anlar marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Tacize uğrayan genç kızı o anları "Kavuşmamız imkansız (torunu yaşındayım)" notuyla paylaşması da dikkatlerden kaçmadı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (31)

Özcan Özcan:

BU AHLAKSIZLIKLARDAN DOLAYI LAİK SİSTEMİ SUÇLAYANLAR ;İSLAM ÜLKELERİNDEKİ CEHALET VE GERİLİĞİN NEDENİ NE?

Yanıtla225228
İsmail Yigit:

Ahir zamandayız. Kalpler taş olmuş.İnsanlık kalmamış. Ne dede dedeye benziyor. Ne insan insana benziyor. Bir ayağı çukurda hala uçkur peşinde..İmanı olmayandan öbür dünyaya inanmayandan her şey beklenir..

Yanıtla20318
MÜCAHİD:

özcan laik sistem dini ahlaki değerleri reddediyor ve insanları kuralsız kaidesiz bir hayata davet ediyor. Hiç kimseden korkmayan değerleri olmayan dan da korkulur doğrusu. Ayrıca Dubai S.Arabistan, Katar, Kuveyt, BAE, Endonezya , Pukhet adaları, İran şeriatle yönetilen ülkeler ve herkes memnun suç diye bir şey yok oralarda.

Yanıtla11362
Brh atr:

yahu be adam senin hiçmi çocuğun torunun yok bu nasıl bir toplum haline geldik böyle

Yanıtla383
oturan:

Yaş 70 miş iş bitmemiş adamdaki ahlak bozukluğu gençlerde yok

Yanıtla368
Serkan Karagedik:

İdam şart

Yanıtla658
vatandaş:

asın gitsin

Yanıtla453
Fatih Kahreman:

o kişi dünyanın en zengin kişisi olsaydı

Yanıtla449
Ünsal Erol:

Haberim yok imis gibi çek piyanist

Yanıtla447
Yakup SGZ:

O evladuuu

Yanıtla234
Gerard Dirivia:

Sorun laiklik ya da şeriatte değil. Sorun yönetimin buna bir çare bulmamasında. Sen gelişmiş ülkelerde bunu yaptığın zaman anında kodesi boylarsın. Şeriat ile mi yönetiliyor oralar? Aklınızda fikrinizde 1500 yıl önce mağara zamanından kalma sistemin gelmesi. Kendinizi geliştirmek için çaba göstermeyip, aykırı bi durumda hemen laikliği öne atıyorsunuz. Kanun kural çerçevesinde herkes özgürdür aksi halde hapis cezası verilmesi şart. Neden 25 suç kaydı olanlar dışarda geziyor? Git onu sorgula

Yanıtla18
Ömer:

İdam kesin gelmelidir. Kısasa kısas.

Yanıtla24
Köfteci Jardel:

Bazı yaşlı erkekler bunadığı zaman maalesef böyle sapkın davranışlarda bulunabiliyor. Bir şey yapabileceklerinden değil, bunadıkları için gerçek dışı hezeyanlara kapıldıkları için böyle oluyor. Mutlaka sıkı ilaç tedavisi altında olmaları gerekiyor. Yoksa kendilerini ve ailelerini rezil edebilirler.

Yanıtla04
Sadık:

Hangi Şehirde olmuş onuda yazsaydınız ,Izmir ise şaşırmam.

Yanıtla12
Cafer KILIÇ:

Ahlaksız adam

Yanıtla01
Altay Bozkurt:

KART ZPVNK !!!!

Yanıtla01
isa yatar:

Müşrik ve kâfirler hiçbir zmn adaleti sağlayamaz

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title