Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da 34 ilçede ders saatleri değişti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in imzasıyla tüm il valiliklerine "okul ve ders saati uygulaması" konulu genelge gönderildi. Bu genelge sonrası harekete geçen İstanbul Valiliği, 34 ilçede bulunan ve ikili eğitim uygulanan okullarda ders saatlerinin 40 dakikadan 35 dakikaya indirildiğini duyurdu. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (13)

Er San:

Hakkıyla habercilik yapın! İlçeler diyorsunuz hangi ilçeler belli değil! Herkes ilçelerin adını öğrenmek için habere tıklıyor! Ayıptır!

Yanıtla5179
Kenan Tepretoğlu:

en güzel binaları imam ortaokulu, imam lisesi yaptılar, tamgün eğitim var... en iyi öğrenciler de en eski binalarda sabahçı / öğrecci anadolu lisesi olarak eğitim almakta, resmen eğitim terörüdür bu

Yanıtla5079
ARSLANOĞLU Hakan:

İlköğretim de ev ödevleri de kaldırılsın. Geçmiş yıllarda ev ödevi ceza olarak verilirmiş

Yanıtla4183
Emin Cakir:

bence hep kaldırın ne gerek var eğitime . buna alkış tutan veli akıllı ol akıllı eğitimi bitmiş bir millet yok olmaya mahkumdur. yarın bu çocuklar bizler sizlere bizden sonrasına eğitim verecekler ne öğrendilerde öğretecekler. ameliyat edecek doktor yarım ders görmüş mühendisin hepsi yarım . bir insan bu kadar mı ilimle ters düşer aklını kullanmaz anlamıyorum. 16 Nisan 2017 verdiğiniz yetkinin etkilerini yaşıyorsunuz daha akıllanmadınızmı ? faiz sebeb enflasyon diyenler bugün ekonominin içinden geçti , bir tek güvenlik mekalesi okumayan kişi ülkenin anasını ağlattı eğitimi zaten bitirdiler hala daha ders almadınızmı bu Avrupa aptalmı sizce. yaz kış saati uygulaması gün ışınından daha fazla faydalanmak ve ekonomiye katkı sağlamak bu kadar mı cahilsiniz aklım almıyor.

Yanıtla639
CAN Işık:

Yakında gitmeyecekler zaten bu gidişle

Yanıtla835
Ali İğsek:

En çok öğretmenler sevinmiştir kesin

Yanıtla1916
Halkçı:

Kafaya bak zihniyete bak.

321
Orion Onion:

Ali öğretmen olamamış hayatı dramatik anılarla dolu bir vatandaştı. Kıskançlığını içinden atamamış, öğretmenlere karşı düşman kesilmişti.

36
Halkçı:

Neden 35 dakikaya düşürülüyor? İkili eğitim olduğu için.Neden ikili eğitim yapılıyor? Okul ve derslik yetersiz. 2018 yılında 2 yıl içinde tüm okullar tekli eğitime geçecekti. 9 da başlayıp 15:30 da okul bitecekti. Gelinen noktada durum ortada. 6 yıl geçti hala okulların bir çoğu ikili eğitimde. Noldu bizim tekli eğitim hayali? Hani 2 yıl içinde derslik ve okul ihtiyacı tamamlanacaktı? Nerede derslikler nerede okullar? Şurada abuk subuk yorum yazan tipler bu soruları sorun kendinize.

Yanıtla328
Oguz Ozgul:

Dünyanın en iyi eğitimi sonuçta tek dert bu

Yanıtla75
Orion Onion:

Gereksiz dersler de var. Onları kaldırsanız süreyi kısmaya gerek kalmazdı. Mesela din dersi var neden seçmeli peygamber hayatı da görüyor çocuklar? Din dersinde anlatılabilir peygamberimizin hayatı. Mesela bir sınıfta müzik var 1 saat. 2 saat de seçmeli müzik açılmış. Öğretmen yok. Müzikle ilgisi olmayan hoca şaban izletiyor çocuklara :D kısacası seçmeliler kaldırılmalı ana dersle bütünleşmeli, her dersin öğretmenine o dersin öğretmeni atanmalı. Bedenci gelip matematik dersine girmesin

Yanıtla11
Fatma karaman:

30 dk olanlarınki ne olacak

Yanıtla00
Mizgin Öngören:

Tekirdağ'da ikili eğitim veren ilk okullarda ders saatleri 30 dakikaya düştü. ??

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title