Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

7 ilimiz diken üstünde! Bilim insanları endişeli, bu fay hattı kırılırsa 7.2 büyüklüğünde deprem olabilir

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremden sonra bölgede 100'e yakın bilim insanıyla 128 fayı incelediklerini belirterek, Malatya Fayı'na dikkat çekti. Bilim insanlarına göre; Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman, Sivas, Tunceli, Elazığ ve Erzincan'ı etkileyen bu fay hattının kırılması 7.2 büyüklüğünde bir deprem üretebilir. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (12)

öncevatan:

Arkadaş her felaket bizim dönemimize denk geliyor.

Yanıtla6106
İlyas Özel:

bir 3 dünya savaşı kaldı oda yakın galiba ??

173
Mehmet Tolu:

fayı çok kurcalamayın elinizde kalır:)

Yanıtla1568
Sedat Açıkgöz:

deprem oldu bu profesör geçirenlere gün doğdu, deprem olmadan önce nerdeydiniz

Yanıtla4525
Can Bulut :

Depremden önce de konuşuyorlar, uyarıyorlardı. Sen depremden önce okumuyordun, dinlemiyordun çarpıya basıp sayfayı kapatıyordun tabi.

359
Ömer Faruk:

Can Bulut: yorumun o kadar güzel ki beğenmekten başka birşey bırakmadın :)

114
Zumo Tek:

Hatay kahramanmaraş fayıda 1000 yıldır kırılmamıştı tehlikeli olan binalar vadi yada akarsuyun yanına yapılanlar

Yanıtla235
sade vatandaş:

siz bilim adamlarını boş verin rahat olun inanın bana deprem olup bina başınıza göçene kadar hiç birinize hiç bir şey olmayacak siz sadece bu zamana kadar olan süreyi güzel bir şekilde geçirin diyeceğim ama on bin lira emekli aylığı veya on yedi bin lira asgari ücret alıyorsanız on beş bin lira kira veriyorsanız bunuda yapmanız imkansız paranız olsa sağlam bir binada oturur veya gurbet ellerde yat kulüplerinde depremde ne olacak korkusu olmadan huzur içinde zevkle istakoz karides yerdiniz

Yanıtla526
Halo Dayı:

millet hala katlara hücum ediyor

Yanıtla122
Huso Musu:

yav ugraşmayın faylarla.ne kuyusu acıyorsunuz?daha toparlanamadık bile .

Yanıtla12
Murat Vural:

İşin gerçeği şudur iyi dinleyin , 17 Ağustos 1999 depreminden 2 gün önce , Erzincan depreminden 3 vün önce ve en son Maraş daki 6 Şubat depreminden 3 gün önce Amerika'nın büyük savaş gemileri Türkiye karasularına gelmişti . Amerika şuanda hala devam eden Rusya , Ukrayna savaşında Türkiye yi tam olarak yanında bulamadığı için Amerika yeni bir yapay büyük bir depremi Haarp tekniğiyle tetikleyebilir daha önceki depremlerde olduğu gibi .

Yanıtla01
Halit:

acı ama gerçek bencede haklı

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title