Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Merih Demiral'ın bozkurt işaretine Alman gazetesinden skandal yorum

Almanya'da yayın yapan ünlü Bild gazetesi, Türkiye'nin Avusturya'yı 2-1 yendiği Avrupa Şampiyonası maçında Merih Demiral'ın yaptığı bozkurt işaretini "Faşist kurt selamı" şeklinde yorumladı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (16)

İsmail oruç :

Olumsuz yorum yapanlar Bozkurt işaretinden kimlerin rahatsız olduğuna iyi baksınlar,merihin attığı ikinci goldeki yükselişi,golden sonraki sevinci içindeki aşırı vatan sevgisinin göstergesidir.o sevginin gücü Allahın izniyle milyonları mutlu etti,defansdaki çırpınışıda golleri kadar değerliydi.

Yanıtla40227
sade vatandaş:

ne demelerini bekliyordunuz onlar size böyle bir durumda nazi selamı verse ne olacaktı ...olayları taraf tutarak gerçekçi şekilde değerlendiremezsiniz olanları doğruları gerçekleri anlayabilmek için olaylara tarafsız gözle bakmalıyız hatalarımızı yalnışlarımızı bize karşı yapılan haksızlıkları,yalnışları doğru olarak ancak o şekilde anlayabiliriz

Yanıtla13760
Nilay Durmaz:

Her şeyi her hareketi siyasi algılamaya gerek yok. Elini kaldirsa başka bir mesaj asker selamı verse başka kurt işareti yapsa başka. Ne var bunda Türk ün yuzlerce yıldır sembolü kurt. Herkes ırkçılık yaparken birşey yok ama kendi ırkının sembol işaretini yapınca rahatsız oluyorlar nedense. Çok ta iyi yapmış helal olsun korkusuz cesur çocukmuş. Gurur duyduk.

1159
SUNSET null:

Bize göre milli hislerin yansıması, sorun yok. Ama UEFA'ya şikayet edilmiş, ceza alırsa hiç kabul edilemez. Tam yol kupada giderken yeri ve zamanı değildi.

3116
Yalniz İnsan:

Haklılar. Ve bir daha milli takım maçını izlemeyeceğim.

Yanıtla16034
Tuna:

git barbie izle

1487
Vatansever:

Sen git Tom ve Jerry izle senin yaşına uygun değil bu işler

957
Yilbay Budak:

Çokta umurumuzda ….

04
Hamit Gündoğdu:

Almanlar haklı çünkü Türkiye'de bile yanlış yorumlara sebep olan bu iseretin gerrcekte siyasi olmayıp ve sadece Türk milletinde masumhane bir selamlaşma işareti olduğunu bilmeyebilir. Veya Türkiye'de istismar edilen bir işareti aklınca oda istismar etme yolunu seçmiş olabilir. İşin gerçeği kullananda kullanmayanda bu masum selamlaşma işaretini yanlış değerlendirmesi de bu duruma sebeptir.

Yanıtla9636
Ahmet Sahin:

Buna almanların karışmasına ne demeli ?

1467
Demiryürek:

Adam Türküm diyor türklere ait bir işaret yapıyor bizim milletin nesine batıyor anlamış değilim ırkçılık değil bu milli sembolümüz mhp 50 yıllık işaret binlerce yıllık

Yanıtla636
Baba Can:

Demek ki adamlar kurt işaretini ne olduğunu öğrenmişler ama Hitler selamı gibi algılıyorlar tam manasını bilmedikleri için şikayet etmişler

Yanıtla54
Murat ÇAMUR:

foşo ne demektir ki lo

Yanıtla22
Murat Celik:

kurt işareti Türklüğün simgesidir Almanya

Yanıtla00
SELÇUK GÜNDOĞDU:

ALMANLARIN İŞİ BU RAHLEYE GETİRMESİ NORMALDE ,BİZİM MERİHİN İŞİ BU RAHLEYE GETİRMESİ NORMAL DEĞİL,MUBAREK ADAM GÖĞSÜNÜN TAM ORTASINDA AY YILDIZLI ŞANLI BAYRAĞIMIZ VAR ONU İŞARET ETSENE,MHP LİYSENDE BU SADECE SENİ İLGİLENDİRİR DEĞİL Mİ?

Yanıtla00
Mustapha Kose:

bütün avrupada aşırı sağcılar önde . onlara bir şey demiyorlar ama bizimki bi haraket yapti diye skandal diyorlar. iki yüzlü avrupa !

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title