Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Ayşe Ateş, eşi Sinan Ateş'in dövdürdüğü gazetecilerden özür diledi

Ankara'da suikastla öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, eşinin o dönem dövdürdüğü gazetecilerden özür diledi. Ateş, "Onun dövdürdüğü bazı gazeteciler de bana çok destek oldu" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (45)

ekrem celebi :

Sinanda iyi ayak degilmis demekki.

Yanıtla102682
Cem ABACI:

Onu bilmiyoruz.Ama eşinin üzerinden prim yaparken birden eşini satması gibi olmuş sanki.

122374
Hakan Acar:

İyi ayak olmasa da öldürülmesi gerekmez. Devlet bunun için vardır, suçun cezasını devlet verir. Kendisi iyi ayak değilse ve suç işlediyse cezasını devlet vermeliydi. Öldürülmüşse mağdurdur hakkı aranmalıdır. her şeye rağmen.

53321
Destn:

Aynen öyle bizde bu adama üzülüyorduk sağlam ayakkabı değilmiş meğer her geçen gün başka birşeyi çıkıyor

93223
Halkçı:

Hakan gazeteciye bile cezayı devlet yerine Sinan vermiş onu ne ypacağız.

1875
Murat Celik:

İşte gerçek tiyatro Ayşe Ateş tiyatrosu

1536
sade vatandaş:

su destisi su yolunda kırılır o yüzden destide olmayın desticide olmayın her ikiside hayırlı değil

320
Bay Bay:

Hakan Acar: Suçun cezasını kanunlar vermeli bunu hepimiz diliyoruz elbette ama burada biraz su testisinin su yolunda kırılma olayı varsa da şaşırmayacağım. Bakın haberde sözü geçen bilinen, medyada yaşanan ancak birçok kişi tarafından hiç duyulmayan şeyler. Bir de duyulması mümkün olmayacak şeyleri düşünün. Yarın birilerinin yaralandığı, öldürüldüğü çıksa ne diyeceksiniz. Şaşırcak mısınız ? Ben şaşırmayacağım. Tabiki yine de böyle olmamalıydı ama kimse kimseyi de o yollara zorla sokmuyor.

012
CAN Işık:

Kesinlikle

05
Erdal_19:

ülkü ocakları kapatılsın

Yanıtla207564
Harbi Vatandaş:

Erdal_19:konuşmaaa OE.

18871
Leven Ergün:

HARBI VE ANKABACCUNI MİKKELİMMİ

369
rıdvan öztürk:

Talimatlı diyo.. sorun sinan da değil, bağlı olduğu yapıda demek ki,, Allah rahmet eylesin Sinan ateş ibret olmalı.. devlet haricinde herhangi bir yapıya ölümüne bağlı olanlar iyi düşünmeli.. boş şeylerin peşinden koşmak hayata mal olabiliyo..

Yanıtla68293
Murat Can:

1-(Kimse masum değildir) Anlık düşünüyoruz ,rüzgar nerden esiyorsa sırtımızı oraya veriyoruz 2-(Ne ekersen onu biçersin).

3106
YalancıSavar:

Zaten Milliyetçilik Türkçülük adı altında Türkü ve milletimizi kötü gösterenlerden uzak durun. Gerçek milliyetçi ve Türkçü kendi ülkesinde sorun çıkarmaz. ülke değerlerine sahip çıkar.

Yanıtla11320
Perwer:

Sizinde kirli çamaşırlarınız yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Artık kabak tadı vermeye başladınız. Bi kaybolun, Gerçekten yeter

Yanıtla43193
Sezgin Sezgin:

Paralı kurşun asker

1015
Perwer:

Sezgin: paralı kurşun asker?

311
dersu uzala:

ne olursa olsun ölen öldü kalan kaldı doğrusu yanlışı yaşandı bitti ama kadın mücadelesini kazandı

Yanıtla3740
Doğan Akdemir:

yanlıs anlamayında bu hanfendiyi sürekli görmekten sıkıldık cidden.

Yanıtla1442
Martin Sikertel:

Nasıl sıkıldık hem de... Münevver Karabulut, Cübbeli Ahmet Hoca, Sinan Ateş'in eşi... Ulan başka gündemimiz yok mu bizim be?!

1419
Halil çağrı Çevik:

Neden yalan konuşuyorsun

Yanıtla2822
Süleyman Muhteşem:

Bu tayfa Hep Böyle yeni bir şey mi sanki Hep zarar hep ziyan tayfası

Yanıtla837
Mutlu Sutcu:

Bu mevzu sinan ateşin eşine milletvekiliğisözü verilmesi ile kapanır. Anlayamadınız mı daha.

Yanıtla737
Halkçı:

Şimdi akla gelen Kim bilir kaç kişiyi dövdürdü ya da daha ilerisi. Kime dövdürüyor . Kimleri kullanıyor bu iş için . Benim mesela birini dövdürecek kimsem yok. Ne talimatı kimden talimat . Ohooo biz bu işin içinden çıkamayız . Sana kolay gelsin Ayşe ATEŞ bu açıklamanla kamuoyu desteğini kaybettin.

Yanıtla434
Barış O. B.:

Gün gelir o acıttığınız canlarda sizin canınızı acıtır işte

Yanıtla428
Barış O. B.:

Kendi de kusura bakmasın o zaman, o dövdürtmüşler onu da öldürmüşler su testisi su yolundan. Onu vuranlara da öyle emir gitti demek ki. Ne ülkü ocaklarıymış arkadaş, başkalarının ocaklarını söndürenler...

Yanıtla328
Canultuk Gorgun:

Demekki rahmetlide kanunsuz iş yapmış,tabi bu bilinen yönü ,bilmedikleimiz sır halâ,allah rahmet etsin,ama Ayşe hanımda gitmedik kapı bırakmadı,bir siyasi partiye kendini kullandırttı,büyük bir ihtimalle gelcek seçimlerde chp bunu milletvekili yapar

Yanıtla526
Onemli Degil:

Aslinda Kadinlarin Kafasi Saat Istikametinin Ters Yonunde Calisir, Cabuk Doldurulusa Gelir ve Ic Guduleri Ile Yasarlar..Bu Hanimi Kamuoyu Gozunde Itibarsizlastirmak Icin ve Cinayeti de Unutturmak Icin Senaryo Olabilir..Daha Cok Goze Girmek, Daha Cok Adil Gozukeceksin Deyip Gaza Getirmisler Olabilir..Yani Kendi Kendini Bititirtme, Gozden Dusme Taktikleri..Bu Gariban da Populerligini Surdurebilmek Icin Kendince Medya Onunde Oz Elestirisi Yapmisdir..

Yanıtla169
Mustafa Hatipoğulları:

Sinan Ateş Ülkü ocakları başkanlığı yapmış,benim çözemediğim şey chp neden bu olayda sürekli taraf oluyor.Vurulan şahıs devrimci ve ya solcu değildi.Herkes kendi işine baksın.

Yanıtla319
Fatih Öztürk:

4 tane rezidans estetik ameliyatlar Vaybe ölenle ölünmüyor gerçi ayse ablam. Yavas yavas foyolar dökülmeye başladı bende gercekten malum parti liderine sayiyordum. Bu isde çok pis kokular var gibi me geliyor.Abd’ye kadar dayanır bu is

Yanıtla517
tepkili vatandaş:

biz de ocaklarda büyüdük. bizim reislerimiz "başını secdeye koymayan bu davaya baş koyamaz" derlerdi. bir gün cumaya gitmedim diye 40 falaka yemiştim....adam dövmek kabadayılık yapmak bahçeliden sonra peydah oldu bu merciilerde. sen ülkü ocakları genel başkanısın. ne işin var adam dövdürmeyle falan. ülkü ocakları öyle bir yer değildi, işte ne olduysa başbuğ öldükten sonra oldu. elin oğluda armut toplamamış işte. severdim sinan seni. ama gözümden düştün gardaş yakıştıramadım. nur içinde yat.

Yanıtla165
Martin Sikertel:

Ülkü ocaklarındaki tipler oldum olası 7-8 kişi bir araya gelip tek kişiye saldırırlardı; bilmesek, yaşamasak inanacağız dediklerine. Eskiden de aynıydı, şimdi de aynı. Kız arkadaşın var diye sürü oluşturup araya alıp döverler, top sakal bırakırsın saldırırlar. Hadi canım sen de, peşrev çekme burada.

422
tepkili vatandaş:

sen ülkücüye değil türkücüye denk gelmişsin gardaş.

00
erhan eker:

Bir sonraki secimlerde bu kadıni miletvekili yaparlar

Yanıtla416
izzet Ulas:

O değilde bu kadın kocası ölünce gençleşti.

Yanıtla713
Mutlu Sutcu:

Su testisi su yolunda kırılır.

Yanıtla215
atilla çekiç:

bu abla biraz daha bu işin üzerine gitse tutuklanılır kesin.

Yanıtla313
Tamer Çakır:

toplum kirlenmiş politikacı kirlenmiş adalet kirlenmiş hala ülke ileri gidecekmiş kendinizi kandırın yazık bu ülkenin masum vatandaşına

Yanıtla114
Ali Çelik:

Hiç Bir şey göründüğü gibi değildir ölen de öldüren de haklı beyler demek ki neymiş kimse sütten çıkmış ak kaşık değil miş bu net belkide tek doğru bu

Yanıtla212
Özdemir Acarbas:

Allah Allah hayırdır neyin nesi

Yanıtla212
Turgay Söyler:

Bayramdan sonra bayramın mübarek olsun

Yanıtla26
Yavuz Irmak:

eştikçe daha neler cıkacak

Yanıtla00
CAN Işık:

Hepsi birbirinden suçlu bunların

Yanıtla00
Mehmet Adil Özoylumlu:

iyi ki rahmetli bu kadının bugünkü durumunu açıklamalarını görmedi. kahrından ölürdü. eşine en büyük itibar kaybını bu kadın yaşattı

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title