Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

YRP lideri Fatih Erbakan, İstanbul'u eniştesi Mehmet Altınöz'e emanet etti

Yerel seçimlere tek başına girme kararı alan Yeniden Refah Partisi, İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ablası Elif Erbakan'ın ismi geçen YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, megakenti eniştesi Mehmet Altınöz'e emanet etti. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (7)

sade vatandaş:

oh ne güzel aile şirketi olmuşlar bir yere eniştesi bir yere kardeşi ne güzel merak ediyorum acaba başka akrabalarıda bir yere aday olacakmı bu ülke bunları hakediyor demekki yani siz ancak buna layıksınız demeye getiriyorlar

Yanıtla3677
Engin Akbaba:

Yazık %3.5 oyu düşecek 0,5 e milletvekilliğinde buna verdik kendini bisey sandı kazanma ihtimalin milyonda 1 CHP ye hizmet edene oy moy yok.

Yanıtla6446
UZUN ADAM:

ENİŞTE İSTANBUL SANA 100 BEDEN BÜYÜK GELİR ...KONYADA GÜZEL KASABALAR VAR BURSA DA OLABİLİR MESELA ÇEKİRGE

Yanıtla3035
Mark Kolçak:

İstanbul'u MANA'ya teslim etmek lazım. Boşaltmak lazım İstanbulu ve tek katlı bir ev bulmak lazım ANADOLU'da. Depremde yıkılırsa insana zarar vermeyecek bir ev olmalı. Yani çatısı ve duvarları HAFİF olmalı mesela. Çatıda çok eşya olmamalı. Böylelik ile yıkılırsa üstümüze ağır şeyler düşmez ve belki ölümden kurtuluruz olur.

Yanıtla175
ARAS ÇEKİÇ:

mar her yerde ve yorumuna bakılırsa çocuk bu

17
ziwer ben:

bi enişte eksikti

Yanıtla413
Seçilmiş kişi:

Refahı kadın düşmanı gösteren algıcılara karşı elif hanım veya baska bir kadın aday daha isabetli olurdu.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title