Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

İran, İsrail'e mesaj gönderdi: Misillemeden tek şartla vazgeçeriz

Bu hafta İsrail ve Hamas arasında yapılması beklenen görüşmeden ateşkes anlaşması çıkması halinde İran, İsrail'e yönelik misilleme yapmaktan vazgeçebileceği sinyalini verdi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (64)

sade vatandaş:

israili tanıdığım sevdiğim onayladığım taraf olarak tuttuğum yok ama hiç bir müslümanın durup dururken hamasın israile saldırarak filistinlileri katletmeleri ülkelerini yakıp yıkmalarına bahane üretmelerine neden olduğunu sorgulamıyor bu katliamda hamasın büyük sorumluluğu var saldırıyı başlatan hamas onca insan öldükten sakat evsiz yurtsuz kaldıktan sonra şimdi çıkmışlar ateşkes yapalım diyorlar

Yanıtla560277
Mustafa Aydogan:

Çünkü Hamas terör örgütüdür.

96
Faruk Kutukcu:

70 senedir ulkelerinde ki zulme dur demek için kurulmuş bir kurtuluş hareketi olan Hamas, ne zaman nerde ne bi gibi hareket edecek bunu senin dar zihnine mi soracaktı??? Biz kurtuluş savaşını başlatırken kime ne sorduk ? Ne gibi gücümüz vardı? Kurtuluş savaşları böyle kutlu şekilde başlar. Bir ölür bin dirilir. Bizde milyonlarca şehit Verdik öyle vatan olduk yatarak değil. Filistinli gazzeli kardeşlerimizin onurlu direnişine selam olsun. Müslüman olan bizleri onların cihatına yardımcı etsin

213
aksarayli sahin:

Adamlar kurtuluş Savaşı yapıyorlar Sen ne anlatıyorsun??

37
sinan çayırcı:

Gerçekten durup dururken olduğuna inanıyorsun değil mi ? Seni her gün katleden oturduğun evine gelip burası bizim diye gasp eden , her evden onlarca insanı ya hapsedilen ya öldürülen bir millet daha ne yapsaydı . Senin bu mantıkla bizim kuvayi milliye kuvvetleri de ülkesini işgal eden Yunan a İngiliz’e karşı kıyam etmese miydi ?

36
suleyman altıntaş:

Gerçektende öyle, hamas saldırdı birileri diyor ki filistinliler zaten esaret altındaydı. Peki diyorsun. Sonra hamasın saldırısı yüzünden israil saldırıyor 300 günden fazla bir süredir çoluk çocuk demeden katlediyor, bu kadar insanlar ölmüş, hamas çıkıyor ateşkes ateşkes ya kardeş niye saldırdınız o zaman !!!

45
Shef :

Ekim 2023’ten öncesini yok mu sayalım? Hamas’ın saldırısından önce İsrail Filistinli’lere gül mü dağıtıyordu? Her gün ölümler yok muydu ? Sanki her şeyi Hamas başlatmış gibi yazmışsın. Varsayalım Hamas başlattı, bunca çocuk ve kadın öldürülmeli miydi ? Bu savaştan önce de plajda oynayan çocuklar öldürüldü, bunun sebebi neydi ?

36
KILIÇ ASLAN:

Filistinliler kendi topraklarında yıllardır yaşayamaz oldu hangi evden yurttan bahsediyorsunuz siz ?

25
Naci Büyükkal:

Sizinle aynı görüşteyim. Hatta iyice düşündüm de , Ortadoğu'nun Beka sorunu İran'dır. :((((((

23
YalancıSavar:

Hamas üyelerini kim biliyormusun? 70 yıldır Fislitin de evleri zorla elinden alınan kardeşleri babaları zorla hapse atılan öldürülen çocuklardan oluşuyor... 70 yıldır senin ülkende senin ırkından ve dininden olanların evlerini gasp etinler, insanlara işkence etsinler çocukları hapse atsınlar. sonra bu insanların yakınları eline silah alıp karşı koyunca vay sen silah eline aldın diye bu katliama sen sebep oldun de öyle mi? Yazık senin aldığın o nefese..

04
Ali Vatansever:

Durup dururken derken...Hiç tarih okumadın ya da tv de mi izlemedin sade vatandaş..Yıllardır adamlar zulüm ediyor filistin halkına 1950 den beri işgal altındalar.Evlatları hapislerde işgence görüyor,sebepsiz insan öldürüyorlar,evlere gasp yapılıyor,toprakları işgal edile edile 2 milyon insan küçük bir alana sıkıştırılıyor kör müsün acaba???

13
Naci Büyükkal:

Kesinlikle aynı görüşteyim. Hatta Ortadoğu'nun en büyük Beka sorunu Korkak İran'dır. Unutmayalım ki, İran Türkiye'yi de tehdit etmişti. Bence İsrail, İran'a Nükleer Bomba ile orayı dümdüz etmelidir. O zaman da Hamas'a, Kudüs'e huzur gelir..

31
ömer:

olay yeni bişey değil. yağma topraklar mesela ?

12
Abdulkadir:

Asıl sorgulamayanın kendiniz olduğunu farkettiğinizde üst bir bilince ulaşacaksınız. Zira araştırırsanız 7 ekim olaylarının öncesinde de gazzenin açık hava hapishanesinden farkının olmadığını, keyfi olarak tutuklamaların ve katillerin işlendiğini kendilerinden istenilenin uysal bir koyun olup sessiz bir şekilde teker teker yok edilme sıralarını beklemeleri olduğunu vicdanınız ve aklınız(tabi bu iki varlık herkeste sağlıklı bir şekilde mevcut değil) size gösterir.

01
sade vatandaş:

yorumu boşuna fuzuliden oylamayın herkes fikrini söylesin yalansa yalan, yalancısın deyin

01
Ebu Huzeyfe:

Ülkesi işgal altında ! Haması savaşmasını gün sorgularız ! Sürekli olarak saldırmak zorunda huzur vermeyecek bedel ödeniyor ama İsrail’in durumu da çok iyi değil ! 400 binden fazla işgaldi defedildi huzur verilmemeli hergün savaşmak zorunda taki ülkesini kurtarana dek

00
JY:

HAMAS TEROR ÖRGÜTÜ TAMAMEN YOK EDİLMEDEN ATEŞKES MATEŞKES FİLAN YOK.

Yanıtla673115
A.Kılıç:

Bebekleri, çocukları ve masumları katledenler ve onlara destek olanlar teröristtir. İyi ki sizler için cehennem var tek tesellimiz budur.

624
Gelir Geçer Her şey:

Türkiye için pkk neyse israil için hamas odur

245
Halil Danismaz:

Hamas işgal altındaki ülkesini özgürleştirmeye çalışan bir örgüt. Atatürk ve Kuva-ı Milliye ne ise Hamas da odur! Boş yapma!

524
Yusuf ODEMIS:

JY gibi orç yok olmadan bize uyumak yok

619
MUSTAFA ALİ_5635:

rüyanda görürsün oe.......sonunuz elbet gelecek allahın izniyle.

520
Zamanla Akıllanan Adam:

SENLE Bİ YÜZYÜZE GÖRÜŞEBİLİRMİYİZ.

413
Vatansever:

Tebrik ederim atalarının izinden gidiyorsun

311
Halit:

ajansın

48
DODOK DODOK:

İran'ın yapabilecek olduğu misilleme, sembolik gösteriyi öteye geçemez...

Yanıtla32612
Tahsin Dönmez:

İran hiçbir zaman müslümanın yanında olmamıştır.

Yanıtla35549
YalancıSavar:

İran ın tek dersi mezhep.. Şia... Maalesef ki Azerbaycan Türklerinin bir kısmı da Şia dır. O yüzden Farsi yönetimi kabul ediyorlar yoksa İran coğrafyasında azınlıkta bir toplum değil Türkler. Koskoca Büyük Selçuklu devletinden kalan insanlar.

22
VEFA:

Acem oyunlarından daha güzel entrika var mıdır ki? Olan Haniye'ye oldu. Garibim altın tepside sunuldu İsrail'e!...

Yanıtla32441
apolat:

iranın kökeninde yahudiliz yezidilik vardır, normal

23
E Demir:

Bak yaparım ha, yaparım, tutmayın. Seni şu gün, şu saatte, şurandan, şu yöntemle vuracağım. Yorum yok.

Yanıtla20281
Martin Sikertel:

Eskiden derdik ki ortadoğuda bir İran var İsrail'in karşısında; caydırıcı güç, bir tehdit. Kağıttan kaplan diyorlar ya, o şekil büyütmüşüz gözümüzde, rezil ettiler kendilerini dünyaya. Yine peşrev çekiyorlar, bol keseden sallıyorlar.

Yanıtla18239
Mehmet Yarba:

İranın şartı iyi; en azından daha çok Gazzeli garibanın öldürülmesi önlenmiş olacak ! İran olacak bir savaşın neticesinin çok kötü olacağını n da bilincinde görünüyor.

Yanıtla30125
Yurdaer Ali AYDIN:

Yahudi ile pazarlık korkaklık dir. Düşman ile hiç bir zaman pazarlık yapılmaz.

00
Erol Birol :

Kuru sıkı bunlar hiç bir şey yapamazlar. İran İsraile karşı bir savaşa başlarsa halkına en büyük kötülüğü yapmış olur. Abd bir kenarda bu yanlışlığı yapmasını bekliyor. Yani abd nin ekmeğine yağ sürmüş olurlar.

Yanıtla16106
1gerceklerinsesi:

Hahah ne komik bir haber ya. "Konunun hassasiyeti nedeniyle isimlerinin gizli kalmasını isteyen kaynaklar" ha kirva? Hahahaha. Bu israil medyayı nasil ele gecirmis boyle arkadas. Ne guzel senaryolar bunlar ya

Yanıtla978
Naci Büyükkal:

Ben size demedim mi? Korkak İran asla İsrail'e saldırmayacak! İşte buyrun! :DDDDDD

Yanıtla210
Yusuf ODEMIS:

Hahaha. Misilleme tabiki yapamazsınız. Biz biliyorduk ztn

Yanıtla27
Hikmet Bal:

misilleme zaten yapamaz ırak anca kuru sıkı sıkar

Yanıtla27
ARSLANOĞLU Hakan:

Türkiye'yi de savaşın içine sokup Ayşe'yi zorla tatile davet ediyorlar. Bilmiyorlar ki Ayşe tatile çıktığında tatil için topraklarına toprak katacak.

Yanıtla44
ömer:

oynaya oynaya gelin çocuklar, el ele el ele tutun çocuklar

Yanıtla26
Zafer Tanrıkulu:

Bu tabii ki kimse kendi kendi dostunun kankasına saldırmak istemez sırf dünyanın gözünü boyamak için şart koşuyor

Yanıtla25
Hakkı Aydın Bulut Karagundostu:

Adamlar 70 yildir acikhava hapishanesindelerdi ne bekliyorsun bu durum kiyamete kadar boylemi gitmeliydi

Yanıtla16
VATANDAŞ:

İran hava gazı. İsraillin gizli ortagı

Yanıtla25
murat:

İran yaparsa yine oyuncak dronlarını yolsmsk olur

Yanıtla25
SERVET BİLGİN:

OOHHHH GEÇ GEÇÇÇ OHHHHHHHHHHHHH

Yanıtla34
Siranuş Nermer:

yaw sanki iran bi halt edebilecekmiş gşbi ??

Yanıtla16
Erkan Arslan:

Arkadaslar Sunu Cok iyi Bilinki Nasilki Rusya Arka Bahcesinde Natoyu Ukranyada istemez Aynisi iranda Arka Bahcesinde Arap Milletinin Varolusunu Cogalmasini Asla istemez örnegin Filistin Halki Siimi? Hayir Sünni Buda irani Rahatssiz Etmekte Tedirgin Oluyo Araplari Asla istemez Güvenmiyo Bu Durum Karsisinda Lübnan üzerinden Hamasi Destekliyo israile ABD Yem Ettiriyo Liderlerinide Cagirip Suikast Süsü Vererek Ortadan Kaldirttiyo Reisi Hamasla Cok iyi Gecindigi icin iran Onuda Ortadan Kaldirtti

Yanıtla15
Serdar Cem:

Cihat söylemi kolay, eylemi zor. Iran; sadece belagat. Türkiye ye uyguladığı nüfus hareketi ile oldukca sinsi bir tutum icindeler. Acem oyunlarını tüm Müslümanlar görüyor

Yanıtla42
Mehmet Karaca:

saldırtan kim

Yanıtla32
Mehmet ŞaFaK:

İran şimdiden yan çizmeye başlamış, zaten bişey yapacakları da yoktu ya neyse...

Yanıtla14
PALA BABA :

yav bu İran beni çok güldürüyor.

Yanıtla14
Demir Acer:

iran esttir israil ya ne misillemesi iran ancak azerbaycana dayilanmaya kalkar

Yanıtla13
Yunus Akcan:

İran ve İsrail düşman gibi görünün iki sıkı dosttur. Dünyayı kandırmaya devam etsinler

Yanıtla13
Faruk Kara:

Cahil kardeşim Hamas İsraile durup duruken mi saldırdı sence, öncesinde yıllardır İsrailin Filistinlilere her gün yaptığı zulümlerden, tutuklamalardan işkencelerden evlerine arazilerine el koymalarından, camilere girişlerinde yaptıkları saldırı ve işkencelerden, sürekli bombalamalarından, sık sık aşağı yukarı her gün bir kaç Filistinliyi yargısız infaz etmelerinden haberin varmı senin, durup duruken olmadı bu saldırı, ayrıca Hamas İsraile siviller öldürmedi, sadece rehin aldı, öldürülen siviller

Yanıtla30
Yasin Ateş:

hiçbir şey yapamazsın kuru sıkı iran

Yanıtla00
uCube :

Yahu zaten İsmail'i de İRAN öldürttü. Ateşkes ilan edecekler. Toprakları da İsrail'e verecekler. ;))

Yanıtla00
Musa Gerçekçi:

Bu kadayla, urkekçe bir politikaya devam edin ! Yakında israil sizleride çoplugüne gomecek gibi...Niyemi ? Kime vurduysa hep yanına kar kaldı. Iran ne kadar guçlü olsada Ödlektir ve ciddi bir karşılık vermekten korkuyor. Amerika ve israilin ilk hedefi, irandaki rejimi devirmek. Fırsat bulduklarında bunu yamaktan çekinmeyeceklerdir.

Yanıtla00
Kemal Kaya:

İran hiçbir şartta hiçbir halt yiyemez. Yürek yok bir kere yürek

Yanıtla00
Kralçıplak:

Kıvırma kardeşim vuracaksan vur

Yanıtla00
Hako Sanane:

İran kadar gurursuz bir devlet yok bu dünyada. Tabi bunları bir müslüman devleti yapmış olsaydı irana. Mesaj atmaz anında karşılık verirdi.

Yanıtla00
Servet BÖLÜK:

İran yine mezhep düşmanlığından geri kalmıyor!!! Danışıklı dövüş var, şeytani bir plan...

Yanıtla00
Cüneyt Erdoğan:

İran hain ülke olmasa bunu asla kabul etmezdi karşılık verir di. İran kaleşce adamı vurdurdu

Yanıtla00
Emin Görmecikli:

irandan bicacık olmaz

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title