Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Otomobil almayı düşünenler dikkat! Şarj edilebilen hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi

Kamuda tasarrufun artırılması maksadıyla hazırlanan yasa düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeyle birlikte şarj edilebilen 70 km'nin üzerinde menzile sahip hibrit araçlar için ÖTV indirimi yapıldı. Tüm Plug-in Hybrid araçlar şartları karşılamıyor. BYD Seal U DM-i yüzde 30 ÖTV, BMW X1 xDrive30e, DS-9 OPERA E-TENSE 250 modelleri ise yüzde 60 ÖTV dilimine tabi olacak. Bu araçların eski ÖTV oranları yüzde 80'di. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (18)

1gerceklerinsesi:

Ne diyosun dayı daha elektrikli bisiklet alamıyoruz. Hatta yemin ederim bisiklet de alamadım kaykay aldım spora gidip gelirken 60 tl dolmuş parası vermemek için. 33 yaşında adamım kaykaya biniyorum. 33 yaşındaki adama kaykay kaydırdınız helal olsun

Yanıtla23354
Serkan Kaplan:

merak etme kayan kayana memlekette.

8127
Turgut Aydoğdu:

Olsun sağlıklı yaşam için kendini avutursun.

2848
Ali Hamza:

Sen bizi güldürdün Allah'ta seni güldürsün ??

249
Nuri Aga:

Sizce şu ÖTV indirimi vatandaşa hizmet ediyor mu. Vatandaş BMW ye binebilir mi o fiyata. Yapılanlar hep zengine yarıyor

135
Karaşal:

Hahahah ya sabah sabah ne güldüm.

016
Nuri Aga:

Bu haberle galiba şaka yapıyorsunuz bize. Saydığınız bu otomobiller den Türkiye 'de kaç tane var

Yanıtla7125
KILIÇ ASLAN:

Türkiyede olmadığı gelmeyeceği anlamına gelmezki. Örneğin hepimizin bildiği Renaultun da plug-in aracı var ama Türkiyeye gelmiyordu. Bu vesile ile benzer pluginlerin gelmesi bizim için kötü mü olur ? Elektrikliyi müstakil evim olmadıkça almam mesela ama plugin öyle değil.

2413
Nuri Aga:

Kılıç aslan koçum şaka mısın? Olmayan araca ÖTV indirimi ne demek la? Hadi wosvagen, opel, honda, hundai, toyota ya yapsınlar da Bi görek bakalım.

411
Muzaffer Atilla:

İstanbul da toplu taşımaya sürekli zam geliyor, ÖTV indirimi yapılsa bile araba alamıyoruz. Köprülerden yaya geçişine izin versinler de artık her yere yürüyerek gitmeye başlayacağım tıpkı eski çağlardaki gibi :). İnsanlar neredeyse ışınlanmayı keşfedecekler biz de galiba yakında dikdörtgen tekerlekli at arabalarıyla yolculuk yapmaya başlayacağız. Bari toplu taşıma ücretsiz olsun. Halka hizmet olsun. Halk partisi dediler hiç haklın yanında olmadılar :)

Yanıtla1458
Erkan Can :

1,3 mio na byd satsınlar ülkede,millet kapısında yatar bayilerin..ve dakat şuan aracın 2. eli 2.4 mio tl,sen sıfırını bu fiyata satmaya baslarsan 2. el piyasası ne hale gelecek ?

Yanıtla354
Nuri Aga:

La olum millet en ucuz clio, egea i20 alamıyor sen neden bahseden yaw

120
Bende Sarı Kırmızı Yeşil poşeti seviyorum:

Kırmızı araba varmış aralarında. Bu iyi bir gelişmeye benziyor ?

Yanıtla1216
necdet:

Byd İlk indirimini almış TOGG un ruhuna fatiha

Yanıtla413
hasan polat:

Türkiye Şangaya girecek Natodan çıkmak istiyor . Çin de bunun karşılığı BYD satmak istiyor hem Türkiyeye hem Avrupaya Türkiye üzerinden . Bizimkilerde Çinin isteği üzerine birkaç araba markasını da ekleyerek durumu kamufle edecek . Hakkımızda hayırlısı olsun . 600 sene Batıda kaldık biraz da Çin Rusya bölgesnde kalalım . Rusça ve Çince öğrenmek farz olacak bundan sonra ...

Yanıtla214
YalancıSavar:

yahu yorumları gören de Türkiuye de millet fakirlikten araba alamıyor yollarda hep 2. el araç vars anacak... Çıkın dışarı ana caddeye yoldan geçen arabalara bakın öyle yorum yapın.

Yanıtla48
Özer Gül:

yer yerinden oynar bu fiyatla...

Yanıtla04
Nuri Aga:

Nahoynar. Madem ucuz araba satacaklar dı niye çin arabalarına %40 ek vergi getirdiler bro

02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title