Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Ankara, sağanak yağışa teslim oldu, fırtına tabelayı devirdi: 1 ölü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün gök gürültülü sağanak uyarısı yaptığı Ankara'da şimşek geceyi gündüze çevirdi. Başkentin birçok noktasından görüntülenen şimşekler nefes kesti. Yağışın da etkili olduğu kentte bazı cadde ve sokaklar sele teslim oldu. Sincan'da 20 yaşındaki kadın sağanak yağıştan korunmak isterken saklandığı tabelanın fırtınada üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybetti. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (5)

Özer Doğan:

Allah rahmet eylesin ölümün sizi nerede ve nasıl yakalayacağını bilemezsiniz kader

Yanıtla473
Ozcan Musdeci:

her daim hazırlıklı olmak gerekir ölüm çok yakın allah hayırlı sını versin ....???

Yanıtla239
Ejderha Dövmeli Herif:

Angara da dere yok deniz yok. Logar hiç yok. Ankaraya acilen devasa bir kanalizasyon projesi lazım. Her yağmurda su basıyor. Anayolların altına 1 metrelik su giderleri yapılmalı. Bunlar yapay olarak yapılmış şehir içinden geçen bir uzun dereye bağlanmalı. Ankarada selin tek çözümü budur. Bütün avrupa ülkeleri bunu yapıyor. Diyanete 3-5 milyar haryacağınıza bunu yapın. Ama tok müslümanlara illa dünyanın dört köşesinde hiç gitmedikleri cami lazım.

Yanıtla1011
Memo Bozcu:

bizde adanada yaniyoruz..

Yanıtla020
Aykut Erdurucan:

Tabeladan cenaze çıkarmak için yapılan mücadele yi unutamam. Kardeşimizin mekanı cennet olsun. Ne vinç ne başka bisi. Verilen ölçülerde totem dibinde yarım metre küp beton.

Yanıtla010
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title