Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi kaçağını önlemek amacıyla firmalara sıkı takip uyguluyor. Demir- çelik sektöründe kesilen cezaların ardından sırada kuyumcu ve doktorlar var. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (73)

Mehmet Deniz:

Peki milyonlari goturen futbolcular, sanatcilar,aktör ve aktristler

Yanıtla01
Orçun Yilmaz:

Devlet hastanesinde fizik tedavi bölümüne gittik. Hastamızın dizlerinden şikayeti vardı. Hiç bir tahlil yapılmadan sıvı kaybı var deyip prp yapılması lazım dediler. Doktorun verdiği broşürle eczaneye gittik. 1500 tl olan marka var 800 tl olan marka var eczanede. Maddi durumları göz önünde bulundurunca 800 tl lik olanı aldık. Fakat doktora götürdüğümüzde bu değil diğer marka olucak deyip geri gönderdi. İlacı değiştirdik prp yapıldı. Dikkatimi çeken şuydu. Prp yapıldıktan sonra doktor ilaç kutusunu çöpe atmak yerine yanında ki kutuda biriktiriyordu. Peki bu ne amaçla yapılıyor ? Nasıl bir komisyonculuk var bu ilaç firmalarıyla anlam veremedim. Şifa bulmaya mı gidiyoruz yoksa doktoru üzerimizden zengin etmeye mi ? Bunlar nasıl araştırılacak ?

Yanıtla01
Kasım Ekşi:

Diş klinikleri,görüntüleme merkezleri

Yanıtla01
Anil Ulker:

Kardeşim.kuyumculara nakit işini çıkartan sizsiniz. banka kartı zorunluluğu getirip takip edin ozaman kuyumcu nakitten başka almıyor

Yanıtla01
ismail salkım:

Sayın bakan disciler ve avukatlar eş gecme onları bir dış yapıyor 50 100 bin alıyor fatura yok belge yok

Yanıtla01
Sencer:

Oto galeriler emlakçılar denetlensin orda dönen para hiç.bir yerde dönmüyor şuan.

Yanıtla01
Aktan Özer:

Eyyy oy kaybı, sen nelere kadirsin.

Yanıtla00
Engin Küçükşengün:

Adaletin bumu dünya...

Yanıtla00
Murat Yılmaz:

5'li çeteden neden vergi almıyorsunuz?

Yanıtla00
Kasım Ekşi:

Proflar vatandaşı doğruyor,kredi kartı yok,nakit elden

Yanıtla00
Zeki Anti:

Bunlar bunu bildikleri halde tamamen üzerine gitmiyorlar, şu emlakların üzerine gitseler kira gelirlerindeki kaçak stopajla bu ülkenin beli düzelir kesin. 7-8 evi olanlar var ama bir tanesi bile devlete vergi vermiyor..

Yanıtla00
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title