Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

"Şahinler" olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi! Elebaşı İlker Yılmaz ile 15 şüpheli gözaltına alındı

Kafes-27 operasyonunda "Şahinler" olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda aralarında örgüt elebaşı İlkay Yılmaz'ın da yer aldığı 15 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon devam ediyor. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (9)

Bordo Bere:

Aslan bunlar Aslan ayaginiza tas degmesin yigitler Allah sizleri korusun

Yanıtla784
ARSLANOĞLU Hakan:

Şahinler ile Sarallar yıllarca bir birlerini yediler. Seferoğulları ile Tellioğuları gibi. ama unutmasınlar yeşil vadi Tosun Paşaya kaldı..

Yanıtla174
commer neres:

KAŞ'TA EMNİYET VEYA JANDARMA YOK MUYMUŞ Kİ ?

Yanıtla364
Metin Yalcin:

Antalya akla zarar büyük rantların döndüğü bir şehir ne kadar temizlenirse temizlensin her zaman bu kan emici keneler varlığını sürdürür, ancak Emniyet bunları ara sıra zımparalar yontar fakat kanunlarımız yetersiz kısa bir zaman sonra tekrar faaliyete başlarlar, TBMM nin çok daha sert acımasız ceza kanunları yapması gerekiyor Emniyetin ve Adaletin elini rahatlatması için ..

Yanıtla046
Aysun Doğan:

Ali Yerlikaya iyi ki varsın.....Allah size uzun ömür versin.....

Yanıtla015
Yusuf Mert Ayık:

İç işleri bakanımız çok güzel çalışıyor gelen gideni aratır derler bakanımız gitmesin yoksa cidden çok ararız :)

Yanıtla014
Sezer AYDOĞDU:

İzmir de bulunanlara ne zaman operasyon yapılacak ? Ellerini kollarını sallayarak folkart çevresinde geziniyorlar. Çeşme mafyaların pisliklerin kontrolünde Sayın Yerlikaya sırası gelmedi mi ?

Yanıtla011
Bordo Bere:

sahinleri yakalarsin kargalar cikar mafya hicbir zaman bitmez ceza yok iceride bunlarla calisan devlet görevlileri var bu isin sonu gelmez meksikaya bakin tepeden tirnaga batmis bir ülke

Yanıtla08
Mustafa GMobil-IOS:

selam

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title