Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da simide yüzde 50 zam

Ankara'da simide zam geldi. Başkentte 10 TL olan simit fiyatı, 27 Ocak itibariyle 15 TL'ye çıkarıldı. Gelişmeyi duyuran Ankara Simitçiler Odası Başkanı Savaş Delibaş, zammın "zorunlu" olduğunu belirterek emekli ve öğrencilerden özür diledi. Delibaş ayrıca başka özür dilemesi gerekenlerin olduğuna dikkat çekerek onların da özür dilemesini istedi. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (25)

no NAME:

baş ekonomıstımız sagolsun varolsun ..herseye futurcuzca zam gelıyor ama sıra maasa geldımı dusuk enflasyon dusuk maaş :) ....onun kölesi olmaktan sıgır olmaktan koyun olmaktan gurur duyuyorum.. hakettıgımız sekılde yasatıyor. tuttugu altın olsun saraylarda yasasın..

Yanıtla21122
ERTAN IŞIK:

BAŞKALARI ÖZÜR DİLESİN DİYOR AMA ONLARDAN 22 SENEDİR SES ÇIKMIYOR :)

Yanıtla2093
sade vatandaş:

onlar vakti zamanında iktidarda değilken muhalefetteyken çay simit hesabı yapıp iktidarı eleştiriyorlardı çay simit şimdi o yaptıkları hesabın üç dört katı pahalı o yüzden ses çıkaramıyorlar

431
osman kara kara:

3 çocuklu bir aile sabah öğle akşam sadece çay simit yese aylık 13500 TLtutuyor asgari ücret 17000 bize laik görülen bu!!!

Yanıtla11100
Doğrucu davut:

bu halk bunu hakedıyor

1873
Samarpan Bhav:

Senin matematik bozuk veya hic okulu içten görmedin.

2717
Doğuş:

Gerekirse simit yiyecez diyenler, sayenizde gerekirse yiyecek birşey kalmadı

Yanıtla886
Tamer Çakır:

siz fakir kesime hitap ediyorsunuz şimdi özür diliyorsun kime satacaksın kendi bacağına sıktın kimse yemesin kuru ekmek yiyin bırakın satamasınlar fiyat nasıl düşecek seyredin

Yanıtla4735
A. Toprak:

devlet uyuma vatandaşına sahip çık. Zam zulmü devam ediyor.

Yanıtla755
A. Toprak:

vicdansız olunca bahanesi çok olur. Ayıptır. Vatandaşın simidinden çekin insafsız elinizi. Gözünüzü toprak doyurur ancak.

Yanıtla931
özgün özen :

YUHH ARTIK BU NE YAA..

Yanıtla213
Ercan cıftcı:

Maliyeti 2.45 TL olan 1 simit için 15 TL fahiş fiyattır.

Yanıtla25
Zonguldak’lı Şükrü :

Özrü kabahatinden büyük. Zammı duygu sömrüsüyle örtüp ilgiyi başka yere çekmeye çalışıyor. Vergi ve ücretler kazanç üzerinden alınır. Vergi kaçırmak için muhasebecinize kırk takla attırıyorsunuz. İşçinin müşterinin emeklerini sömürüyorsunuz.

Yanıtla07
Hakparti:

Turkiyede fiyatları esnaflar odası belirliyor olmuşuz muz cumhuriyeti

Yanıtla07
Kenan Uzun:

Çakma ucuz susamı Çin'den al, ondan sonra %50 zam yap, üstüne birde ona buna gönderme yap kendini haklı çıkarmaya çalış.Zam yapsan ne olur yapmasan ne olur simitçi? Bizde yemeyiz olur biter dünyanın sonu değil ya.Önemli olan dürüst,ahlaki ve vicdani değerlere sahip olmak;simitçi odası başkanı olmak değil.Bu millete keyfi zam yapanlara haram olsun ve haram olsun merdiven altı simitçilere ve o zihniyete.

Yanıtla07
Kenan Uzun:

Fırsat düşkünleri yapın bakalım nerede duracaksınız.Susamı Çin'den getir %50 zam yap birde ona buna gönderme yap.Haram olsun.Bu gidişle simit kafeler tek tek kapanmaya mahkum.

Yanıtla07
Temel Temel:

ekmeğide simiti de %100 kar ile satıyorlar çıksın maliyeti açıklasınlar. vatandaşı ikna etsinlerde görelim. diğer ürünlerde aynı şekilde. sıkıştıkları zaman lafı çevirip serbest piyasa ekonomisi diyecekler.

Yanıtla06
Tarih tarih:

Almayın! başta yöneticiler olmak uzere piyasadaki herkesi boykot edin mümkün olduğu kadar.

Yanıtla06
Arman Usa:

desene bundan sonra sokakta simit yerine ekmek yiyenleri gorecez

Yanıtla06
Ahmet Akyel:

Özür dilerim.ZAM yapıyorum.......

Yanıtla05
Murat Vural:

Milletin eline daha para geçmeden herşeye zam yapanlar açıktan mafyanın dernek adı altında milletin sömürülmesidir .

Yanıtla04
ali. hiracal.:

Eskiden emeklinin ve memurun simit vazgecilmezdi artık simitte lusk oldu ne yazikki alamiycaz

Yanıtla01
Ertan Coşkun:

Yalan

Yanıtla01
yılmaz veziroğlu:

Vurun ula vurun fukaranın simit yeme umudunu da yok edin... Ekmeğin sekiz lira olduğu bir yerde simit artık lüks tüketim oldu.. her kimin emeği var ise iki cihanda da hakkım helal değil.... Vesselam.

Yanıtla01
yılmaz veziroğlu:

Vurun ula vurun fukaranın simit yeme umudunu da yok edin... Ekmeğin sekiz lira olduğu bir yerde simit artık lüks tüketim oldu... Her kim emek verdiyse bu duruma iki cihanda da hakkım helal değil.... Vesselam...

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title