Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Nusret'ten Köfteci Yusuf'a olay gönderme

Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti kullandığının ortaya çıkmasının yankıları sürerken ünlü kasap ve restoran işletmecisi Nusret Gökçe'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Instagram hesabından paylaştığı videoda ürünlerinde kullandığı et ve diğer malzemeleri ayrıntılarıyla gösteren Nusret, "Kalite hiçbir zaman pahalı değildir, siz ve sağlığınız bizim için çok çok değerli ve önemli" notunu düştü. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (92)

Alparslan Türkdoğan:

Sanki sen nesin, Ankara’da Nusretde yedik bir asgari ücretlinin maaşı kadar hesap ödedik, restorantından çıkarken ağzımızda sanki çöp yemiş gibi bir tat vardı.

Yanıtla60685
Erkan Kocak:

Hacı çöp değil kazik tadi‘dir??

4281
suskun çocuk null:

yemeseydin kardeşim zorla mı yedirdiler

76132
man over:

Gitmeseydin ? Nusret'in pahalı olduğunu bilmeyen mi var ?

32118
Hakan:

bende ankarada yedim,vallahi bana gore deymez.bi ozellik yok tadimlik yiyorsun sanki yoksa altindan kalkamazsin

696
Halkçı:

İyi olmuş size bir asgari ücret 1 ayda kazanılıyor. Et ulan bu ne olabilir yak mangalını geç . Ama yok arkadaş ortamında nısrete gittik diye saçma sapan hava atacaksınız. Siz havaya para verdiniz ete değil !!

450
Ender YILDIRIM:

nusrette yiyeceğime yinr gider yusufta yerim yusufun yaptığı bi tık daha ahlaklı hareket olur, nusretinkine göre.

622
Vatansever:

Sen öpulmeye gitmişsin oraya..oda öpmüş

010
Ali:

Nusretin sattığı etler Şemsiye niteliğinde. girdi mi açılmayan cinsten. Etin Kg fiyatı bellidir milleti Kazıklamaya gerek yok Nusret hadi başka Kapıya.

Yanıtla20607
Bayram Deniz:

Nusret etleri tokatladıkca yüzünde nur kalmamış farkındaysanız. :)

Yanıtla24404
Saint Joseph:

Gorgusuzlugun ve sonradan gormenin timsali nusret, hadi oradan! nusret denince akla hemen gorgusuzluk gelir

Yanıtla21387
Ahmet:

Aynen. Bu şaklaban kazikci herif gündemde kalmak için gündemi kullanır, zerre kadar da doğruyu araştırma kaygısı olmaz. Vicdan ayarı yok zaten.

072
halil daş:

SENİDE KIBLEYE DOĞRU ÇEVİRİRLER MERAK ETME AKILLI OL ADAMIN AKLINI ALIRLAR VALLA GİTMEYİN ABİ 1 AY KİMSE GİTMESİN BAKIN NASIL KAPATIYOR YAZIK YA 10 BİN 20 BİNLİRA ÖDEMEYİN

Yanıtla18313
Atilla Han:

nusretçim seninki içinde çevirmeye giriyor

Yanıtla6181
İlhan Fırat:

Sen önce vergi öde sonra kınuş

Yanıtla7179
Yasef Behar:

Bu adamı hıc sevmem Mara sıra New York takı subesınden gecrrım içerı bıle gırmedım bır ara işcılerın bahsıslerını cebe atıyordu dıye New York’ta mahkemelık oldu

Yanıtla12139
Kemal Ağalı:

kalite hiç bir zaman pahalı değildir diyor... domuz eti dana etinden pahalıymış... bı düşündüm bunun kalitesini ..

Yanıtla8105
Halkçı:

Domuz eti daha ucuz kırmızı ete göre. Onu nereden çıkardın ?

156
Sinan Bulduk:

Halkçı iyi araştırıp yaz hans peter berigel seni..

04
Kenan Tepretoğlu:

şu kro da adam oldu sanıyor kendini ya yanarım ona yanarım

Yanıtla992
Yilmaz Hasan:

Nusret =en büyük kazık, lafada bak kalite pahalı değilmiş ne diyeyim bizim halkımız da nusrette et yedik demek için oraya gidiyorlar aklı olan gitmez Nusret e verilen paraya yazıktır.

Yanıtla019
Erem:

Bu gene milleti itme derdinde asgari ücretli biri gelip senden yemek yiyebilir mi

Yanıtla017
Aktan Özer:

Kalite pahalı değildir diye 3000 tl lik masayı 150.000 tlye geçirdin. Şimdi çıkmış laf konuşuyor. Belkide kumpası sen kurdun yusufa.

Yanıtla017
Letgohesap null:

Nusret baba kusura bakmada sana ödediğim hesapla ben 10 tane kuzu alıp kesiyorum. kendim yaparim mangalimi kalite ve hijyen asil o zaman olmus olur.

Yanıtla015
Mirza null:

bunun restoranlarına giden lnin Allah'tan korkusu yoktur bir yemeğe 20 verileceğine başka bir lokantada yemeğini yersin ve 3 /5 aileye de yardım ederseniz

Yanıtla014
Gülşen Bulut:

Hadi ordan!!!yalaka sen zenginleri doyur ancak

Yanıtla013
Aykut Kalanoğlu:

Köfteci Yusuf'un bir gün başına böyle bir çorap örüleceği belliydi düşmanı yurt içinde Yunanistan bile çokmuş maşallah da çok düşmanı olsun isteyen köfteci Yusuf gibi olsun ! birde neden domuz eti?başka et mi yok?eşek eti var at eti var neden özellikle domuz eti ? çünkü haşa müslümanız ya elhamdülillah nasıl bize domuz eti yedirir bu Yusuf ? biliyorlar çakallılar müslümanların zaaflarını ? Yusuf'un domuz etinden gelecek paraya ihtiyacı mı varmış ?işletmelerine gitmeye devam asla da vazgeçmem !

Yanıtla112
gökhan yıldırım:

hadi oradan adan 200 tl ye satiyor,hani ben kaliyeyim diye hikaye anlatiyorsunga sen 3 katina 600 tl ye sat yook illede keriz silkeleyeceğim deyip 6 bine satiyorsun,yok kaliteymiş yok bilmem ne,yersen..

Yanıtla011
Ütopik Yorumcu:

biz gitmiyoruz ki zenginler gidiyor yabancı turist gidiyor onlarda kaziklanip geliyor adam yolunu bulmuş parayida bulmuş

Yanıtla011
Elif Güzel:

Bu adam şeytanın tam kendisi

Yanıtla010
Berke Dagdeviren:

Bu adamın vidyolarinı izleyince insan et yediğine üzülüyor, hayvanlara saygınız olsun. Allah onları dalga geç diye yaratmadı. Zaten pahalı , biri eti tokatlar öbürü eşek eti satar diğeri domuz eti satar etten soğuttunuz milleti.

Yanıtla010
Oguz Kaan Taşdemir:

Sen Bi yol al, git acuna yap etlerini

Yanıtla010
Şükrü Cansızoğlu:

Bu nusrete bak gaz ateşiyle etleri pişiriyosun bunun insan sağlığına verdiği zarar ne olacak. Başkalarına laf atana kadar kendine bak. Bizim insanımız showu sever kömürde olsa hava atmak için gider yer. Yiyene afiyet olsun

Yanıtla09
vatandaş osman :

bence çöktüler yusufa.

Yanıtla09
Baba Yabgu:

Sen de az gohote değilsin altın tavada mı pişiyor etler

Yanıtla08
neset demir:

Itrayilin ouyunu bu

Yanıtla08
Can:

Helal olsun nusrete , halk nusretten yiyemiyor ama hiç olmazsa Türkiye’nin reklamını yapılıyor

Yanıtla70
By çok bilen:

kalite hiçbir zaman ucuz değildir olacak sanki

Yanıtla06
Halit:

nokta

Yanıtla60
Oguz Ozgul:

Dingil gede o kaliteyi Türkiye de yap

Yanıtla06
Cabbar kar:

İsrail, Abd, fetö iblislerine yedirmeyiz. Köfteci Yusuf, Sariyer Börekçisi, milli marka iyi araştırılsın. Milli marka Panda dondurma böcek çıktı iftirası atıldı, panda dondurmayı bitirdiler. Algidaya ortam kaldı.

Yanıtla06
Malatyalı:

Kumpas olduğu aşikardır. Yazık günah. Bilerek ve isteyerek birileri karışması için koymuşlardır çıkan subedekiler araştırılmalı.

Yanıtla06
Fatih Tasti:

Allahin davari sonradan gorme gorgusuz sen emekcilerin emegine kurban eti her sekle sokuyorsun gelmis adama laf konusuyorsun ??

Yanıtla05
Ferhat Öztürk:

Seninde sonun yakın

Yanıtla05
Shadowhunter:

Kalite pahali dgildir diyor bide ????

Yanıtla05
Oguz Ozgul:

Gelde Türkiye de satış yap

Yanıtla05
Ali Çelik:

Valla bu işte bir bit yeniği var bu günlerde hiçbir kuruma güven kalmadı artık paranın konuştuğu yerde Adalet aramak çok saçma olurdu zaten

Yanıtla04
idris Demirci:

Nusret efendi eğer amacınız köfteci Yusuf'a laf atmaksa büyük konuşmayalım. Elemanlarınızdan biri sizden habersiz etlerinize malûm hayvanın etinden katıp sizi de ihbar ederse ne yaparsınız. Meslektaşınıza haklı olduğu konularda destek olmak size daha iyi yakışır.

Yanıtla04
Hakan korkmaz null:

Nusret burdan sna sesleniyorum yurt dışından atıp tutmak kolay adamsan Gel Bursa'ya bakalım iş yapacak misin.Yusuf abimize de burdan sesleniyorum arkandayiz sevgili Bursalı insanlar yemek senin sayende yemek yüzü girdi bn de dahil .Bu bir komplo dur.Akili insan biraz düşünür...Kimse inanmalı...Tabi yabancı bir firma olsa kimse dokunamaz çünkü yabancı firma olduğu için ...Amaçları seni bitirip yerine yabancı bir firmayı getirmekkkkktirrrr.Bu kadr basit....

Yanıtla04
Larissa Gogel:

Yusuf günde 10 ton et satıyor ortalama 100 büyük baş sayılıyor da .. sen ne kesiyonda bu kadar pahalıya satıyon domuz daha pahalı bir aklım karıştı

Yanıtla04
Mehmet Yıldırım:

Nusret sende bu komplonun içindesin belli oldu

Yanıtla04
Halkçı:

Domuz eti diğer etlerden daha sağlıksız değil ki. Sağlıksızsa hepsi sağlıksız. Kırmızı et ne kadar sağlıksız ise domuz eti de o kadar sağlıksız.

Yanıtla30
Murat Erdem:

Nusret et Türkiye’nin en kazıkçı etcisi gidip de bir asgari ücret verip de nusret’e et yemeyin O kadar güzel etçiler var ki işini layıkıyla yapan temiz ve hijyenik nedir bu fenomen nusret

Yanıtla03
man over:

Şu nusrete sallayanlar ayrı sorunlu.Kardeşim adam pahalı satıyorsa gidip yemezsin. Bu senin irande olan bir şey.Ucuza satıyorum gel diyip sana geçirmiyor ki. Kimse gitmezse zaten kepenk vurur.Hem gidiyorlar hemde çok para ödedik diye ağlıyorlar.

Yanıtla21
Selcuk ATIK:

Nusret sen turksen , kofteci Yusuf kardeşin olarak desteklemen lazım, ona yapilan bir sabotaj, bakin yahudiler nasil birbirini destekliyor.

Yanıtla03
Ahmet Toprak:

Hadi ordan Karaktersiz mahluk. Adamın yüzlerce şubesi var aptal mı bu hatayı yapsın birileri komplo peşinde. Ama akllı vatandaşlar buna itibar etmez. Fakat köfteci Yusuf boykot ürünlerini satmakla büyük yanlış yapıyor. Bunun için gidip yemek yemiyorum. Ama bu kumpasa da gönlüm razı değil

Yanıtla03
oturan:

kırolara bakın et satarak adam oldum sanıyor. et nedir ki adam olasın.

Yanıtla12
oturan:

köfteci yusufun köfteleri son zamanlarda gerçekten kötü kokuyordu. demek ki bu domuzdan kaynaklı. tabi çolukm çocuguna yedirmek isteyen yedirsin. hersey serbest.

Yanıtla30
Yılmaz ökmen:

Hadi ordan artist işin gücün şov, sen ünlülere sat etlerini zaten anca onların gücü yetiyor

Yanıtla03
Hakan Acar:

Nusret Yusuf'un tırnağı olamaz. İnsanlık yönünden de karakter yönünden de.

Yanıtla03
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title