Haberler
Güncelleme:
Abone Ol

Diyanet, Audi A8 iddialarını kabul etti! Erbaş; şehir içinde başka, şehir dışında başka araç kullanıyormuş

Kamuda tasarruf tedbirleri adım adım hayata geçerken, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın makam aracını değiştirdiği iddiası çok konuşulmuştu. Diyanet İşleri Başkanlığı, yaptığı açıklama ile o iddialara yanıt verdi. Yapılan açıklamada şehir içi ve şehir dışı ziyaretlerinde farklı araç kullandığı vurgulandı. Daha fazla detay >>

1000

Yorumlar (127)

Hasibe Eroğlu:

Millet sürünsün onlar keyif çatsın tasarruf meclisten bakanlıklardan başlıyarak gerisi yalan Diyanetin başına da bir kaç tane dil bilen düzgün bir insan getirilsin her taraftan israf yapılıyor. Ayrıca kamuya ait nerde kullanıldığı belli olmayan araçlar satılsın yoksa kimse boşuna tasarruf masalı okumasın. Diyanetin bütçesi kısılsın milli eğitime fen okullarına verilsin. Gitmek isteyen o okula gider. Ama ülkemin bilim insanlarına daha çok ihtiyacı var geliştirilmeleri için olanak verilmeli beyin göçü oluyor ülkemde.

Yanıtla112
mehmet türkel:

Sayın Erbaş a sormak gerekir müslümanların halifesi Hz ömer ''Nihayet köle deve sırtında, Hz. Ömer yaya olarak devenin yularını tutmuş vaziyette, Kudüs'e girdiler. Kudüslü bütün Hıristiyanlar büyük halifeyi karşılamak ve ona şehrin anahtarını sunmak için şehir dışında onu bekliyorlardı.'' bir tırnağı bile olamayacağınız Hz ömer'in durumu bu iken siz neyinize güvenip lüks arabalara biniyorsunuz.

Yanıtla111
ADEM AKTAŞ:

Bizim milletımız dinine düşkün.Dini kullanarak mileti kandırıyorlar.Asıl islam dini bu değil ınsanların artık uyanması lazım.İslam dini miletını ac bırakıp kendılerı lüks mu yasar.

Yanıtla111
ibrahim sarı:

Hocam size bu lüks araç yakışmaz. Bence iade edin

Yanıtla210
Mhmt xxx:

Bu ekonomik ömrünü tamamlayan araç o zaman bir milyon TL ye alındığında sansasyon yaratan mersedes değil miydi 7 denrde nasıl perte çıkıyor demekki şahsi işlerinede kullandı

Yanıtla111
Ömer Akcan:

Ben olsam Mercedes-Maybach S680 seçerdim.Veya BMW 7 seriside olabilir.Hee illede AUDI olacak dersen Hocam Q8 olsun o zaman.

Yanıtla110
Adem Varlı:

güzel devletim. halkınada bukadar cömert olsa keşke. okadar bülks de istemiyoruz. şuan tofaş bile alamıyoruz. 200.000. 250.000 istiyorlar.

Yanıtla110
BozkurtTURK:

15 yıllık memurum Audi alacak hayalim bile yok

Yanıtla011
mekanci1 genc:

Yaziktir bu israflara ne diyim

Yanıtla19
VATANDAŞ:

ye canım sen de ye.

Yanıtla19
Turgut Güzel:

Diyanet kapatilsin Diyanet ayrılan parayı Sosyal yardim kurumu kurulsun

Yanıtla19
Gokay Ergul:

Cb'sini ileri derecede Arapça ve Fransızca biliyorum deyip de diyanet işleri başkanı olan sayın Ali erbaş kur'an-ı Kerim'i okurken Türkçe tasvirli mi okuyor yoksa Arapça okuyup bunu Türkçeye tercüme edebilecek kapasiteye sahip bilmiyorum nasıl diyanet işleri başkanı olmuş bilmiyorum dinimizde israf günahtır oturduğunuz makamı kullanarak diyanet işleri başkanlığında yapmış olduğunuz israf ettiğiniz her bir kuruş cehennem azabında yanmanıza sebep olur inşallah

Yanıtla19
Gökhan Ccc:

2010 modele vatandaş nasıl biniyor bizim ülkede 2010 model arac diridir

Yanıtla18
Tayfur Çoşkun:

Kamuda israf acilen önlenmeli. Herkese bir TOGG versinler.

Yanıtla09
İsmail oruç :

Kamudaki israfın, tepedeki saltanataın hepsine ayrım gözetmeden tepki gösterelim ancakbunu yaparken dine ve dindar olanlara saldırmiyalım çünkü Kur'anı Kerim'de israfın haram olduğu,kul hakkı yemenin büyük günah olduğu hatta kul hakkı yiyenlerin hâk sahibi ile helalleşmeden tevbesinin kabul edlmeyeceği beyan edilmektedir.

Yanıtla17
Seko:

Tasarruf diyecek ve aracına binip gidecek...

Yanıtla08
Yusuf Adıyaman:

HIYANET İşleri B.

Yanıtla08
ahmet zengin:

ENİN GİBİ BİRİ AT ARABASI BİLE ÇOK

Yanıtla08
Baba Yabgu:

Ali sigirbaş arapça bilmiyor ama arabalardan anlıyor

Yanıtla07
yasin yaşaran:

TELEFONUNU CIKAR diyen dayilara biz bunu anlatamadik

Yanıtla07
Vatan:

sayin mehmet şimsek selam naber :))

Yanıtla06
mehmet Yılmaz:

şükredin fakirler ne var yani a 8 izimiz var

Yanıtla06
habar mabar:

izmir köfte var yenmi

Yanıtla15
Can null:

Aylık kirası sadece bu aracın 50 emekli maaşı

Yanıtla05
yasin yaşaran:

2010 model AUIDI A8 13 yilda omrunu tamamlamis oyle mi bizim araclar 2009 hala bir sorun yok alman arabasi hemde

Yanıtla05
Afife Aksoy:

Devletin tüm imkanlarından yararlanan hep torpilli olanlar. En baştakinden en sonuncusuna kadar görevde olanların ailesi akrabaları eşi dostu o koltuklarda sefa sürüyor. Altında araba yüklü maaş ve her türlü devlet desteği. Oh mis.

Yanıtla05
Mehmet Kan:

imamlar her cuma cemaatten utana sıkıla para istesin ağam 2010 model mersedesi begenmesin bir cami cemaati olarak yazıklar olsun diyorum.Ekonomik ömrü bitmiş lafa bak bozulduğu zaman zeten servise götürürler adam gibi bakımı yapılırsa yıllarca binilir.

Yanıtla05
Demir Demir:

Abartmayın İslamiyeti yaymak için araba şart

Yanıtla14
Ömer Çelik:

Yapmayın ya. Adam diyanet işleri başkanı. Belediye otobusuyle, bisikletle mi gezecek. Biraz da karartılmış camlar içinde gezsin, eğlensın.Orası zaten babasının çiftliği değil mi?

Yanıtla14
Hasan Bilen:

…….Çünkü Allah israf edenleri sevmez…

Yanıtla04
Ergun Sen:

Diyanetin başına gerçek anlamda eğitimli dindeki hurafelerin farkında olan birinin getirilmesi gerekiyor.. Islamda israf yoktur Baskan daha onu bilmiyor Arapca bilmiyor Hoca kacirirsa cemaat birakir..

Yanıtla04
İsmail TAŞ:

Şu adam kadar gereksiz bi görevli görmedim daha.

Yanıtla04
Emin Alıç:

Günlük kirası 39.000 tlolarak zikredilen bu aracın yıllık kirası 14 milyonu geçiyor ve sracın en dolu modeli 18 milyon gibi bir rakam.

Yanıtla04
Kenan UZUNTAŞ:

BİZ MÜSLÜMAN LAR HANGİ DİNE BAĞLIYIZ KAFAM KARIŞTI ALLAH cc YİYİN İSRAF ETMEYİN BUYURUYOR ????????????????

Yanıtla04
Hamit Gündoğdu:

Sonuçta herkes imamın kayığına binip Allah'ın huzuruna çıkacak.. işte o sorgu sual de mağbadi lüks içinde yaşam kurtarmayacak... yolculukta ise son iki nokta var.. ya cennet yada cihennem..

Yanıtla04
Martin Sikertel:

Hiç bir şey bulamazsa Yunan'a taş atılmasını fetva veren gerçek dindar ve vatansever Rifat Börekçi'den lüks, şatafat düşkünü Ali Erbaş'a... Yazık... Diyanet İşleri amacını, varoluş sebebini unutmuştur.

Yanıtla04
Ömer Çelik:

Sırat köprüsünü geçmek te var ahirette. Adam işi şimdiden sağlama alıyor. Öyle klasik yerli arabalarla geçilmez. audi onlara göre daha randımanlı. değil mi ama.

Yanıtla03
Davut :

Elektrikli araçla uzak şehirlere şimdilik gidilmez ama tarifeli uçakla gidilir. gittiği yerdeki makamlar da eminim başkanımızı kaliteli bir araçla karşılayabilir ama burada özel kalkmış olur. yani sanki şehir dışı araba gerek ama A8 abartı gibi

Yanıtla30
Şahin Hayati:

okuda inanma...

Yanıtla03
LÜTFİ ÇALIŞKAN:

Halk geçim sıkıntısı çekerken din işleri temsilcisi lüks içinde yaşaması dinen zaten uygun değildir.Laf a gelince Hz Ömer den bahsediyorlar ama örnek almıyorlar

Yanıtla02
vatandaş osman :

Bir arkadaşım var, bu adamdan daha iyi başkanlık yapar. En azından arapça biliyor

Yanıtla00
Cahi Savar:

Peygamberimizi de fakirdi!… Burda ağlıyoruz unutmadan ??

Yanıtla00
kripto para:

kiraladiklari arabanin günlügü 15000 tl

Yanıtla00
Murat Eroğlu:

Hadi tamam 2010 model olanı değiştirilsin. Millet onuda bulamıyor ayrı konuda. Neden Audi A8? Tamam Egea olmasın. Passat? Passat ta değil. A4 de değil. A6 da değil. O segmentin en lüx ve en pahalı arabası kiralanıyor. Sonrada millete diyorlarki enflasyon hepimizi biraz zorluyorda cartta curtta. Kadeşim yukardakilerin ne enflasyondan ne milletin ne çektiğinden haberi bile yok. Yukardakiler şatafat içinde yaşasın diye didinip duruyoruz aşağıda

Yanıtla00
Özcan Özcan:

ali bey ve pavyoncu halil sayesinde ateist oldum ,gözlerimi açtığınız için teşekkürler.

Yanıtla00
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title