Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

İzmir Ödemiş'te orman yangını! Ekipler zamana karşı yarış başlattı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde orman yangını çıktı. Yangının çıktığı bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 4 uçak, 5 helikopter, 20 arazöz, 6 su ikmal aracı, 4 dozer ve 4 yer ekibi sevk edildi. Ekipler, yangını kontrol altına almak için çalışma başlattı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (7)

Murat Celik:

belediye Otel yapmak için yer mi açıyor

Yanıtla229
Medusa Live:

Ödemiş neresi bi araştır ondan sonra boş yorum yaparsın

515
Murat Celik:

yavrucuğum Sonuçta İzmir

54
Murat Celik:

ödemiş'i ben senden daha iyi bilirim Sen İzmir'in neresindensin Ben Karşıyaka'dan

71
CENGİZ HAN:

En Tehlikeli insan, Yarı Cahil olandır. Biraz oku ve öğrenmeye çalış. 6831 sayılı Orman Kanunu ile yanan ormanlar garanti kapsamına girer ve asla 2/B Uygulamalarına (yani orman sınırları dışına çıkarmaya) konu edilemez. Cahil cahil konuşup da Vatandaşlarımızı provoke etme; bu bir suçtur, en kısa zamanda gözaltına alınırsın. Demedi deme!

00
CENGİZ HAN:

Allah yar ve yardımcınız olsun, Ateş Savaşçıları! Helal olsun hepinize. Orman Yangınında bulunmamış kişiler, Lütfen Orman Yangınlarına olumsuz yorum yapmayın. Teşekkür ederiz.

Yanıtla14
Kamile Soyteki:

Ulan susun ödemişliyim. Ödemiş efeler diyarı orada otelde yapılmaz anız için ateşte yakılmaz . Bozdağa veya gölcüğe çıkarken atılan bir izmarit neden olmuştur

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title