Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Tuzla Piyade Okulu'ndaki soruşturmada karar! Disipline sevk edilen personeller ihraç edildi

İstanbul'daki Tuzla Piyade Okul Komutanlığı'nda 10 Kasım'da Mustafa Kemal Atatürk'ün vefat yıl dönümünde düzenlenen anma töreninde Atatürk'ün fotoğrafını yakasına takmayan personel ile buna tepki gösteren diğer personeller hakkında başlatılan soruşturmada karar çıktı. Disipline sevk edilen personeller Türk Silahlı Kuvvetleri'nden ihraç edildi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (40)

Cemalettin Doğan:

Bir ordunun. Genleriyle oynarsan böyle olur Disiplinin olmadı yerde kan ve gözyaşı olur Orduya jandarmaya göbeğine kadar Siyaset bulaştı iO yüzden. Bu durumlar normal. Yarın da oncu buncu şuncu çıkar Allah sonumuzu hayretsin.

Yanıtla68317
kerem can:

Resim takmayinca devlet elden gitti. Şimdi kim geri getirebilir devleti.??

260114
Ali Baba:

Kerem can denen mahluk

4097
Mehmet Gazanfer:

madem devlet kurtarmak o kadar kolay hangi babayiğit burada devleti kurtarabilir bakalım

2380
metin:

Bu ordunun genlerinde peygamber sevgisi, vatan aşkı, ölürsem şehit kalırsam gaziyim şuuru var. Endişelenme.

4430
kerem can:

Buyur yaratık aLi

84
Benim Kkk:

Mecbur takacak yoksa defolup gidecek

27
mehmet Yılmaz:

2000 bin yıllık ordu üzüldüm

Yanıtla33211
CemTuğ:

Dayatmaya karşı çıkanları ihraç etmek kesinlikle adaletsiz bir karar olmuş, hangi kanunda, yasada böyle bir hüküm var, yazıklar olsun.

Yanıtla14771
esrefpasali:

askerligi yapmadigin belli olmus, askerlik sorgusuz itiat sonsuz disiplindir, tak derlerse takarsin, karar orduya mesaj olmus medyaya duserseniz hakli haksiz ihrac edilirsiniz.

1752
metin:

Marmara Bölgesi ve Çanakkale'nin 1936 yılına kadar ingiliz işgali altında olduğunu, soykırım savaşının yapıldığı Gelibolu yarımadasına 38 yıl boyunca girişin yasaklandığını tarih kitapları ne zaman yazacak acaba?

Yanıtla7745
Martin Sikertel:

Gerçek olmayan bir tarihi hiç bir tarih kitabı yazmaz, yazmayacak da.

3033
Mehmet Vatandaş:

1936 da imzalanan Montrö ye kadar İngilizlerin Güvenlik gerekçesi ile orada bulunma hakları vardı Montrö ile son buldu sen yeni duymuşsun öküz altında buzağı aramak seninki nereye varmak istiyorsun

616
Davut :

Tamam işte Vatandaş. İkiniz de haklısınız, güvenlik gerekçesi ile orada bulunmaları ve kendilerini güvende tutmaları bazı bölgelere T.C. vatandaşlarının girişlerini engellemedi mi? İncirlik gibi. Ama konu bu değil.

54
Kara_kalem:

Çok yazık …!!!!

Yanıtla1087
Davut :

Tamam işte güvenlik gerekçesi ile orada bulunmaları ve kendilerini güvende tutmaları bazı bölgelere T.C. vatandaşlarının girişlerini engellemedi mi? İncirlik gibi. Ama konu bu değil.

31
Özkan Bulut:

Sende türk değil sin o zaman

Yanıtla1630
Mustafa Yağci:

Yazık olmuş gençlerimize her iş bitti resim kaldı polisde cemaatler askerimizde cemaatler sonumuz Allah hayretsin her şeyin azı karar çoğu zarardır Atatürk geçmiş geçmiş büyük bir komutan saygı duyarım amma TAPMAM

Yanıtla1726
KARAYEL:

İsmin gerçekten Mustafa yağcımı? Tamam haci anladık senin kime taptığını biliyoruz, siz icap ettimi kılda oluyorsunuz .

75
Mustafa Dag:

Arkadaşlar galiba TSK'dan atılan Atatürk resmini takmayanlar değil . Neden takmadiniz diye kavga edenler.

Yanıtla1220
flutter app:

ooo süper

198
Abdullah Civelek:

Haberi okumuyormusn hepsi niye yalan konusuyorsun

27
Hacı Şembeki:

TSK, disiplinsiz öğrencileri ve sosyal medya yoluyla TSK yi karıştırmaya çalışanlara gerekli cezayı vermiş....TSK yi tebrik ediyorum....Doğru karar..

Yanıtla515
Dürüstçe:

Resmi takmayan işini kaybetti ALLAHın rızasını kazandı. Bu şeref ona yeter. ALLAH daha hayırlı kapılar açar ona inşallah. Diğerleri ikisini de kaybettiler… takmayan peygamberimize, kavga çıkaranlar Atatürk’e komşu olsun inşallah.

Yanıtla118
Mehmet Vatandaş:

bu yazdıklarınla sende Allah ın rızasını kazandın bu dünyada sırtın yere gelmez. Ama peygambere ne onlar nede sen komşu olamazsınız mahalle o kadar büyük değil ve yer kalmadı

84
Davut :

Sen mi komşu oldun peygambere doldurdun senin kafanda canlandırdığın o cenneti?

44
Dürüstçe:

Davut ve Mehmet vatandaş, okuma ya da okuduğunu anlama probleminiz olduğu anlaşıldı. Yorumumda kendinden bahsetmedim ama en büyük gayem ALLAHın rızasıdır, siz başka rızalar gözetebilirsiniz. İkinci bu peygambere bu da Atatürk’e komşu oldu demedim, olur i inşallah dedim. Yani bu bir duadır ve istektir. İlkokula tekrar mı başlasanız acaba. Muhtemelen ona da kabul edilmezsiniz

35
Dürüstçe:

Mehmet vatandaş ayrıca cennetin tapusunu mu aldın:) ona yer kalmadı buna yer kalmadı diyorsun. Yani bu kadar komik olmak zorunda mısınız? Yok yok sen Atatürk’e komşu ol boşver bizi sen. ALLAHın cenneti geniştir istediğine istediği kadar verir. Yeterki rızasını kazansın

44
Mehmet Vatandaş:

Dürüstçe: sen kendini çok kurnaz sanıyorsun yazının içeriği ortada kıvırtma. Nedir bu Atatürk düşmanlığı? Adamın ömrü vatanı milleti için cephelerde dış ve iç düşmanlarla savaşmakla geçmiş. Hayatını milletine adayan o insan cennete gitmeyecekte sen mi gideceksin:))

43
Dürüstçe:

Mehmet vatandaş, hemen sıkışınca yok Atatürk düşmanı yok bilmem ne… Atatürk’e düşman değiliz ama ülkeyi o kurdu o kurtardı gibi saçmalıklara katılmıyorum. Düşüncesini yaptıklarını doğru bulmuyorum. Ve de açıkça sevmiyorum. Seven sevsin sevmeyen de sevmez. Ben peygamberimize komşuluğu isterim. Sen de Atatürke komşu ol işte. Azıcık mantıklı ve anlayışlı olun. Ne yazdığımı iyi anla öyle cevap yetiştir. Ben sana ALLAH düşmanı demiyorsam sen de ne konuştuğuna dikkat edeceksin

25
Mustafa Dag:

Hangi tarafı ihraç etmişler. Resmi takmayanlarimi yoksa karşı tarafımı anlayamadim

Yanıtla122
esrefpasali:

haberi oku..

014
Mark Kolçak:

Kavga veya tartışma çıkartmamak lazımdır. Kimseye zarar gelmemeli. Tek amaç ve hedef.. hiçliğe huzurlu dönüş olmalı.

Yanıtla95
I Bor :

Oğlum sen kafayı yemişsin, git kendini otobana at

23
Akın Civelek:

Tepki gösterenler niye ihraç edildi.?

Yanıtla26
Alkurt:

ATATÜRK COCUKLARINI ATMAYA KIMSENIN HAKKI YOK, AMA CEMAATCI ASKERLERI DERHAL ATIN, BIR SAVASTA ALLAH KORUSUN CEMAATLAR TÜRK ASKERINI ARKADAN VURUR..TARIHTE ÖRNEGI COK.

Yanıtla25
Hsn:

Her konudan kavga çıkarmayı başaran bir millet daha yoktur.Bence burada konu askeri disiplinle ilgili,konu ne olursa olsun orada kavga edemezsiniz bukadar büyük çapta kavga askeri disipline yakışmaz hepsinin atılması doğru karar

Yanıtla33
Mücahit Kılıç:

Yakında multecilerde girer orduya polise siyasete hepten genlerimiz bozulur

Yanıtla22
Mustafa Dag:

Hangi tarafı ihraç etmişler . Resim takmayanlarimi yoksa diğer grubu anlayamadım.

Yanıtla02
Cry:

Bir kere herkes otursun düşünsün. Kurucu lider mi ilk cumhurbaşkanı mı Mustafa Kemal?2234 yaşında olan bir ordunun kurucusu kimdir? Bir ülke düşünün posta teşkilatı 183 Zabıta 198 , polis 179... Vs vs ama devlet 100 yaşında:-)) arkadaşlar yeni devlet kurulmadı rejim değiştirildi bu ülkede açın tarihi okuyun.

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title