Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Montella: Gurur duymamız gereken bir tablo var

1-0 öne geçtiği maçta Hollanda'ya 2-1 yenilerek EURO 2024'e veda eden A Milli Futbol Takımımızın teknik direktörü Vincenzo Montella, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübesizliğimizin kurbanı olduğumuzu belirten Montella, "Üzgünüz ama rakipten daha çok şut atıp değerlendiremedik, gol beklentisi de daha fazlaydı ama değerlendiremedik. Gurur duymamız gereken bir tablo var" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (16)

BLACK LİON LİON:

Doğru demiş adam türkiye bu başarıyı rüyasında göremezdi montella olmasaydı

Yanıtla7644
Black Eagle:

Dünya ve avrupa kupası 3. Sü olduk daha önce, yaşın belki küçüktür hatırlamayabilirsin

1655
Medem:

Hassektörr

212
Orhan Göksel:

valla çocukların hiç suçu yok tecrübesizlik senin sen olmasaydın şu an yarı finaldeydik

Yanıtla3477
Alkurt:

Orhan çok haklısın, Türk Koç yok muydu hep yabancıları mililerin başına getiriyoruz..yazık genclerimize

1332
Altay Bozkurt:

1-0 RIN ÜSTÜNE YATIP KENDI YARI SAHANDAN CIKAMAYIP, TOPU DEVAMLI RAKIBE KAPTIRIP SALDIRMALARINI BEKLERSEN ISTE BÖYLE 2-1 YENILIRSIN! IKINCI YARIDA SON 8 DAKIKAYA KADAR SAHADA YOKTUK!!

110
Lütfullah ünalan:

Kesinlikle

12
Black Eagle:

Sana rağmen çeyrek final oynadık, 1-0 öndeyken değişiklik yapmak için 2-1 geriye düşmemizi beklemeseydin şimdi yarı finaldeydik

Yanıtla1466
Veli Baysal:

beni türk antrenörlerine emanet ediniz demiş Atam

Yanıtla1821
Yasar Unal:

Takımımızla guru duyoyruz zaten orada sorun yok. Helal olsun hepsine. Ancak son üç golü duran topkardan stoperler attı. İşte senin kadro seçimin ve teknik direktörlüğün işin bu kısmında devreye girmeliydi sayın Montella.

Yanıtla429
NediyonDegisik:

" tecrübesizlik" adam hakli futbolu bilen biri bile anlar. kalecinin refleksinden tut 1-0 yatma cabasi 1-1 den sonra takimin dagilmasi tamamen tecrubesizlik cok iyi oyuncular ama bu yenilginin videoasunu bastan sona izlemeliler. 2002 dunya kupasindaki tecrubeli futbolcular ile karsilastirdigimda bizim takim cok genc bu da tecrubesizligi yaninda getiriyor.

Yanıtla811
Yoruldum:

Geride 5 li savunmayla başlayıp maç içerisinde 3 4 1 2 ye dönmesini öğretti bizim çocuklara. Helal olsun.

Yanıtla116
Buğra Er:

Defqool

Yanıtla74
SERDAR PAK:

1 gol atıp defansa çekilmek büyük hataydı, barış alper gibi saçını boyayıp hiç bir şey yapamayan kişiler yerine cenk tosun ve kerem Aktürk gibi tecrübeli oyuncular olsaydı, defansa çekilip uzun pas taktiğine geçilmeseydi hücumda kalıp saldırmaya devam etseydik en az 3,4 gol atardık Pires gibi ezer geçerdik onları. Tamamen baştan sona hatalı oyun kurdu Montella. Ayrıca oyun taktiği de berbattı 1,5,5 bu ne saçmalık böyle. Kalede1 defansta 5 orta sahada 5 kişi.Hücumda kimse yok forvet yok forvet

Yanıtla24
Cemalettin Doğan:

Yürü glt italyaya korkak seni Hollanda yenmedi sen yendin bizi montella.

Yanıtla22
Ertan:

Vincenzo Montella, oyunu okuyamıyorsun. 1- İkinci yarı takım neden geri çekildi. İşte maçın dönüm noktası bu. En iyi savunma hücumdur mantığı ile, alanı onlara bırakmamak lazımdı. 2- 60. - 70. Dakikalarda top çıkaramıyoruz, sahamızdan çıkaramıyoruz, neden oyuncu değişikliği yapılmadı, hele ki 1. gölü yedikten sonra oyuncu değişikliği şart değil miydi. 3- 2. Golü yedik, neden bekliyorsun al içeri taze kanları, takımda bir tetikleme yapsınlar.

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title