Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Narin Güran cinayetinde sıcak gelişme! Ahırda bulunan 2 izmarit DNA incelemesi için gönderildi

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturmasında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ek ifadesinin ardından ev ve ahırında yapılan aramalarda yeni delillere ulaşıldı. Ahırda 2 izmarit bulan uzmanlar, DNA incelemesi için delilleri merkeze gönderirken jandarmanın Bahtiyar'ın evinde ve ahırında aralıksız olarak nöbet tuttuğu öğrenildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (12)

fikret ipek:

UÇKURUNA SAHİP ÇIKAMAYANLARIN GÜNAHINI O YAVRUYA ÖDETTİLER.GİZLİ KALACAK ZANNETTİLER AMA ALLAHIN HESABINA TAKILDILAR.NARİN CENNETTE AMA BUNU YAPALAR ÖLENE KADAR DÜNYADA AZAP ÇEKECEKLER.NOKTA

Yanıtla1124
Mustafa Peker:

YA ARKADAŞ İLK OLAY YERİ İNCELEME NASIL ÇALIŞMIŞ İZMARİTİ BULAMAMIŞ… ARADAN 1 AY GEÇİYOR YENİDEN OLAY YERİ ARAMA YAPIP İZMARİT BULUYOR… İLGİNÇ.

Yanıtla3111
düşünen adam:

1 aydan fazla süre geçti olay daha aydınlatılamadı

Yanıtla074
Perwer:

Adalet Bakanı bir gazeteciye verdiği demeçte katilin kim olduğunu bildiklerini ancak itiraf etmesini beklediklerini söyledi. Nasıl oluyor anlamadım

Yanıtla163
Ahmet:

Dna si şüpheli ya da şüpheliler uzerine çıksa bile somut bir delil oluşturmaz. Yalan bol adamlarda bunu izah etmek zor değil. Ancak mağdurun dna si çıkarsa Nevzatin ifadesini doğrular.

Yanıtla129
Mert ali:

ülkenin adalet bakanı içişleri bakanı istifa etsin .Bir avuç köyde 20 günde cesedi bulamadılar ceset bozuldu ve üzerinde hiçbir inceleme yapılamadı .onlarda gözaltı ve tutuklama var arpa boyu yol alınamadı .basit bir cinayeti çözemeyen sorumlular bedel ödemeli .

Yanıtla421
Serkan Kaplan:

bu iş devlet personeline kadar uzanacak bence. yoksa çoktan aydınlatılmıştı. bazı makam ve mevkidekiler işin aydınlatılmaması için baskı altında olabilir. belki de suçlular tarafından şantaj altında olabilirler. bu olay çok su götürür. bence tabi.

Yanıtla314
bekir yapici:

kimse zavalli yavrunun disleri sökülmüsmü sökülmüsse neden diye sorgulamiyor,bence sayet halkimiz sosyal medyada bu kadar tepki vermeseydi bilhassa muhalif tv kanallari üzerine düsmeseydi tahminen benzerleri gibi bu olayda zamana yayilir unutturulurdu, ayrica dün bakan aciklamasinla halktan bazi seyleri gizlediklerini acikca söylemedimi.

Yanıtla113
Hacer Kalkan Bayram:

Bir ay olmuş daha yenimi izmarit bulmuşlar Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Yanıtla04
Emrah Tunca:

şaka gibi yaa. 1 ay geçti hala sonuç çıkmadı. bu nasıl bir işleyiş, nasıl bir adalet.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title