Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Resmen deprem ülkesi! 7.1'lik sarsıntının bilançosu 13 yaralı

Japonya'da dün meydana gelen 7.1 büyüklüğündeki depremde yaralı sayısı 13'e yükseldi. Japonya Başbakanı Fumio Kishida ise yapılan 'aşırı şiddetli deprem' uyarısının ardından önceden planlanan Orta Asya gezisini iptal ettiğini açıkladı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (8)

Ahmet Aydın null:

ekrem abimiz pariste romada gezmelerini bir bitire bilse bi döne bilse

Yanıtla5723
Uğur Onur:

Seni götürmedi diye mi bu tripler?

22
Sefa Altun:

KURUN SAATLERİ, GELİYOR MURAT KURUM,KURDUK GORDUK...;--)

21
İbrahim Demirel:

Adamlar zamanında büyük bir deprem yaşayıp çok sayıda kayıp verdi, görünen o ki derslerine iyi çalışmışlar. Bizde on binlerce kayıp verdik ama kimsenin umrunda değil. Marmara depremi olursa geri dönüşü olmayan sonuçlar yaşayacağız. Adamlar buna çare bulacakları yerde sağda solda geziyorlar. Anadolu’nun en sıradan bir şehrinde bile daire fiyatları milyonlarca TL olmuş, 30-40 sene çalış bir daire al, sonra altında can ver. Yazık.

Yanıtla252
Ahmet AKGÜL:

bizdeki gibi şiddetli değil büyüklük aynı olsada. yerin çok derininde oluyor japonyada. bizdeki 5-6 şiddetine denk geliyor.

Yanıtla189
KILIÇ ASLAN:

Siz hala farkı göremiyorsanız ne söylenebilir ki. Bizde ki 5-6 şiddetindeki depremlerde de binalar yıkılıp insanlar ölüyor. Sorun orada olabilir mi ? Bizdeki depremde hasar almış binalar yenilendiğinde de, o binalar çürük çıkıyor sorun burada olabilir mi ?

11
YCLKTS null:

Japonlardan ogrenecek çok şey var. adamların binaları beşik gibi sallanıyor. Sapasağlam kalıyor. Adamlarda liyakat, Onur zirvede. Başaramayan özür dileyip. cezaya razı gelip kenara çekiliyor.

Yanıtla010
YalancıSavar:

Japonya da her sene büyük deprem oluyor. Türkiye de 30-40 yılda bir yaşanıyor. Geçmiş olsun

Yanıtla23
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title