Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bursa'da düzenlediği mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir kez daha erken seçim çağrısı yaptı. Kendisini dinleyen gençlerden aldığı küfeyi sırtlayan Özel, "Ben diyorum ki 'Tayyip Bey, bırak küfeyi bırak. Ver benim sırtıma küfeyi. Ben emekliyi aslan gibi taşırım, aslan gibi.' Asgari ücretliyi taşırız biz. Biz, bu milleti taşırız. Taşıyamayan bırakacak, taşıyanlar gelecek. Getir sandığı, küfeyi biz taşıyacağız. Emeklileri biz ayağa kaldıracağız." ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (90)

Arif İnanç:

Sayın Özel, Allah aşkına ya; lütfen bu işlerden vaz geçiniz. Laf olsun diye siyaset yapılmaz. Boş küfeyi bile kaç kişinin yardımıyla taşıyorsunuz. Gerçekçi olunuz. Boş boş konuşmalar ile emeklinin karnı doymaz. Bakan Bey 24.73 enflasyon açıklarken nerdeydiniz? Üç beş gün önce Sizi ziyaret edip ikna mi etti bilemedim! O yüzden ekonomi işini ekonomi ekiplerine pas ediniz. Umarım Mehmet Şimşek de bırakır ekonomiyi erbaplarina. Böyle deneme tahtasımıyız ? Reis, müsade etmeyecektir. Göreceğiz.

Yanıtla00
Zeki Anti:

Tabi tabi siz ancak milleti soyup soğana çevirip elde ettiklerinizi ona koymak için o küfeyi taşırsınız hatta o küfeyi de soyup soğana döndürdüklerinize taşıtırsınız.

Yanıtla00
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title