Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Prof. Dr. Naci Görür: Marmara'da iki fay birden kırılırsa 7,4'e kadar deprem olabilir

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası Marmara depremiyle ilgili uyarılarda bulundu. Görür, "Marmara'da Adalar fayının boyu 45 kilometre eğer bu fay kırılırsa, en fazla 7 şiddetinde deprem üretir. Diğeri Yeşilköy açıklarından başlayıp Orta Marmara çukurluğuna kadar gelen 65-70 kilometrelik Kumburgaz fayıdır eğer kırılırsa minimum 7,2 şiddetinde deprem üretir. Bu ikisi birden kırılırsa şiddet 7,4'e kadar çıkar." ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (2)

Murat Vural:

Amerika Birleşik Devletlerinin Türkiye deki etki ajanı yine konuştu. Eeeeeeeeeey Naci Görür sen bir kerede Amerika'nın dünyanın heryerinde yaptığı yapay deprem meydana getirdiği Haarp teknolojisiyle üretilen depremleri konuşsana cesaretin varsa . Amerika nın Türkiye deki Adana ve Malatya'daki üsleri tamamen boşaltılmadıkça büyük deprem zaten her an olabilir .

Yanıtla41
LEDlight:

Naci hoca, depremin hangi büyüklükte olacağını şiddet kelimesiyle ifade etmez. Haberde geçen şiddet kelimesinin kullanılmadığı video izlenirse görülecektir. Depremin 7 mertebesinde olacağını söylemiş. Yani 7 büyüklüğünde.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title