Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Koç Holding'in acı günü! İş insanı Can Kıraç hayatını kaybetti

Koç Holding'in kuruluş ve büyüme sürecinde önemli roller üstlenen, iş insanı İnan Kıraç'ın ağabeyi Can Kıraç, 97 yaşında hayatını kaybetti. Kıraç sağlık sorunları nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (12)

Zeynel Bereket:

ülkemizin kademeli kıdemli Sebataistlerinden di

Yanıtla28165
Turbo Levent:

BİZİM GİBİ ZÜHÜRT OLSAN 60 İ ZOR GÖRÜRDÜN

1177
ASD:

BABASI ALİ NUMAN KIRAÇ TÜRK ZİRAATİN GELİŞMESİ İÇİN YURT DIŞINA EĞİTİME GÖNDERİLİP TÜRKİYE VE DÜNYA İÇİN DE ÇOK VERİMLİ ÇALIŞMALAR YAPAN NADİR İNSANLARDANDIR... BABASINA VE KENDİSİNE ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANLARI CENNET OLSUN.

Yanıtla7394
Yahya Kahya:

Masonlar cennete giremez

88151
oğuz şengül:

cennete kimse girmiyecek çünkü öyle bir yer yok yahya :) yani inancınıza göre buluğ ermiş kafir 9 15 yaş arası ergenler dahil cehenneme girecekte neeeee müslümanlar önce cehenneme bile girse illaki cennete girecek hemi tabi tabi ergenleri yakan bir tanrı çok makul :) birde şu lafınız varya tam trajikomedi zalimler için yaşasın cehennem sanki dersin cehenneme sadece zalimler giriyor şu dini bi düzgün araştırın.

12533
aykut genç:

oğuz kamili :) hadi diyelim senin dediğin gibi ahiret yok din yok yaratıcı yok :) ben yine de yaptığım ibadetlerden veya inanışlarım dolayısıyla ne kaybederim ? :) hiç :) peeekiii :) eğer ki benim inandığım doğru ise ve sen harbiden mıctıysan ? :))) yada dur . al sen muz vereyim de ona tap :)

1895
murtaza candurak:

fakir olsa 70de giderdi

Yanıtla869
Ata_Mete:

Murti tasalanma,fakirler cennetlik diye buyuruyor islam alimleri

2818
ARSLANOĞLU Hakan:

Çok uzun yaşamış. neredeyse 3 lü rakamı görecekmiş.

Yanıtla643
Ruhi:

araba fiyatları çok arttı, biraz insaf

Yanıtla134
BS:

rotary kulüp dedin mi masonluk aklınıza gelsin

Yanıtla426
sezgin sucin:

yemiş içmiş dert görmemiş ne önemi var atın çöpe gitsin

Yanıtla19
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title